Ystävät ovat kuin kukkia, ne piristävät päivääsi

Moni ystävä on viime viikkoin piristänyt päivääni - oli mukava tulla kotiin viikon poissa olon jälkeen kun kotona oli postia odottamassa.

On mukavaa kun postiluukku kolahtaa ja tylsien laskujen (no laskut tuleekin kyllä nykyään e-laskuina...) sijaan tulee kortteja ja pieniä paketteja.
Äitirakkaan kanssa puhelut päättyvät usein sanoihin "no niin, soitellaan ja lähetellään pieniä paketteja" 😉😊

Tänään päivääni piristi Reppaisen lähettämä pieni paketti: kortti, ihanat pöllökorvikset ja Pieni Mietekirja, jonka kannesta on poimittu tuo otsikko. Kirjassa paljon hyviä, lyhyitä mietteistä ystävyydestä.
Paketti tuli sopivaan aikaan, sillä kävin tänään allekirjoittamassa irtisanomiseni. Nyt se on virallista. Työsuhteeni päättyy 28.12.2018. Olihan tämä päivä odotettavissa ja pitkäänhän tätä on odotettu, ei tämä yllätyksenä tullut. Eikä tämä loppujen lopuksi niin koville ottanut, miltä se eilen illalla tuntui.
Irtisanomiselle on olemassa perusteet ja kaikki on ok. Kummallakaan osapuolella ei ole mitään hampaankolossa.
Toivon vain, että tällä irtisanomisella on minulle hyötyä, tiedätte-kyllä-missä.

"Ystävyys on elävä 
olento,
joka säilyy hengissä
vain niin kauan
kuin sitä ravitaan
lempeydellä,
sympaattisuudella ja
ymmärtämyksellä."


Possu ja Repu ovat muistaneet, Laiskiainen lähetti paketin jonka olin voittanut tuhannen päivityksen arvonnasta. Susannakin muisti kortilla.
Laiskiaisen paketissa oli niin jännä juttu - mainitsinko jo siitä? - että siitä laitan kuvan ja kirjoitan joku päivä, kuva on tuolla muistitikulla. (Nii-in, olen kai vähän vanhanaikainen, käytän vielä muistitikkukja...) 

Pikku marakatit, Ballerina-Prinsessa ja Pikku-Prinssi pääsivät viime yönä turvallisesti kotiin. Siskorakas oli laittanut Whatsappilla viestin kotiin pääsystä kun olin juuri vaipunut uneen. Olin luvannut ilmoittaa asiasta Äitirakkaalle ja aamulla unenpöpperössä fiksuna lähetin sen Äidille tarkoitetun viestin Siskolle! Kello oli meillä n. 7.30 eli heillä siis 5.30 - kiva 😯 No onneksi Sisko pitää yöt puhelinta äänettömälläe, niin en onnistuntu herättämään heitä.

Kommentit

 1. En kyllä nyt saa kiinni tuosta otsikon mietelauseesta...
  Pienet paketit ja muu kiva posti on aina ihania ylläreitä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RH ♥ - taas tämä hatara pää ja vuosien varrella kehittynyt (voiko niin oikeasti käydä?) lukihäiriö teki tepposet. Siitähän siis puuttuu sana *nolo*
   Kävin korjaamassa....

   Poista
  2. No nyt aukes mullekin! :D

   Poista
  3. Pitäis oikolukea tekstinsä ennen kuin julkaisee :D

   Poista
  4. Mäkin illalla mietin, että on vaan rytmi sekaisin ja väsy, kun en tajuu. Nyt aamulla heti paremmin aukes ;-)

   Poista
  5. Hyvä, että mulla on useampi oikolukija - ja hyvä, että te useimmiten ymmärrätte, kai, mitä mä yritän sanoa :D

   Poista
  6. Kyllä me sua ymmärretään, Pöllö hyvä!!!

   Ja hei, mä tarvisin sadepäivän piristystä, kerro mulle se sun äitin miesystävän lempinimi - on päässy unohtumaan ja haluaisin hymyn huulille ;-)

   Poista
  7. Aa - Tunturiruipelo :)
   Ihana sinä <3 - sait hymyn mun huulille :D

   Poista
  8. Niin tietysti!

   Tunturiruipelo asuu Lapissa, sen laulu on haikea huu hu-huuuh, kuuluu enimmäkseen yöttömässä yössä.

   Poista
  9. Tunturiruipelo kävi kuulemani mukaan nuorena miehenä paljon Lapissa, käyttipä kerran minutkin siellä. Santerin Savotalla olen käynyt pistäytymässä..
   Nyt kun Tunturiruipelo on jo täyttänyt 80, on se tehnyt pesänsä tänne etelään.
   Kovin on kuulemma hiljaista nyt, kun pikku-marakatit lähtivät kotiin.... :D

   Poista
 2. Nyt heräsi huoli: postissani oli muutakin, kuin kortti. Oliko kuoren sauma revennyt postissa ja muu sisältö tippunut kuoresta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi Susanna: kyllä paketti oli ehjä ja paketista löytyi huulirasva - iso kiitos siitä, se tuli todella tarpeeseen kun tulin kotiin!

   Olen todella pahoillani, avasin paketin ja laitoin sisällön talteen saman tien, etten hukkaisi sitä kaikkien muiden tavaroideni keskelle - siksi unohdin, mitä kaikkea paketissa olikaan.

   Nuo ihanat pöllösilmukkamerkit - tai niitä voinee käyttää varmaan mihin tarkoitukseen tahansa :) - olivat paketissa myös.

   Nyt täytyy Susanna todella pyytää anteeksi, jos unohdin jotain; olen siinä tapauksessa laittanut sen todella hyvään talteen, ettei se huku tuohon jakkaralle missä on kaikki mahdolliset paperit, laastarit, lippis, minigrippusseja, kuittilomakkeita....
   Toivon, ettet loukkaanu/suutu mulle pahasti?

   Poista
  2. En tietenkään loukkaannu, enkä suutu sulle. Höpsö olet, kun moisia edes mietit. Pääasia, että sait kaiken, mitä halusin sinulle antaa. Paukkukarkkia oli vielä kuoressa. Oletko poksutellut AMn kanssa?
   Me lähdetään kohta kauppareissulle. Tarkoitus on etsiä samalla muutama geokätkö. Toivottavasti ei ala sataa.
   Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
  3. Ah niin, ne paukkukarkit! Ne otin mukaan synttäreille, olin ajatellut, että syödään ne marakattien kanssa, mutta me unohdettiin syödä ne. Sisko varmaan otti ne mukaan ja pikku-Marakatit saavat syödä ne kotonaan.

   Poista
  4. Ja kiitos sinä ystäväni <3
   Meillä on kamala tuuli, ei ulkoilma houkuttele.
   Hyvää viikonloppua teille myös - meillä on huomenna 80-juhlat, jotka piti siirtää ulkojuhlista sisätiloihin sään takia. Mua majavoittaa jo nyt ne juhlat...

   Poista
  5. Ei etsittykään geokätköjä. En muistanut, että Järvenpäässä on nyt menossa Puistoblues. Keskusta on täynnä kaljatelttoja ja tuhottomasti ihmisiä. Ei haluta mennä sinne sekaan.

   Poista
  6. Ai niin. Tää kesä-heinäkuun vaihde ja koko heinäkuu on täynnä kaikenlaisia tapahtumia siellä ja täällä, saa olla tosi tarkkana mihin menee.

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)