21 elokuuta 2016

Ostin. Ei kun löysin. Siis ostin. Tai siis löysin.

Niin. Ottakaa te tosta nyt sitten selvää kuinka oikein kävi 

Hyvä on. Voinhan mä kyllä tunnustaakin, kun ei AM siihen mitään sanonut, hymähti vain. Hmph. Ja ensin kävi ihan suosiolla mun kanssa lankaostoksilla. Sen jälkeen menin ihan itsekseni ja ostin itselleni uudet Cubicsit; neliskanttiset sukkapuikot. Nehän on aika kalliit. Mutta kun tykkään niistä. Ne sopii mun käsille (ei tule sormet kipeiksi) ja käsialalle; ei tule liian kireetä eikä liian löysää.

Äsken pistin taas sohvatyynyn paikalleen.
(Tykkään istua tässä sohvan nurkassa niin, että nojaan vasemmalla kädellä kevyesti käsinojaan ja istun jalkojeni päällä. Harvoin istun niin kuin oikeasti istutaan. Ja jalat suorana jollain jakkaralla tekee häntäluun kipeäksi  - se on muisto mun mäkihyppyuraltani...) Tästä syystä sohvan istuintyyny pitää laittaa paikalleen monta kertaa päivässä. Äsken löysin sieltä kaksi "kadonnutta" nenäliinapakettia - olinkin ihmetellyt mihin ne on kadonneet, kun ei ole edes nuha.. Ja kas, sieltähän löytyi myös nätisti niputetut sukkapuikot; oikein sievästi spiraalilla yhteen niputettu:
Kannattais varmaan useammin ottaa oikein kunnolla toi selkänojatyynykin pois tieltä, kun laittaa tän istuintyynyn paikalleen, ties mitä tuolta löytyy. Tai kutsua yövieraita, että sais tän sängyn auki, silloin sieltä vasta yllätyksiä löytyykin. Niin kuin kerran ne mun yhdet haikarasakset, joita olin kaivannut jo pitkään Mutta ei se mitään, sukkapuikkoja tarvitaan aina, ihan niin kuin lankoja ja virkkuukoukkuja ja kaikenlaisia muita neulomiseen/kutomiseen liittyviä härpäkkeitä.

Mä olen saanut kauheesti postia ja olen tosi iloinen siitä. Viime viikolla sain mm. tällaisen kortin:
Yllätys yllätys, siinähän oli pöllöjä Ja samettipinta! Tuon kortin lähetti serkkuni vaimoineen ja lapsineen ja sen mukana oli tämmöiset:Huonosti näkyy, mutta voitte arvata mitä siinä on ☺ 
Mutta olen saanut muutakin postia. Osakainen lähetti jo aikaa sitten postia, samaan aikaan kun oli lähtettänyt Possu Munkkille ja Sinisen Sohvan Emännälle ja Isännälle. Punaisen kortin sain, niin kuin taisi saada Sinisen Sohvan väkikin? Rauman pitsiviikoilta, mustan pitsin yöstä:
"Tota kirjalisuuttakkin kerty, sanos Asula ko almnaka ost" 
Toisen postikortin lähetti Susanna Maalta:Siis ei sitku, vaan NYTKU. Ja nyt meen hakemaan kahvia, luen hetken sen kahvin kanssa ja koetan tänään saada vihdoin ne Susannan mansikat kypsiksi - että pääsisin aloittamaan jotain muuta uutta ☺ 
Ja kertomaan teille jotain muuta. Se Suomi Melookin on vielä kesken...
Ja sitä SNY:tä odotan jännityksellä :D - hui, tuleekohan se tänään 

14 kommenttia:

 1. Hyvä, ett ostit ne neliskanttiset vai mitkä ne nyt olikaan puikot. Lempiharrastuksiin kannattaa satsata. Ja postia on tulossa myös ens viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin - sultakin on tulossa postia, tuliskohan se jo huomenna? Nyt rupes jännittään lisää...

   Poista
  2. Riippuu siitä, miten nopea postiljooni on. Että onko paljon ruohonleikkuuta matkalla.

   Poista
  3. Johan ruoho kohta lakkaa kasvamasta, alkaa postikin taas kulkemaan. Kunnes alkaa lumen kolaus.
   Meillä voi tietysti huomenna taas ongelmia aiheuttaa toi naapurikunnan jakelupiste. Mutta mä koitan pysyä pöksyissäni ;)

   Poista
 2. Hyvä, että ostit uudet puikot! Kaikessa tekemisessä on oltava kunnolliset välineet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen samaa mieltä! Kävin tänään siellä käsityökaupassa uudelleen ja...ostin taas ihan semmoisen pienen jutun :D Kokeilen ensin ja kerron sitten teille toimiiko se!

   Poista
 3. Hyvä, että ostit uudet harrastusvälineet. Ne on terveellisetkin. Ajatteles, mihin kaikkeen epäterveelliseenkin joku tuhlaa rahojaan. Hyvä ostos siis!
  Ootpas sä saanut paljon ihanaa postia. Noi saakset on ihan huiput.
  SNY- parin tietoja minäkin odotan kuumeisesti. Elämme jännittäviä aikoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-in, ajatteles, olisin voinut ostaa vaikka...suklaata tai jotain muuta :D

   Poista
  2. Niin just, sukkapuikot on terveellinen vaihtoehto. Minä ajattelin kyllä jotain vähän epäterveellisempää kuin suklaa. Joku istuu kapakassa ryyppäämässä rahojaan. Me istutaan kotona sohvan nurkassa käsitöitä tekemässä. Tosi terveellistä siis.

   Poista
  3. Olet ihan oikeassa, niinkin olisin voinut tehdä. Paljon terveellisempiä hankintoja olen viime päivinä tehnyt :D

   Poista
  4. Iloitse siis terveellisistä ostoksistasi täysin rinnoin!

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)