02 syyskuuta 2016

Vielä on kesää jäljellä....tai ainakin mansikoita :)

Sain sen vihdoinkin valmiiksi. Sen piti olla valmis jo aika päiviä sitten ja viimeksi silloin kun kävin tapaamassa Susannaa Maalta. Mutta enhän mä saanut sitä valmiiksi sinnekään. Ja sittenkin sen valmistuminen viivästyi ja viivästyi. Kun on muka aina niin kiire. Pah. Mihin? Kai mä harjoittelen niitä eläkepäiviä varten, joita saan odottaa ja odottaa, sillä on hyvin epätodennäköistä, että sitä ainakaan ensimmäisellä kerran myönnetään. Luulen, että sieltä tulee kieltävä vastaus ja sitten aloitetaan prosessi alusta. Mutta se on sitten sen ajan murhe. En jaksa murehtia sitä nyt ja tässä. Olkoon, ei se täällä märehtimällä miksikään muutu.

Mutta tässä, tässä on ne mansikat: Ja Susanna, kyllä tämä on neulatyyny Ranskaksi se on biscornu ja se tarkoittaa 8-kulmaista neulatyynyä, omituista, vinoa, epäsäännöllistä. Yleensä ne tehdään kämmeneen sopiviksi.
Ja tuo on siis toiselta puolelta samanlainen. 

Kuvassa on....itse asiassa yksi pieni virhe joka jäi itseäni häiritsemään niin, että korjasin sen vielä, ennen kuin laitoin biscornun menemään Susannalle ☺Jos olisin kuvannut tuon jostain toisesta kulmasta, en olisi sitä huomannutkaan.

Mutta tuommoista olen taas väkertänyt ☺ja nyt sen voin täällä näyttää, kun Susanna laittoi viestiä, että oli sen saanut, postipoika vaan oli kuulemma vähän kolhinut pakettia, vaikka olin yrittänyt paketoida sen hyvin ja sellaiseen pakettiin, että olisi pitänyt mahtua postiluukustakin. Alkaa kyllä mennä taas luotto koko Postiin, kaikin puolin.
Kerroinhan, kun meidän asiamiespostista tuli vanhempi rouva ostamaan postimerkkejä, kysyi ensin paljonko maksaa postikorttien lähettäminen Belgiaan? Saman verran kuin kotimaahan. No hän ostaa sitten postimerkkejä, en nyt muista kuinka paljon. "No voi kun meillä ei nyt ole postimerkkejä (=niitä postimerkkejä), niitä on kyllä tilattu, tulee varmaan huomenna tai ylihuomenna". Siis mitäh? Posti jossa ei ole postimerkkejä?? Olkoonkin asiamiesposti, mutta kun on kuitenkin kaupungissa, niin kyllä pitäisi olla KAIKKIA postimerkkejä, ja varsinkin niitä yleisimpiä postimerkkejä, joilla lähetetään ihan kaikkia: kirjeitä ja kortteja kotimaassa ja ulkomaille! Huh huh! Muutenkin se koko paikka on mahdoton: pieni kuin mikä, hoitaa kaupan, veikkauksen, postin, matkahuollon ja kai kaksi muutakin pakettien noutopistettä!!

2 kommenttia:

 1. Tuhannet kiitoksset vielä Biscornusta! Se on upea. En raaski siihen neuloja tökkiä. Hieno nimikin, en ole kuullutkaan. Laitan kuvan blogiini, kunhan tässä heräilen.
  Uutisissa oli, että Postin ruohonleikkauspalvelu on ollut menestys. En olisi uskonut. Ilmankos postinkuljetus jää retuperälle. Ehkä talven tullen ehtivät postiakin kuljettaa. Vai tekevätkö silloin lumitöitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä - ja kiitos :) Ja käytä ihmeessä; tehdään sitten uusi, jos siihen tulee liikaa reikiä ;)

   Minä oon kanssa miettinyt, että rupeavatko tekemään lumitöitä vai ehtisivätkö tosiaan jo pikkuhiljaa kuljettaa postiakin ja keskittyä siihen mitä tekevät. Etteivät vaan heittele niitä ihan miten sattuu. Pakko pakata kaikki posti niin, ettei vaan vahingossakaan aukea matkalla tai mene rikki. Särkyvä tavara parempi viedä itse perille.
   Sisko asuu Englannissa ja siellä kannetaan pienet paketitkin kotiin ja posti kulkee lauantainakin! Isommat paketit kai pitää sielläkin hakea postista?

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)