Siivousta liikkeellä?

Ja mä luulen, että se on selvästikin Osakaisen ansiota - kiitos hälle!
Osakaisella on oikein hyvä syy siivousmaratonilleen, mutta samalla on innostanut meitä muitakin siivoilemaan ja järjestelemään kaappeja ja sen semmoista.

Susanna Maalta oli kommentoinut Osakaisen blogiin, että oli järjestänyt liinavaatekaappiaan ja kas, muakin puraisu tänään jonkinlainen järjestelykärpänen. Sen seurauksena otin työhuoneessa mun "retkeilykaapin". Juu juu, mulla on retkeilykaappi - eikö teillä muka ole?  Niin, siis otin retkeilykaappini ja sieltä ensin alimmaisen muovilaatikon joka oli täynnä papereita n. 10 vuoden ajalta.... Niistä suurin osa päätyi roskikseen. Sieltä löytyi kyllä ihan mielenkiintoistakin tavaraa.

Kuten esim. eräältä vuodelta meidän Suomi Meloo organisaation lapsuuden kuvista järjestetyn kilpailun jäljiltä olevien kuvien valokopiot. Niitäpä olikin muuten hauska katsella. Jopa omaa kuvaa - sieltä vuodelta kissa ja koira 

Melkein kaikki melontatarvikkeet mahtui yhdelle hyllylle; yhdet käyttämättömät tossut lupasin Äitirakkaalle - kahdet vai kolmet varsinaiset melontatossut ja kolmet muut siihen sopivat tossut riittänevät jos vielä pääsen melomaan? Samoin kolme aukkopeittoa, joten yhden aukkopeiton voin antaa pois, käytettäväksi vaikka oman kajakkini kanssa, kun sekin tekee työtä johon kajakit on tarkoitettu.

Muut retkeilytarvikkeet mahtui kahdelle hyllylle - niitä tarvitaan silloin tällöin, milloin mitäkin. Yksi hylly jäi tyhjäksi ja siihen sain sopivasti mahtumaan ne muutamat Pojan tavarat jotka hänellä meillä on; verkkarit ja sen sellaiset 

Ja kas; näin sain reilusti parille hyllylle tilaa ristipistolehdille. Tai voin vielä järjestellä niitäkin ja saan kaikki käsityölehdet niille hyllyille ja järjestettyä muita käsityöjuttuja uudestaan.... Ja niin järjestyy työhuone taas uudestaan 

Niin ja imuroinhan mä mun läppärin näppisenkin! Eli tänään on ollut TOSI siivouspäivä!

Yks juttu muuten, mitä en oo teille kertonut. Nyt mä voin sen teille kertoa, kun Siskorakas on sen FB:ssä kertonut:

Duracell-pupu ja Siskorakas tulee reilun kuukauden päästä Suomeen! Aamukammassa on kai 36 päivää enää!!!! 

PS. Possu Munkin paketti tuli tänään. Kiitos Possu Munkki - se oli mahtava! Kirjoitan siitä huomenna!

Kommentit

 1. Jopas kesti, ennen ku tuli perille.
  Possu ei oo siivonnu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on jonkinlainen jakelupiste tms. tuossa naapurikunnassa ja ne ei pidä turhaa kiirettä - ainakaan jos kyse on mulle tulevasta postista....
   Sä ehdit siivota huomenna - tää siivousinnostus kestää pidempään, on kestänyt mullakin jo toista viikkoa ☺

   Poista
 2. Papereiden siivoamisen huono puoli on se, että jumittuu lukemaan etenkin niitä, jotka olisi syytä heittää pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, niin kävi eilenkin. Ja vieläkin olisi niitä paperipinoja käytävänä läpi.

   Poista
 3. Kiva kuulla, että sinuakin siivotuttaa. Siitä tulee tosi hyvä mieli, kun saa jonkun räjähtäneen komeron kotonaan raivattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kuka tulisi järjestämään nuo käsityötarvikkeet? Niistä löytyisi varmaan ylimääräistäkin, pistettäväksi kiertoon :D

   Poista
 4. Käsityötarvikkeita voi mukavasti kierrättää SNY-leikin myötä. Toisaalta, omista varastoista on hyvä löytää tarvitessaan materiaalia ja se tarve voi yllättää milloin vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nyt on oikein hyvä tilaisuus järjestää omat käsityötarvikkeet ja tarkistaa mikä on itselle tarpeetonta ja kierrättää - toisen "roska" on toisen aarre!
   Kaikessa muussakin!

   Poista
 5. Pitäsiköhän minunkin uhrata huominen vapaapäivä siivoukselle? Vaatehuone pursuaa, keittiön kuivatavarakaapit pysyvät tahdonvoimalla ja tehokkaalla magneetilla kiinni jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... Kannattaako hyvää lauantaita siivoukseen käyttää? Netistä löytyy hyvä "tekosyygeneraattori", tosin se on sille, miksi ei liiku, mutta minusta sitä voi ihan hyvin käyttää myös siihen, miksi ei siivoa ;)

   http://mikasinualiikuttaa.fi/

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)