Myyntisirkkusten seikkailut Suomen suvessa 2019 - osa 5

Lauantaiaamu Kihniön Pyhäniemessä valkeni aurinkoisena ja tulevan viikon kotimme ulkopuolelta kuului iloisia ääniä. Meille oli viikoksi varattu asuntoauto ja kaksi täydellistä herrasmiestä; asuntoauto kulki kuin varjo meidän myyntiautomme mukana ja me Myyntisirkkuset tunsimme olevamme lähes katoava laji, niin hyvin meitä kohdeltiin.

Meille oli varattu asuntoauton paras vuode (olemmehan tottuneet nukkuneet vierekkäin) joten saimme myös parhaat säilytystilat tavaroillemme.
Ensimmäinen aamu:
Tarkoitti sitä, että piti pukeutua ns. virkapukuun ja ottaa mukaan kaikki mitä tarvitaan myymälässä, sillä toimeen on ryhdyttävä heti kun aamupala on syöty.

- Antaisitko...
ONNEKSI istuin keskellä sänkyä, kun kurkotin toiseen päähän yläkaappiin:
RÄKS RIKS RAK PUM  💥💥💣 SÄNKY ROMAHTI!!! Jähmetyin paikalleni ja olin hiljaa! Minä, voitteko kuvitella olin hiljaa! Noh, ainakin 10 sekuntia. Sen jälkeen... arvaatte varmaan mitä tapahtui? Aivan hillitöntä naurua, niin ettei pukemisesta ja muusta tullut mitään.

No, pakkohan siitä oli toeta ja lähteä liikkeelle, onneksi se sänky ei romahtanut yöllä meidän nukkuessamme - ja onneksi oli lauantai, niin oli toiveita saada se korjattua..
Massut täyteen ja myymälä ja toimisto auki. Yön ja aamun auki oli paikalle saapunut taas paljon vanhoja tuttuja, mutta myöskin ihan uusia kasvoja oli joukossa.

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö ja sisätilaJa tältä näytti meidän myymälä ensimmäisenä aamuna - ensimmäisten asiakkaiden joukossa myös meidän Aurinkomme 😊


Kun ilmottautuminen oli kaikkien osalta suoritettu, mekin suljimme myymälämme ja lähdimme lähtöpaikalle kuuntelemaan Kihniön/Parkanon edustajien puhetta ja melojien matkaan lähettämistä.
Myös meidän oma Suomi Meloo ry:n puheenjohtajamme toivotti melojat ja muut osallistuja tervetulleiksi ja esitteli organisaation; viestinjohtajan, johtomelojat, infovastaavan, myyntiryhmän sekä turvaryhmän. 

Lähdön tunnelmaa


      

Melojat malttamattomina vesillä odottamassa lähtöä - johtokajakkikin on jo vesillä, samoin turvaryhmän kumivene jossain joukon takana.Useamman kymmenen kajakin ja kanootin joukolla lähdettiin viemään Kihniön kunnan luovuttamaan viestikapulaa kohti Saloa - ensimmäisenä vaihtopaikkanaan Parkanon Metsämuseo.
Ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka, jos vain koskaan sinne päin osutte.
(Siellä nurkilla on Apukuski joskus käynyt telttailemassakin.. sehän ei kuulu tähän asiaan, mutta tulinpa nyt maininneeksi, ihan vain kuvan takia...
 https://helvetinpollo.blogspot.com/search/label/Telttailua)


Kuvan mahdollinen sisältö: puu, ulkoilma, teksti ja luonto
Kuva: Lissu

Me kävimme tuolla vain pikaisesti kääntymässä ja jättämässä toisen kajakeista sinne odottamaan melojaa - herrasmiehet olivat lähteneet etsimään ruuveja millä korjata romahtanut sänky, jotta nukkuminen onnistuisi seuraavanakin yönä.

Tässä kuitenkin muutama kuva Metsämuseolta:Kuvan mahdollinen sisältö: ihmiset istuvat
Kuva: Lissu


Muutama moottorisahakin sieltä löytyi:

Kuva: Sari H 
Joskus voi hukkua vesikin.... Mitäs sitten tehdään? Oliskohan Myyntisirkkusilla vettä..? Kommentit

 1. Miten metka tunne se on kun sänky menee kasaan juuri kun olet päässyt siihen istumaan. Sanattomaksi menin minäkin, perään hervoton nauru. Oli muutes ongelma päästä ylös sieltä sängyn raadon syleilystä, ukko vain ravasi keittiön ja makuuhuoneen väliä kiroten.
  Parempaa alkanutta viikkoa sinulle, aurinko tirkistelköön pilvien lomasta, viilein katsein päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kamala tunne - ja kun ensin ei uskaltanut edes nauraa vaikka säikähdyksen jälkeen alkoi naurattaa ihan kamalasti. Mutta kun ei uskaltanut: siellä sängyn alla oli viisi hirvittävän kallista melaa, jotka olisi voineet vaikka katketa, jos se sänky olisi vielä enemmän pudonnut alaspäin. Ja kaikkea muuta tavaraa.
   Mutta; meille sattuu ja tapahtuu, aina ensimmäisestä päivästä alkaen :D

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)