29 elokuuta 2016

Se on korallisormisammakko - maailman iloisin sammakko :D

Ai mikäkö? No tämä tietysti, joka putkahti tänään postiluukusta, vähän ennen kuin sade alkoi:


Tätä iloista, elämäänsä tyytyväistä ja myhäilevää sammakkoa ei voi katsella ilman, että tulisi itsekin hyvälle mielelle  Tämän iloisen, hyvää mieltä levittävän sammakon lähetti kukapa mukaan kuin SALAINEN NEULEYSTÄVÄNI 
Kiitos!

Ja tässä on muuten mukana sitä Salaisten Neuleystävien ajatustenlukutaitoa, josta oli kirjoiteltu jossain blogissa. Tämä samainen sammakko nimittäin on ollut  meidän työhuoneessa printattuna jo monta vuotta, on vaellellut sinne tänne aina sen mukaan, missä sitä hyvää mieltä kulloinkin tarvitaan 

Jos voisin, teippaisin tuon kortin tähän näyttöön kiinni, mutta se haittaisi vähän tämän koneen käyttöä, näyttö kun on niin pieni. Duracell-pupu, pöllöt ja sammakko - kaikki ei mahtuisi samalle näytölle. Ihan arvuuttelemalla sitten kirjoittelisin teille. Vielä enemmän tulis kirjoitusvirheitä kuin nyt 

14 kommenttia:

 1. Voi je, miten söpö muistaminen! Taisit saada vihreää luontoenergiaa SNY:ltäsi. Vai olisiko niin, että sammakko sopii sinulle, koska on taitava vesillä liikkuja? Minä aina ilahdun nähdessäni sammakon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi osata tosiaan lukea ajatuksiani: pienenä tyttönä nimittäin tykkäsin sammakoista tosi paljon. Jopa niin "paljon", että olin yhden kiinni saatuani laittanut kiven toisen takajalan päälle ettei se pääse karkuun ja sen jälkeen juossut tohkeissani mummolaan sisälle:
   "Tulkaa katsomaan mitä ihmeellistä löysin ulkoa!" Ja kun mummo ja tädit ja enot tulivat katsomaan niin siellähän se oli: rupisammakko ☺ ☺

   Poista
  2. Niin, ja sammakothan puhdistavat kaivoveden! Muistelisin, että ennen sanottiin, että sanottiin, että jos kaivossa on sammakoita, niin vesi on varmasti puhdasta.
   Toinen juttu oli sitten se kuollut jänis....

   Poista
 2. Kun näin oman blogini lukuluettelossa tuon kuvan pienenä, luulin näkeväni jäätelötötterön. No ei se sitten ihan ollutkaan. Kiva alku syksyn kierrokselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta eihän jäätelötötterökään huono olisi ollut :) Tunnustan: olen syönyt tällä viikolla aika monta jäätelöä - Lidl:stä ostettiin semmoinen monipakkaus.

   Poista
  2. Minä en ole syönyt tänään jäätelöä. Sen sijaan olen syönyt teeleipää. Pakkohan sitä oli tehdä, kun kaikki muutkin... Sekaan taikinaan panin avustajani kanssa raastettua porkkanaa.

   Poista
  3. Mä yritin eilen etsiä netistä teeleipäohjetta, jossa ei käytettäisi vehnäjauhoja, vaan esim. ohrajauhoja tms. Olin vaan niin väsynyt, etten jaksanut paneutua asiaan sen tarkemmin.

   Poista
  4. Siis en tahdo gluteenitonta ohjettan, pelkän vehnättömän. Mä kun olen huono soveltamaan...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö vain, ei voi katsoa hymyilemättä :D
   Jos olisin töissä, veisin ihan varmasti työpöydälle työpäiviäni piristämään :)
   Nyt ilahduttaa pöllökorttien kanssa kotona <3

   Poista
 4. Oikeasti hyvälle tuulelle saava kortti. Iloista alkanutta SNY-kierrosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain olekin :) Kiitos samoin, kivaa SNY-kierrosta sinulle!

   Poista
 5. Jee, jee, taputtelee hän käsiään. Paketti on yhtä jutskaa vaja valmis ja huomenna tarkoitus postiin laittaa.

  t; Sny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, nyt jo? Oletpa nopea, olet tainnut kasata pakettia samaa vauhtia tuon Oskari Mörön kanssa ;)

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)