10 syyskuuta 2016

Neulegraffitteja

Susanna Maalta, Kodin Ruhtinatar kertoi valokuvin päivästään Porvoossa. Kuvissa oli paljon upeita Neulegraffitteja - kysyinkin häneltä, ovatko ne heidän sinne viemiä vai jonkun muun tekemiä.

Kuvista tuli mieleen, jonkinlainen hämärä muistikuva jostain mielen sopukoista, mutta kun en saa siitä kunnolla kiinni enkä ole etsimisestä huolimatta vielä löytänyt sille vahvistusta. Mutta siis se hämärä muistikuva väittää, että vuosia sitten, ennen sairastumistani siis, olisin minäkin koristellut kotikaupunkiani neulegraffiteilla. Niistä johtuen tai niiden ansiosta mua olisi jopa haastateltu YLEn alueradion iltapäiväohjelmaan ja kuvia olisi ollut jossain lehdessäkin?

Muistaako Siskorakas tai Äitirakas onko näin tapahtunu? Vai olenko nähnyt unta? Olenko kirjoittanut siitä blogiin Vuodatuksen puolella vai vain Facebookissa?

Ja mitähän niille sitten tapahtui? Nythän ne tietysti viimeistään on kadonneet, kun on ollut toriparkin rakentamista ja kaupungin keskusta on remontissa koko ajan, kai ne kohta ne puutkin kaataa, ellei ole jo ne puut kaataneetkin, missä ne oli.

Jos niitä nyt ylipäätään oli, jos vaan muistan ihan omiani, voihan se niinkin olla.

*******************************

Tähän mun muistiin; sen puuttumiseen tai siihen mitä se yhtäkkiä muistaakin, ei voi luottaa, muistan asioita ihan eri tavalla kuin muut. Neljän vuoden takainen n. 3 viikkoa kestänyt epilepsiakohtaus vei muistin ihan totaalisesti n. 3-4 vuoden ajalta ja siitä taaksepäinkin pätkiä sieltä täältä. Siksi en aina ole ihan varma puhunko siitä mitä itse muistan vai siitä mitä olen kuullut tai mitä luulen muistavani :D :D

4 kommenttia:

 1. No huh huh, mikä epilepsiakohtaus. Kuulostaa todella hurjalta, että menee muisti TOTAALISESTI 3-4 vuoden ajalta, siinä on varmaan ollut alkuun melkoista koittaa jäsentää nykytilannetta. Vielä kerran huh! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marra <3
   Kyllähän siinä oli aluksi varsinkin melkoinen työ hyväksyä se, että on menettänyt paljon itselle tärkeitä muistoja, eikä ne ole palanneet, vaikka kuinka selaat valokuvia tai juurikin vanhaa blogia tms.

   Mutta komiikkaakin on koettu: meillä on iso kauppakeskus, joka siihen aikaan oli aika uusi ja kun pääsin sairaalasta, menimme käymään siellä. Olin omasta mielestäni siellä ekaa kertaa ja väitin AM:lle kivenkovaa, etten ollut ikinä käynyt siellä. Ja AM sanoi, että kyllä olet. En ole. No, pari päivää myöhemmin etsin jotain takkien taskuista ja löysin kassakuitin yhdestä ko. kauppakeskuksen liikkeestä n. 4 kk:n takaa.. Pakkohan se sitten oli uskoa, että olen siellä aiemmin käynyt :D

   Poista
 2. Toivottavasti joku muistaa sinun neulegraffasi. Eikö AMllä ole tietoa asiasta? Olisi mielenkiintoinen juttu, varsinkin sinulle itsellesi.
  Porvoon neulegraffitit eivät todellakaan ole minun tekemiäni. Minä vain ihailin ja kuvasin niitä. Siellä oli ollut elokuussa tempaus, jossa oli virkattu neulegraffiteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin eilen illalla (yöllä :D) koko vanhan blogin läpi, siellä en ollut asiasta kirjoittanut, joten siitä on varmaan kirjoitettu Facebookissa... Tai sitten tosiaan muistan ihan omiani, olen nähnyt unta tai jotain - olen pahoillani jos höpötelen omiani.

   Pitää varmaan kokeilla uudestaan, aloittaa täältä omalta asuinalueelta :D

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)