03 kesäkuuta 2017

Kesä, kesäkuu. Monet merkit niin sanoo ja niihin uskon :)

Yksi varma kesän merkki alkaa ensi viikon sunnuntaina Kuusamosta ja sitä ei enää mikään voi perua. Sen eteen on tehty koko vuosi töitä ja viimeiset viikot koko ajan vaan ahkerammin ja ahkerammin - siksi Pöllökin on ollut taas vähän hiljaisempi.
Taulukkoa taulukon perään on rustattu, puheluita toisensa jälkeen on soitettu, sähköposteja vaihdeltu. Helposti on saatu muuttumaan "soitan vaan äkkiä ja ilmoitan tämän asian puhelimitse kun en jaksa kirjoittaa, tää hoituu kymmenessä minuutissa" -puhelu neljän tunnin puhelinpalaveriksi 😃😃
Kiitos sille joka keksi WhatsAppin ja siihen puhelutoiminnon!

Mutta kerrankin asiat tuntuvat olevat sellaisessa jamassa, että kun keskiviikkona mennään pakkaamaan pakettiautoa perjaintain lähtöä varten, voi olla, että meille jää torstai vielä "vapaaksikin". Tai ainakin aikaa pakata omat tavarat, jos en tee sitä jo viikonloppuna. Ja tiedättekö mitä? Moneen vuoteen sekin homma on melkein tehty: mulla on valmiina lista, jonka mukaan pakkaaminen on helppoa!

Laiskottellakin olen ehtinyt, se sopii mulle, mutta olen saanut vihdoinkin jotain aikaiseksi. Ihana SNY-parini SNY-Peikkonen ehti jo kysellä äitienpäivälahjan perään, ja kun se korttikin jäi tänne kotiin (*nolo*) silloin äitienpäivänä. Nyt on molemmat vihdoin toimitettu Äitirakkaalle ja hän oli hyvin otettu sekä kortista että lahjasta: lahja oli hänen mielestään oikein kaunis ja kauniin värinen. Pöllön tapaan en älynnyt ottaa tekstistä kuvaa, että osaisin sen ihan sanatarkasti kirjoittaa, mitä korttiin kirjoitin, mutta kuta kuinkin näin sinne kirjoitin:
"Hyvää äitienpäivää vuoden jokaiselle päivälle toivoo... Ja ensin kirjoitin kolmen lastenlasten nimet, sitten meidän tyttärien nimet ja sitten vielä vävyjen nimet 😊


 Tässä kuva rannekuvasta ja kortista.


Poika kävi viime sunnuntain pikavisiitillä ja toi samalla tuliaisia. Isälle syötävää ja äidille - ette varmaan ikinä arvaa 😊😊 Nii-in. Sain ONNENPÖLLÖT.  Niistä ei nyt ole kuvaa tähän päivitykseen, mutta lupaan laitta niistä kuvan seuraavaa - teen päivityksen vielä ennen kuin lähden reissun päälle.

Sen sijaan laitan kuvan tai kuvat siitä mitä sain tänään. Kuten naamakirjaan jo kirjoitin, joskus on hyvä olla hissun kissun, mutta joskus on ihan hyvä soittaa suutaankin 😊 - varsinkin kun omaa hyviä ystäviä. Ikää tulee kohta lisää - siitäkin muuten tietää, että on kesä 😏 - ja kun olin useamman kerran täällä kotona kompuroinut, niin kuin teillekin kerroin, niin vinkkasin, että kävelykeppi voisi olla jo ihan käypänen lahja mulle, pysyisinpä pystyssä 😊😊
Yksi meidän neulekerholainen oli ottanut siitä vinkistä vaarin, vaikkei vinkki hälle ollutkaan tarkoitettu ja niinpä sitten tänään sain tällaisen:

Olen aivan hullaantunut tähän! Ja tuossa se on käden ulottuvilla, tietenkin, että kun lähden liikkeelle niin voin ottaa sen tuekseni 😊😊

Ja vielä "arvokkaamman" tästä tekee se, että tekijä ei ole virkkaajaihminen lainkaan, vaan neuloja. Häneltä on siis todella vaatinut työtä ja tekemistä, että hän on virkannut tämän pöllöineen kaikkineen. Arvostan sitä todella!
Tässä vielä yksi pöllö kepin varresta 😊


Nyt lähden tapaamaan NukkuMattia!

