Hei! Ilmoitukset kommenteista tulee taas sähköpostiin!

Ainakin mulla toimii taas , toimiiko teillä muilla?

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Riemuitsin liian aikaisin - toimi vain kun testailtiin siskon kanssa ja laitoin ruksin tuohon "ilmoita" kohtaan. Eli kun vastaan jonkun kommenttiin ja sitten pyydän blogia ilmoittamaan jos joku kommentoi lisää, niin sitten se ilmoittaa uusista kommenteista.
   TYHMÄ vehje!

   Poista
 2. Eikö ne jossain välissä oo tullu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt taas sinun kommentista tuli ilmoitus. Su'en kommentista ei tullut ilmoitusta.
   Joku erikoinen logiikka bloggerilla kommentien lähettämisessä, en vaan käsitä mikä.

   Poista
 3. Bloggerilla on nyt kyllä joku isompikin ongelma. Olen tilannut monia neulepodcast- kanavia Youtubessa. Aiemmin tilaamieni kanavien uusista videoista sain ilmoitukset sähköpostiini. Nyt en. Eikä tule ilmoituksia blogikommenteistakaan. ☹

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain mystistä siellä todellakin on. Nyt tästä sun kommentista taas tuli ilmoitus mun sähköpostiin.
   En ymmärrä mikä niiden logiikka oikein on, mutta jos joku sen keksisi....

   Poista
  2. Mä sain äsken gmailiini ilmoituksen Tuin kutomon uudesta jaksosta. Mies kommentoi blogiani testimielessä ja minä vastasin kommenttiin. Ei ilmoituksia kommenteista. Käyppä kommentoimassa haastekuvaani, josko saisin ilmoituksen nyt.

   Poista
  3. No niin, tulikohan nyt viestiä, nyt sain nimittäin tuosta äskeisestäkin kommentista viestistä.
   Onkohan tuolla jotain tekemistä asian kanssa, kun mulla on ruksi tuolla "ilmoita" ruudussa - luulin, että se koskee vain kyseistä kommenttiketjua, mutta kun en mielestäni ole sitä tähän ketjuun laittanut.

   Täytyy varmaan tehdä "testipäivitys" ja kokeilla kaikki mahdolliset variaatiot näistä kommenteista :D

   Poista
  4. Minulle ei edelleenkään tule tietoa blogini kommenteista sähköpostiini. Minä en ole muuttanut mitään asetuksissa tai missään muuallakaan. Kerrohan sitten minullekin testauksesi tulokset.

   Poista
 4. Ei vaan onnistu! Jos keksit miten kommenteista saa ilmoituksen s-postiin takuuvarmasti, niin kerro ihmeessä =) minä kun en onnistu edes löytämään kohtaa kohtaa mihin voi laittaa mitään rukseja...

  VastaaPoista
 5. Tää on kertakaikkisen mystinen kapine tää bloggeri!

  Osasta kommenteista tulee ilmoitus ja osasta ei. Muutamia asioita olen huomannut:

  - kun olet kirjoittanut päivityksen ja menet sen jälkeen oman päivityksesi, tämän kommenttikentän oikeassa alakulmassa, on kohta "ilmoita" ja sen edessä ruutu, jonka voi ruksia.
  Se auttaa jonkun verran.
  - ei kannata deletoida sähköpostista jo saapuneita ilmoituksia, jos olet vastannut kommenttiin - silloin ei välttämättä tule enää ilmoitusta/ilmoituksia uusista kommenteista, jotka on jätetty siihen samaan ketjuun. Ainakin GMail heittää ne samantien roskikseen: eli kun olet pistänyt roskiin yhden, se pistää roskiin kaikki samaan kommenttiketjuun liittyvät kommentit.

  En tiedä oliko sillä mitään merkitystä, mutta Siskon kanssa joutessamme kikkailtiin; poistin asetuksista ilmoitusasetuksen kokonaan, tallensin ja sitten laitoin sen takaisin.

  Harmittaa joka tapauksessa, kun ei palvelu toimi niin kuin pitäisi - niin kuin Su'elle jo kerroin, on kurjaa, jos joku sattuukin käymään vielä jossain vanhemmassa päivityksessä kommentoimassa ja sinnehän se sitten jää, vaikka tahtoisikin vastata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Nyt on ruksikohta löydetty! Se ei näkynyt mobiiliversiossa, jota yleensä käytän. Oletko muuten huomannut, että kommentoin lukublogisi Vegetaristi-postaukseen?

   Poista
  2. Ole hyvä :)
   Enpä ole huomannut - tässä juuri syy miksi kaipaan tuota sposti-ilmoitusta. Olen tuollakin blogissa käynyt aina välillä kurkkailemassa, onko joku käynyt kommentoimassa, mutta en näköjään ole nyt sitten viikkoon käynyt tuota päivitystä kurkkaamaassa.
   Kiva kun kerroit, käynpä lukaisemassa ja vastaamassa :)

   Poista
 6. En tiedä tajusinko just jotain. Ehkä, ehkä en. Kävin kommentoimassa lukublogiasi hieman lisää (se sama postaus) ja kun olin julkaisemassa, niin mikäs se siellä alareunassa pilkottaa? Ilmoita ja rasti ruutuun =) eli pitääkö tässä skarpata ja jos haluaa vastaanottajan saavan ilmoituksen kommentistasi siitä pitää itse huolehtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en tiedä minäkään kummalle tuo ilmoitus oikein on tarkoitettu :) Aikaisemmin luulin, että se on tarkoitettu hänelle, joka kirjoittaa kommentin; jos hän haluaa, että siihen tulleesta vastauksesta tulee ilmoitus, niin laittaa ruksin siihen vai...
   No, sillä tavalla nyt ainakin jokunen ilmoitus tulee perille, jos kommentoija muistaa laittaa ruksin paikalleen.
   Meistä tulee kohta ammattilaisia tämän kanssa :D

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)