Myyntisirkkusten seikkailut Suomen suvessa 2019 - osa 1

Myyntisirkkusten seikkailut Suomen suvessa 2019 on oikeastaan jo alkaneet, tarkalleen ottaen jo viime vuoden puolella, kun ruvettiin tekemään suunnitelmia ja tilauslistoja, mitä otettaisiin myytäväksi.
Siitä se sitten jatkui aina vaan tarkentuen ja tarkentuen, suunnitelmien moneen kertaan muuttuessa ja monen puhelinsoiton "mä ihan vaan äkkiä kysyn" muuttuessa kolmen tunnin puhelinpalaveriksi 😋

Apukuskin perhetilanteen äkisti häränpyllyä heittäessä joutui  Kuljettaja-Sirkkunen astumaan remmiin ja hoitamaan enemmän asioita kuin oli tarkoitus - ei ehkä mennyt hommat ihan niin  tasan kuin oli alunperin tarkoitus, mutta onneksi joustoa riittää kummallakin. Very flexible.

Lopulta kaikki tilauslistat oli valmiina, osa tuotteista jo tilattukin ja osa jo toimitettukin sekä painatettu meidän Norppa -logolla. Ja ensimmäiset myynnitkin on jo tehty! Samalla on opeteltu uuden maksupäätteen käyttöä, joka todella helpotta Myyntisirkkusten työtä. Kunhan vaan toimii siellä metsän keskellä. No, miksei toimisi, kun vanhakin toimi.

Edellisen Isolla Kirkolla käynnin yhteyteen järjestimme käynnin yhden meidän tavaran toimittajan luona - ja mikäpä siellä myyntitiskin päällä vahtia piti:


Nii-in, mikäpä muukaan kuin pöllö... Kysyin luvan kuvaamiseen ja tänne laittamiseen.

Paikka jossa kävimme on Sipoossa oleva Melojan  tavaratalo Bear & Water.

Muita meidän yhteistyökumppaneitamme tänä vuonna on Welhonpesä Oy, Fjällräven Oy ja Feelmax.


Ensi viikon perjantaina ollaan lähtöpaikalla Kihniössä ja odotellaan tapahtuman osanottajia, toivotaan aurinkoa ja lämmintä keliä.


Suomi Meloon netttisivut löytyy osoitteesta www.suomimeloo.fi - sieltä löytyy tämän vuoden reitti ja kaiken muun ohella Myyntisirkkusten pysähdysten paikat.

Facebookista meidät löytää Suomi Meloo ry ja instagramissakin ollaan, suomimeloo.

Tästä se kesä taas alkaa 🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

Kommentit

 1. Sinun kesäohjelmasi on aina mielenkiintoinen, joten nyt vain odotellaan tapahtumia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppukesä meneekin sitten kuule siivotessa ja siivotessa ja siivotessa - nyt on otettava kaikki irti tästä alkukesästä :)

   Tosin siivotessakaan ei tiedä, mitä kadonneita aarteita omasta kotoa voi löytää ja mitä jännittäviä aarteita maalta löytyy!

   Poista
 2. Ihanaa kesäsirkku-kesää teille molemmille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Katsotaan millaisiin seikkailuihin tänä kesänä joudutaan - yritän muistaa ottaa enemmän kuvia kuin viime kesänä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)