13 lokakuuta 2020

Ylihuomisen eilen

Oli hirveän vaikea taas keksiä otsikko tälle päivitykselle. Tai oikeastaan vaihtoehtoja oli niin paljon, että en osannut valita.

Ylihuomisen eilen olen taas kaupungissa. Optikolta tuli viesti; kysyivät saako soittaa ja kutsua ilmaiseen näön- ja silmänpohjantarkastukseen. Toki saa soittaa. Soittivat ja sovittiin aika. Harmi vain, ettei saatu auton jarrujen korjausta samalle päivälle, olisi mennyt monta asiaa samalla käynnillä. 
No, onneksi on Ystävä, joka taas auttaa. Viedään tavaraa kierrätykseen ja jos hänellä vain on aikaa, käydään maanmittauslaitoksen asiakaspalvelussa. 

Kuulumisia? Hmm... Sitten viime päivityksen ei oikeastaan ole tapahtunut mitään..jännittävää. 

Mukavaa kyllä: ystävät entisestä "kotikirjastosta" kävivät viettämässä iltapäivää meillä. Erityisen iltapäivästä teki se, että yksi ystävistä on pienenä tyttönä asunut tällä paikalla! A-noppi osti aikanaan tontin ja vanhan mökin hänen sukulaisiltaan. 

Sähkökaapeleita odotellaan edelleenkin. Pääkaapeli tien varteen on jo vedetty, mutta näitä "sivupistoja" on tien varrella niin paljon, että kestää, kestää. Ja kelit hidastaa.
Olen luvannut kuvata lisää kaivurivideoita tädin "Vaahteramäen Eemelille" - mikään ei ole parempi kiitos kuin leveä hymy ja kirkkaat, iloiset silmät, kun pieni mies katsoo kaivurin toimintaa meidän pihatien risteyksessä. 

Syksy on ollut upea. Yhtenä päivänä ajeltiin kauppaan tuolta vielä tavallista enempi maaseutureitin kautta. Aurinko ei sinä päivänä paistanut, mutta ei satanutkaan. Luonto näytti jotenkin rauhalliselta, aivan kuin se olisi laskeutumassa syksyn rauhaan ja sen myötä pikkuhiljaa odottamaan talvea. Itsellekin tuli rauhallinen ja levollinen olo. 

Nyt on kello niin paljon, että Pöllön on pölähdettävä oksalleen torkkumaan.

Kumpparit jalkaan ja lätäköihin!  

10 kommenttia:

 1. Lätäköihin!!!
  Kiitos nopeasta reagoinnista;D Kaivurividoita myös tänne, kyllä yhden videon jaksaa katsoa, voipahan sanoa katselleensa kun töitä tehtiin, tulipas hiki!! ;DD

  Pöllölle kaikkea hyvää ja kaunista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän lupasin - vastasin sun kommenttiin edellisessä päivityksessä :)
   Videoita en saa nyt lisättyä, kun puhelimella osaa enkä viitsi ladata niitä muiden koneelle. Mutta kyllä mä kohta saan tästä koneettomuudesta tarpeekseni... Viimeistään sitten kun saan taas päätöksen eläkehakemukseen.

   Miehet teki tänään taas ahkerasti töitä, ainakin vielä iltayhdeksältä olivat tuossa meidän kohdalla vilkkuvaloineen.

   Mukavaa lokakuun loppua - pysy pois väkijoukoista!

   Poista
 2. Lätäköissä loiskiminen on oikeasti kivaa! Jokaisen pitäisi unohtaa ruttuturpainen asenne syksyyn ja nauttia sen tarjoamista iloista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin samaa mieltä sun kanssa!
   Syksystä löytyy niin paljon kaunista ja ihania asioita kun vain osaa katsoa oikein.
   Kaikkea ei voi vangita kameralla eikä kuvata kertomalla, mutta eilen esimerkiksi oli aika huikea näky, kun sumu aivan kuin "hiipi" vähän tien yläpuolella meitä kohti tuolta kylältä. Ja sitten: silmänräpäyksessä se katosi! Luonto on ihme!

   Poista
 3. https://sushuokailee.blogspot.com/2020/10/elamani-biisi-haaste.html

  Haaste heitetty=)

  VastaaPoista
 4. Oli ihanaa lukea kuulumisiasi. Olen ollut taas paljon poissa blogistaniassa vaikka istunkin paljon käsitöitteni lomassa koneella. Oletko facebookissa? Jos olet, niin laitatko minulle s-postia, olisi kiva olla fc kaverisi! Kesä oli mukava, kun jotenkin elämä lähti uudelleen liikkeelle. Nyt taas ei tiedä, mitä tuleman pitää. Onneksi käsityökurssini jatkuvat taas. Mutta eteen päin elävän mieli. Asun kahden eri sairaalapiirin välissä; toisessa on leviämisvaihe ja toisessa kiihtymisvaihe meneillään. Kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun pistäydyit!
   Sama juttu täällä päässä - aika paljon pysytellyt poissa koko sosiaalisesta mediasta. Liekö tää maaseutu ja pakolliset kaupunkireissut tehneet sen?

   Laitan sulle sähköpostia ihan "omasta" s-postista, älä ihmettele outoa nimeä 😉😂

   Poista
 5. Minäkin olen keksinyt muuta tekemistä, joten vastailu kestää. Olen kyllä lukenut kännyllä, mutta en päässyt kommentoimaan. Ei niin, että minulla olisi paljon kommentoitavaa.
  Onnea elämän uudelle käänteelle ja tervetuloa meidän joukkoon. (Olen salaperäinen, etten pilaa uutistasi.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Repu :)
   Hyvältä tuntuu, niin kiitokset kuin uusi elämäkin ;)

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)