Ihanaa juhlapäivää kaikille teille, ketkä viettävät huomenna valmistujaisia ja teille ketkä pääsette juhliin mukaan!25 kommenttia:

 1. Ihana tuo kävelykeppi!!! Jos antaja ei ole virkkaaja, niin iso hatun nosto hänelle- tosi hieno lopputulos! Kiva että koru ja kortti ovat nyt saajallaan. Halusin tehdä äidillesi kortin osittain siksi etten enää voi omalle äidilleni sellaista tehdä. Ps. Tsemppiä ensi viikkoon ja kaikkiin viime hetken valmisteluihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiitos, sinä ihana SNY-Peikkonen <3 Olisin vienyt tuon kortin Äitirakkaalle jo Äitienpäivänä, mutta kun tämä mun muistini on mitä on :( Lahja kyllä oli mielessä ja odotti tekemistä, luulin sen vain olevan NIIIN paljon vaikeampi tehdä. Hölmö minä. Kävelykepin tekijä entisöi huonekaluja eli on kyllä kätevä käsistään; luulen että pienen opastuksen jälkeen on virkkauskin ollut hänelle helppo homma :D kohteessa

   Poista
 2. Kuusamo on ihana paikka, sieltä on hyvä lähteä matkaan. Tuollaiset vuosittaiset tapahtumat, jossa näkee sen tapahtuman tuttuja on oikein upeita juttuja. Itse jouduin tällä viikolla valitettavasti vastaamaan ein yhden itselleni tärkeän kesätapahtuman suhteen ja vieläkin harmittaa.

  Kävelykeppi on todella ihana pöllöineen 😍.

  Mukavaa SM päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan (ainakaan muistaakseni..) käynyt Kuusamossa. Tarkoitus olisi käydä katsomassa Juuso -karhua, jos vain ehdimme :)

   Olen tosi pahoillani puolestasi <3 - tiedän miltä tuntuu kun ei pääse mukaan itselle tärkeään tapahtumaan. Jouduin yhden vuoden olemaan poissa tuolta SMeloosta; se oli ihan kauheeta seurata muiden etenemistä kotoa käsin: nyt ne on tuolla ja nyt ne on jo tuolla.
   Lopulta AM käski pakata kamppeet "eihän tuota kuuntele kukaan, nyt mennään!" - ja vei mut lopulta muiden joukkoon Rovaniemelle. Yön oli siellä meidän kanssa ja jätti sitten mut sinne Äitirakkaan hoiviin loppuviikoksi ja lähti itse kotia kohti :D

   Kävelykeppi on minustakin ihana - ihan huippu :D

   Poista
 3. Niin kaunis rannekoru, tyylikäs kortti ja huikean kaunis ja kätevä Pöllö-keppi! Ystävyys ja Rakkaus ne saavat paljon kaunista aikaan. Oikein ihanaa Kuusamo-matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SNY-emo osaa kyllä valita parit kohdalleen - tai on ainakin minulle osannut valita sopivan parin joka kerta. SNY-Peikkonen on ihan huippuystävä ja odotan innolla kuka hän on mistä.

   Ystävät on kullanarvoisia, sen olen kuluneina vuosina tullut huomaamaan. Minun puolestani pitäisi "ryhdistäytyä" etten menetä teitä uusia ystäviäni.

   Kiitos matkantoivotuksista - toivottavasti lämpöiset kelit yltävät sinne asti. Hankin entisten muistikirjojen lisäksi pari uutta, josko saisin aikaiseksi kirjoittaa päiväkirjaa iltaisin, ja niistä sitten kirjoitettua teille tarinaa tämän vuoden reissusta :)

   Poista
 4. On sulla hieno keppi. Pöllöt ja kaikki!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana keppi. Tuotahan mielikseen kuljettelee mukanaan. Ja hienoa, että olet hankkinut muistikirjoja. Niitähän ei ole koskaan liikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota keppiä kuljettaa mukanaan, vaikkei tarviskaan ;)
   Ja muistikirjojen ja kanssa iski sellainen "Sulo Vilen" -jutska. Piti ostaa ensin vaan yksi, mutta kun sai kaksi vähän niin kuin halvemmalla, niin ostin sitten kaksi.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos - nyt pysyy tällainen kompurakin pystyssä.

