Bloggerin "kommenttiongelma" - jonkinlainen ratkaisu

Ollaan tässä kukin tahoillamme viime viikot harmiteltu samaa ongelmaa: kommenteista ei tule ilmoitusta sähköpostiin.

En tiedä onko tämä oikea ratkaisu, mutta tällä keinolla olen saanut ainakin osan ilmoituksista tulemaan sähköpostiini

Sain jonkinlaisen ratkaisun tuohon kommenttiongelmaan, kun selvittelin toista ongelmaa (otsikkoon ei kannata laittaa <3 -merkkiä, ihan vaan vinkiksi..)
Eli itse tein näin:

Asetukset -> Sähköposti
Ja oma sähköpostiosoite molempiin kenttiin, sekä "Kommentin sähköposti-ilmoitus" että "Lähetä tekstit osoitteeseen" -kenttään.

EDIT: SPostiosoitteeseen tullut hyväksymisviesti pitää vielä tämän jälkeen kuitata - sen jälkeen pitäisi ruveta toimimaan.

En ole siis lainkaan varma, onko tuo oikea tapa/ohje, mutta tuolla konstilla olen vihdoin viimein saanut ainakina osan ilmoituksista päivityksiin jätetyistä kommenteista tulemaan sähköpostiini.

PS. HooPeen kanssa olla melkein kavereita, ainoa ongelma on tulostin - tää ei löydä meidän tulostinta.... No ei mikään ihme, kun en minäkään aina löydä kaikkea sitä mitä meillä etsin... Hiirimaton löysin, mutta toinen pillerinhalkaisija on vieläkin hukassa....

Kommentit

 1. Toimin ohjeittesi mukaan. Tossa ekassa kohdassa mulla olikin sähköpostiosoitteeni. No nyt on toisessakin. Katsotaan, miten ämmän käy! Nyt vaan kommentteja odottelemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kommentoimassa sun blogissa, kuinkahan sen kanssa kävi?
   Mullakin oli spostiosoite ekassa laatikossa ennestään, otin sen varmuuden vuoksi pois, tallensin ja laitoin sitten osoitteen molempiin uudestaan. Eli jos ei toimi, niin kokeile vielä tuota, josko se auttaisi. Monimutkaista, mutta joku tempuista sen "korjasi".

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No yhen kommentin oon saanu, mutta siitä ei kyllä tullu mitään sähköpostiin... ite kirjoitus kyllä tuli.

   Poista
  2. Mikään neuvoista ei ole siis auttanut?
   Yksi on siis tuo, että tyhjentää molemmat kentät, tallentaa ja lisää sitten uudestaan spostiosoitteet uudelleen.

   Poista
 3. Minä laitoin toisen sähköpostiosoitteen siihen tulee kommentit, toiseen, siihen vanhaan ei edelleenkään tule viestiä kommenteista 😢.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsinkö oikein; sulla on toisessa toinen sähköpostiosoite ja toisessa joku toinen?
   Mä laitoin molempiin saman osoitteen; olisiko sillä vaikutusta? Ja tuolla, että ensin poisti osoitteen kokonaan, tallensi ja sitten lisäsi osoitteet uudelleen ja tallensi?

   Poista
  2. Mulla on tuossa Kommentin sähköposti-ilmoitus kohdassa tallennettuna 2 meiliosoitetta. Sen vanhan varmaan voisi poistaa.

   Poista
  3. Voinee johtua siitäkin, jos bloggeri ei ymmärrä kumpaan viesti pitää lähettää?
   Mä en kyllä tosiaankaan tiedä enkä osaa, kunhan kokeilin, ja sain toimimaan. En ainakaan muista, että olisin tehnyt muuta.... Yritän vielä miettiä, että olisinko mä tehnyt jotain muuta... Tää mun pää kun tällain hatara kun... sanonko mä mikä

   Poista
  4. Niin joo - kävin tuolla Repun blogissa ja Susanna siellä mainitsi: eli sitten kun se on "mennyt läpi", sulle tulee spostiin viesti, jossa sun pitää vielä hyväksyä joku....mikä lie... Mä raukka kun on niin huono englannissa, niin en ollut ihan varma mitä se halusi hyväksyttävän: ajattelin, että teidän kaikkien kommentoijien pitää hyväksyä jotain, ennen kuin voitte kommentoida tänne, mutta ilmeisesti ei.

   Poista
  5. Juu se meiliosoitteeseen tullut viesti piti kuitata, sitä en muistanut mainita.

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)