Jaksaa, ei jaksa, jaksaa...

Kamala kun ihminen joutui (kuka käski, oikeasti...) tänä aamuna heräämään aikaisin ja lähtemään liikkeelle. Siis KOLME tuntia tavallista aikaisemmin. Eihän se nyt ole mistään kotoisin. 😉
Ja nyt se kyllä tuntuu jo silmissä, pitäisi mennä jos nukkumaan...
Että mitäkö tässä sitten valitan. Niin no..

Niin, heräsin tänä aamuna aikaisin siitä syystä, kun AM lähti kurssille ja minä sairaalaan verikokeisiin. Jotta asiat hoituisi periaatteessa näppärästi, hoidimme asian niin, että AM vei minut tuohon melkein naapurin sairaalaan ja ajoi sitten kaupungin toiselle puolelle kouluun. Minulle jäi n. 45 minuuttia aikaa odottaa laboratorion ovien aukeamista.
Varustauduin kirjalla. Ja ihmisiä on mukava katsella. Jäin istumaan ja odottamaan aulaan, yritin lukea, mutta enemmän katselin muita ihmisiä. Kunnes näin tutun näköisen miehen, jonka kanssa jäimme katselemaan toisiamme muutamaksi minuutiksi.

"- On se."
"- On se."

Entinen työkaveri. menin istumaan hänen viereensä ja siinähän se aika sitten menikin rattoisasti, yhtäkkiä kello oli melkein kahdeksan ja saatoin mennä ronkumaan pääsyä verikokeeseen - johon oikeasti olisi ollut aika vasta ensi viikolla. Mutta pääsin jo tänä aamuna - hyvää palvelua taas kerran. Ja vaikka odotushuone oli aivan täynnä, pääsin melkein heti. 
Sitten oli vielä kaksi tuntia seuraavaan tapaamiseen sairaalassa - ostin pari postikorttia ja menin kahvilan puolelle kirjoittamaan ne ja juomaan teetä. Tullessani sieltä pois, tapasin ystävän 😊
Sairaala on siis mitä parhain paikka viettää aikaa ja tavata tuttuja 😊

Kun toinen tapaaminen yhdentoista aikaan oli ohi, AM soitti juuri sopivaan aikaan ja kertoi heillä olevan ruokatauon ja ystävällisesti ajoi kaupungin toiselta laidalta viemään mut kotiin,vaikka olisin päässyt bussillakin - loistavaa palvelua ❤❤

Seuraavat... nyt nolottaa.... melkein neljä tuntia istuin puhelimessa... Vaihdoin kyllä puhekumppania välillä, useampaankin kertaan, mutta... No, tuli siinä hoidettua asioita samalla 😊

Sitten pienet torkut ja taas vaihteeksi toiseen kotiin...

"Kirjasto on toinen kotini"  eli sinne siis. Tänään oli tämän kevään viimeinen Lukupiiri ja Lukupiirin vetäjä lopetti kokonaan. Saamme uuden vetäjän, Maijan, joka tuli muutenkin kirjastoomme ainakin vuodeksi tekemään äitiysloman sijaisuutta.

Kevään viimeisenä kirjana oli kansainvälisen Booker -palkinnon vuonna 2016 saanut Han Kangin Vegetaristi. Kirja jäi multa kesken, mutta lyhyt kuvaus kirjasta tuolla Pöllö lukee ja kuuntelee -blogissa  http://hpollolukee.blogspot.fi/2018/05/kang-han-vegetaristi.html


Kommentit

 1. Me oltiin samaan aikaan siellä päksin kahviossa, mutta enhän mä sua tunnistannu.
  Olin se, niistä neljästä, jotka oli siellä pyörätuolilla, mä ainoo mies. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi vitsi - enpä tullut katsoneeksi ympärilleni sillä
   silmällä, olisin saattanut jopa tunnistaa sut.