   Poista
 7. Ihana ja uniikki kävelykeppi, kun varsikin on kokonaan virkattu piiloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on todella ihana - tekisi niin mieleni ottaa se huomenna mukaan kun lähdetään reissuun. Mutta pelkään, että se menee rikki, kun välillä joudutaan aikaa kovakouraisesti heittelemään tavaroita autoon ja autosta pois.
   Ja joku kateellinen voi sen napata mukaansa... :)

   Poista
 8. Pöllö kepittää menemään ja hunsvotit saa kyyti!! ..heh..

  "Ollaan vaan ja pöllöillään, ollaan pöllöillen.."

  https://www.youtube.com/watch?v=GFE8MF6iWe0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, musta tulee tämän asuinalueen kauhu, kun painan menemään keppini kanssa ja hunsvotit saa kyytiä kuin huidon kepilläni :D

   Poista
 9. Oi Pöllö, ihanaa reissua, vaikka se tänä vuonna suuntautuukin ihan väärään paikkaan ;-)
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups - sulle tarkoitettu vastaus meni tuohon SNY-Peikkosen kommentin alle. Taitaa olla vieläkin unihiekkaa silmissä.
   Oli melkoinen päivä eilen autoa pakatessa....Huh huh. Melkein 12 tuntia siinä meni ja matkat päälle!

   Poista
 10. Hei Pöllänen <3 te lähdette huomenna sitten sinne Kuusamoon =) oikein ihanaa reissua teille ja kaikille melojille myötätuulta matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana - niin kuin jo kommentoin sinun kirjoitukseesi, meistähän ei koskaan tiedä milloin seisotaan ovesi taakse pyytämään yöpaikkaa ;)

   Kiitos myös SNY-peikkonen - toivottavasti ehtisivät vielä viimeisetkin jäät sulaa. Siellä kuulemma sitä vielä vähän riittää eikä meillä ole "jäänmurtajakajakkia" mukana :)
   Pakettisi tuli perille, kiitos! Se on ihana!
   Tuleviin "juhliin" en ehdi sitä tehdä, mutta jospa Siskorakas vaikka jonain tulevana kesänä, mahdollisimman pian :D
   Tai sitten teen sen Joulupojalle jouluksi, muistoksi tästä kesästä, olisipa kerrankin muutakin kuin se iänikuinen suklaarasia... ;)

   Poista
 11. Kaunis keppi! Otatko mukaan?
  Ihanaa viikkoa. Terkkuja Leenalle sekä halaukset tutuille ja special sellaiset pipopäälle ja rouvalleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - en taida uskaltaa ottaa mukaan, etten hukkaa enkä riko sitä :) Auto on niin täynnä tavaraa, että pahimmassa tapauksessa se katkeaa.
   Viikosta tulee takuulla - kuten aina, loistava. Vien terveiset ja halaukset perille :D

   Poista
 12. Päivitäs ny jotain et tietää et Pöllö lentää viä..

  VastaaPoista
 13. Voi jestas mikä keppi! Täysin ainutlaatuinen. Onnea sulle ja kepille! Ystävät on ihania. Mukavaa reissuakin!

  VastaaPoista
 14. OMG!!! Mihinhän se sinun viimeinen pakettisi mahtaa mennä?! Tänään postitin ja kun äsken laitoin JJFI-koodia Heidi-emoselle niin huomasin lähiosoitteeksi tulleen Petsamonkatu 9 !! En tajua mistä postin Täti on sen tempaissut, kun oikean osoitteen olin kirjoittavinani... ja tietenkin paketti oli jo jatkanut matkaa, kun sinne soitin asian oikaistakseni.

  VastaaPoista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)