Onko jossain matoja?

Jos blogi kiukuttelee, niin silloinhan täytyy jossain muuallakin on matoja, kuin pihalla. Ainakin meidän roskiksen nurkalla oli iso iso kastemato tänään päivällä. Harmitti, kun oli kädet täynnä tavaraa, enkä voinut nostaa matoa asfaltilta turvaan nurmikolle.

Mutta arvatkaas mikä muu mato meidän pihalle oli yön aikana ilmestynyt? Tai luulen, että se oli ilmestynyt yön aikana, kun naapurikin sitä ihmetteli. Minähän en ole ulkona käynyt sitten eilisen aamupäivän.

Päältäajettava maantiivistin (eikö oo hienoja sanoja?) oli ilmestynyt tuohon talon eteen nurmikolle.  Olihan sillä tietenkin pitänyt ajella pihan saniaiset nurin ja vähän kaikenlaista pahaa tehdä - senkin pahalaiset - mrrrr.  Poliisin nauhat siinä nyt oli ympärillä eli varastettuhan se oli.  Voi vitsit, että ihmisten pitää kaikenlaista ilkivaltaa tehdä. Ei ymmärrä ei.

Lenssu alkaa kai tehdä lähtöä. Hyvä hyvä. Ehkä tästä vielä toetaan. Ensi viikko vielä aikaa, ennen kuin pitäisi lähteä sinne Mikkelin Kyyhkylään. Kyllä tää tästä. Ärsyttävintä on tämä kurkun kutiaminen, siihen kun ei oikein auta mikään. Juominen, vettä ja teetä olen juonut litratolkulla ja sitten juossut vessassa.

Kyll mä tästä. Rääkkään teitä taas ihan tosissani 😉

Kommentit

 1. Toivottavasti ei oo matoja. Enpä muuten muista, koska oon viimeks nähny madon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ongelma ratkesi, kun kirjautui ulos koko härpäkkeestä ja aloitti alusta. Sen jälkeen kaikki näytti taas siltä kuin pitikin. Bloggeri vaan halusi olla hankala.
   Meidän pihalla on useinkin matoja. Ja ne hölmöt tulee asfaltille ja minä sitten nostelen niitä takaisin nurmikolle ja annan ohjeeksi, että pysytttelee siellä. Siellä on yleensä turvallisempaa.
   Madot on vähän säälittäviä. Kun ei niistä tiedä kumpi on kumpi pää.

   Poista
 2. Kerrothan sitten kun tulet Kyyhkylästä, miten siellä viihdyit. Se on tuossa aika likellä, ja pitäis taas mennä sinne joksikin aikaa. Viimeksi viihdyin ihan hyvin vaikken allasta nähnytkään ( olin siellä allaskuntoutusta varten ). Oli kuulemma henkilökunta vajausta. Oishan sen voinut etukäteen ilmoittaa, niin olisin jäänyt pois. Nyt olin vain makailemassa siellä. Ensi kerralla kysyn, pääsenkö altaaseen, jos en, jään kotiin. Onnistuu se makoilu Viismummolta kotonakin, ja vielä ilmatteeks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki kerron!
   Itseäni vaan jännittää juuri se allaspuoli, kun noin yleisesti ottaen multa on kielletty uiminen tämän epin takia; jos saan kohtauksen altaassa, niin kuka jaksaa kannatella. Mutta ehkä he ovat ottaneet sen huomioon.

   Poista
 3. Mato kun katkeaa ei tule suru puseroon, on vain kaksi matoa jotka jatkaa matkaa=)
  Ihanaa kun rääkätään, terv Masokisti!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa matoja katkaista, Sus' siunakkoon!
   Meillä oli melkein 30 vuotta sitten lemmikkinä ihan oikea tuhatjalkainen, Erkki nimeltään, (tosin sillä oli vain 400 jalkaparia, lemmikkieläinkaupassa oli laskettu). Sille kävi huonosti, meidän takia :(
   Se asusti lasisessa terraariossa, ja terraarion päälle kaatui kirjahylly, kun me sitä kasattiin, terraario putosi lattialle, meni sadoiksi sirpaleiksi ja.... Erkille kävi huonosti :( Toinen pää vilisti uuden kirjahyllyn taakse ja toinen sohvan taakse. Paha mieli tuli, Äitirakaskin murehti Erkkiä monta päivää, saati sitten me.
   Ettäs tiedät Sus': matoja EI rääkätä. Tai Pöllö tulee ja kummittelee, ja SE EI OLE KIVAA.....

   Uskotkos nyt Sus'? Vaikkei Pöllö tykkää hämiksistä, niin ei Pöllö niitäkään listi.
   Murrr..

   Eläimille pitää olla KILTTI!

   Poista
  2. Sus' ei siis siunaa madonlukuja, selväksi tuli!
   (hitto ko pöllö alkaa uhkaileen, pelottaa...=)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)