   Täytyy ensi kerralla muistaa mainita päksiin menosta etukäteen, niin voidaan tehdä treffit :)

   Poista
 2. Tykkään kans seurailla ihmisiä, ja 2 vuotta sitten kun tyttärelle tehtiin jalkaleikkauksia ja notkuin siellä sairaalalla paljolti odotellen, niin ei mulle oikeastaan koskaan tullu aika pitkäksi. Oli kyllä virkkuu mukana ja lehtiähän sieltä löytyy. Todettiinkin tytön kans, että me ollaan hyviä odottamaan. Ystäviä en kyllä löytänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä enemmän tule ikää, sitä pahempi?/parempi? vieraille höpöttäjä musta tulee :D
   Eilenkin kun odottelin AM:ä sairaalan pääoven vieressä, niin rupesin juttelemaan ihan ventovieraan rouvan kanssa ja meillä olisi riittänyt juttua vaikka kuinka pitkäksi aikaa, mutta kun piti hypätä AM:n kyytiin kesken kaiken :D

   Ja pää pyörii kuin..pöllöllä ;)... niin aina löytyy joku tuttu tai tutun tuttu jonka kimppuun voi hyökätä :D

   Poista
 3. 4 tuntia puhelimessa, useita puhekumppaneita...hmm...ei kai nyt Pöllö ole avannut seksilinjaa......leyhyttelee seksikkäästi siipiään...(hihiiii, miten tulikin mieleen?)
  Parasta sairaalassa on ne pari vuotta vanhat lehdet, on joskus tullut keskityttyä mitä ihmeellisimpii artikkeleihin, iohan vaan siksi ettei ollut muuta telemistä. Jostain syystä suurin osa naistenlehtiä, onkohan niin että hlökunta niitä kantaa kotoaan ja miehet eivät luovu tekniikan maailmoistaan? Kuka tietää? Sirpalla lienee jotain hajua asiasta? Plääh, nyt alkoi vaivaamaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kuulepas Sus'.... Tosin... kolme juttukumppaneista OLI miehiä, vain kaksi naisia. Mutta kaikki oli ihan asiaa. Välillä vähän asian vierestä. Viimeinen puhelu sai vaan äkkilopun, kun kuulo hävisi - Riesa tekee nyt kiusaa ihan toden teolla, en tykkää.

   Mä näin eilen eilen muutaman Tekniikan maailman sairaalassa, mutta se on totta: yleensä siellä on Kodin Kuvalehtiä, Me Naisia, Kotivinkkejä yms. Joita mä en jaksa lukea. Luen mieluummin niitä Tekniikan maailmoita... (Autonasentajan tytär, näetsen)
   Siksi otin sen kirjan eilen mukaan, mutta kun ei siitä lukemisesta sitten tullutkaan mitään.

   Poista
  2. Vaikuttaako lämmin sää Riesaan? Hmm, mielenkiintoista.. .
   Älä Pöllö suotta piilottele riettaita harrasteitasi;DDDD vitsivitsi

   Poista
  3. Vaikuttaa :( Siksi en tykkää näistä hillittömistä helteistä, lämmöstä kyllä. Parikymmentä riittää; sen verran, että toppatakin, pipon ja villasukat voi jo riisua pois.

   Krhm... parempi kun et tiedä kaikkea ;)
   Enkös mä kertonut jo aikaisemmin, että olen ollut "puhelintyttönä" :D Tosin kylläkin matkapuhelinlaskutuksessa, mutta kyllä sielläkin kuule kuuli välillä juttua jos jonkinlaista...
   Vaikka kiltti olenkin, niin en kuitenkaan ihan eilisen teeren tyttö ;) - huumorintajua riittää ja oma nahkakin kestää aika paljon, nou hätä, Sus' ystäväin :D

   Poista
 4. Juuri erään tuttavan kanssa totesimme, että ihmisten katselu on yksi parhaita huvituksia. Vaikka on mulla aina kirjakin mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja ja käsityö, ne pitäis aina olla mukana; mutta sitten pitää olla joko iso kassi tai reppu. Ja joskus taas on kivempi kulkea pienemmän laukun kanssa :)

