Tällä viikolla olen kuivannut ilon ja rakkauden kyyneleitä

Olen tällä viikolla saanut paljon postia. Olen itkenyt onnesta, siitä miten onnekas olen, kun minulla on perhe ja ystäviä, osa sellaisia joita en ole koska vielä ehtinyt tavata.

Olen tullut yllätetyksi moneen kertaan.

Ensi viikolla lähden Siskorakkaan ja perheensä luo Englantiin.
Kiitos Äitirakas, kun annat minulle tämän matkan. 
Ja kiitos Siskorakas kun otat meidät vastaan.

Maanantaina posti toi ihanan kortin Englannista: Isosisko oli piirtänyt korttiin koiran, hymiön ja mun kuvan: varmaan minä joskus tulevaisuudessa 😊 Korvallisilla oli vähän tukkaa, mutta päälaki oli kalju.. Kiitos ihanaiset 

Tiistaina posti toi Ystävän tekemän ristipistotaulun jossa on - yllätys yllätys! - pöllö, ja ripustunauhana Iso-Britannian lippunauhaa 😊 Mukana oli myös lahjakortti käsihoitoon! Aivan mahtavaa!

Keskiviikkona postiluukku kolahti taas. Tällä kertaa kuoresta tipahti Kalevala -korun kaulakoru; Minervanpöllö. Vanha viisauden ja filosofian symboli 😊 Sen lähetti Ystävä, jonka kanssa vietin 10 päivää 24/7 - kirjaimellisesti. Siinä ajassa ehdittiin jutella vakavia ja nauraa pissat housussa 😊
Jos en jo olisi istunut, olisin pudonnut peffalleni.

Tänään soi ovikello "tämä ei mahtunut postiluukusta".  Kevään Salainen Ystäväni Reppanainen oli lähettänyt vielä yhden paketin! Ja mitä se sisälsikään! Pöllöjä, pöllöjä, pöllöjä 😊
Ihanan kaulakorun ja korvakorut sekä aina tarpeellisen, käsilaukkuun mahtuvan pieneen tilaan menevän pöllömäisen ostoskassin. Kiitos sinä ihana uusi Ystäväni 


Samoin sanoin, kuin facebookissa, sanon teille:

"Kahdesta en luovu
sinusta ja minusta."

Etenkään sinusta.

Ihanaa Juhannusta kaikille - ehkäpä tässä pyhien aikana saan kirjoitettua jotakin "Myyntisirkkusten seikkailuista Suomen suvessa" 

Kommentit

 1. Ihanaa että syntymäpäiväyllätys ehti ajoissa!! Jännitin sitä, kun on juhannus joka sotkee postin jakoa ja sitten sinä lähdet sinne reissuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, luulen, että osa SNY-taikapölystä on jäänyt leijumaan ympärilleni, sillä vielä tämän on asiat Postin kanssa sujuneet hyvin :) Pitäisi varmaan laittaa palautetta - ei minkäänlaista moitteen sijaa heidän palveluistaan!

   Kun menin maanantaina hakemaan lähettämääsi pakettia, oli tyttö juuri tullut automaatille täydentämään sitä ja ottamaan pois paketteja joita ei oltu noudettu ajoissa. Harmittelin, kun olin myöhästynyt ehkä noin puolella minuutilla. Hän sanoi, että siinä kestää hetken aikaa, kun hän oli juuri laittanut sen "tekemään jotain".
   Käy vaikka kaupassa sillä aikaa, sanoi hän ystävällisesti. No harmi kun juuri tulin sieltä, naurahdin, ei auta kuin odottaa, eipä mulla tässä nyt NIIN kiire ole. (Paitsi jäätelöt.....) Mutta hänpä tekikin niin, että ilmeisesti joko keskeytti tyhjennyksen tai sitten niitä oli niin vähän, että se meni nopeasti loppuun, ja sain pakettini siinä välissä ennen kuin hän rupesi täyttämään automaattia uudestaan! Sitä jos mitä voin sanoa asiakaspalveluksi - olin tosi iloinen ja kiitin häntä kyllä sydämeni pohjasta ja toivotin hyvää juhannusta.

   Ja muutenkin on Posti kulkenut tällä viikolla tosi ripeästi, ei voi kuin kiitellä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos samoin!
   Mukava kuulla sinustakin pitkästä aikaa!

   Poista
  2. Kyllä mä luen kaikki sun tarinas, ne tulee mulla automaattisesti tonne syötteenlukijaan. :)

   Poista
  3. Kiva "kuulla" - jos nyt täällä lukumaailmassa niin voi sanoa :)

   Poista
 3. Olet kyllä ansainnut jokaisen ilahdutuspostin ja - paketin 100 %. Odotan jo kuumeisesti meidän tapaamista. Silloin skoolataan synttäreidesi kunniaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna ❤
   Tavatessa skoolataan, ehdottomasti!

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)