   Siispä seuraavana tulee ihmisten katselu ja mietiskely, minkälaisia ihmisiä he ovat, mitä tekevät, mistä tulevat, minne menevät...
   Kesäpäivä vieraassa kaupungissa, kahvilan terassilla ohivkulkevia ihmisiä katsellen - loistavaa lomapuuhaa :)

   Poista
 5. Sairaalaan tuo henkilökunta omia lehtiään, myös miesten lehtiä TM ja Golf . Aku Ankan tilaa sairaala. On henkilökunnalta ystävällinen ele tuoda aulaan luettavaa. Käsityö on aina mukava ajanviete. kirjan lukeminen vaatii kyllä keskittymiskykyä, jos vilkkaassa aulassa yrittää lukea. On sinulla ihana Puoliso, kun kuljettaa ovelta ovelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus olen miettinyt, että voiko sairaalaan viedä "lahjaksi" lehtiä odotushuoneisiin?
   Nyt vein juuri tosi-tosi vanhoja lehtiä ihan vaan paperinkeräykseen, mutta kun joitakin lehtiä vielä tulee ja niitä kertyy, niin ottaako sairaalat niitä vastaan?
   Kirja on kyllä usein vaikea seuralainen, varsinkin laboratoriossa, missä on hälinää koko ajan.
   Kiitos, onhan se myönnettävä - kyllä siitä iso apu ja ilo oli, kun ei tarvinut siinä helteessä bussia odottaa ja kävellä. Lämmöstä tykkään, mutta helle ei ole mun juttu :)

   Poista
 6. Tekemisentäyteinen päivä sinulla! Olisikohan huomenna uutta käsityöinspiraatiota; toukokuun paketti on tänään lähtenyt postiin, kerrankin jo ennen "eräpäivää"!

  T. SNY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa - tuskin maltan odottaa! Vielä ei ole viestiä tullut! Saattaa mennä iltapäivän puolella, kun käyvät täyttämässä automaatit. Yritän pysyä "pöksyissäni" :D

   Poista
 7. Vegetaristi oli kyllä OUTO kirja. Ja varoitan siitä edellisestä nappaamastasi vinkistä (Pieni elämä), että on ihan kamala kirja. Raju, menee ihon alle, hrrr... hui!!!

  Niiin,ja siitä huolimatta kirjastot on parhaita paikkoja <3

  P.S. Sain tänään kortin, ilahdutti!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäksikin saatiin Lukupiiriin kirja luettavaksi, ei vaan ole nyt tässä käsillä ja laiska minäni ei jaksa nousta ylös... Joku japanilainen kirjailija se oli ja vanhan Britanniaan se sijoittui, jättiläisten maahan tms. Melkoisen paksu. Onneksi on koko kesä aikaa :)

   Kirjastoissa on onneksi lukemattomia kirjoja, vaikkei kaikkia lukisikaan alusta loppuun :)

   Ja kortit ON tarkoitettu ilahduttamaan ;)

   Poista
  2. Se Lukupiirin kirja on Kazuo Ishiguron Haudattu jättiläinen.
   Adlibris on sitten hyvä - sieltä löytyy lähes kaikki mikä on nykyään kirjoista hukassa....

   Poista
 8. Minä siivosin juuri fysioterapia- paikkani odotushuoneen lehtihyllyn, kun odotin fysioterapiani alkamista. Heitin pois mm. mainoksia, jotka ovat tulleet varmaankin lehtien välissä ja jotain joulujuttuja. Itse olen lahjoittanut sinne Avain- lehtiä ne luettuani. Sain kiitokseksi siivouksestaa kaksi vuoden 2017 vuoden Voi hyvin- lehteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy muistaa seuraavalla kerralla viedä uusia vanhoja lehtiä kun menee labraan, siellä oli tosi vanhoja lehtiä - ihan repaleisiakin.

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)