Miesflunssa

Minulla kuulemma. Näytin kuulemma eilen siltä, että minulla on miesflunssa.  Pidin sohvaa selässäni koko eilisen päivän, sen jälkeen kun olin tullut työterveyslääkäriltä.  Siellä kävin hoitelemassa taas niitä työkyvyttömyyseläkejuttuja. Josko niitä saatais eteenpäin.

Tänäänkään en ole oikeastaan liikkunut sohvalta mihinkään. Odottanut vain ruokaa. Juonut teetä ja vettä ja teetä ja vettä.

Maanantai-iltana rikoin kuumemittarin. Tipautin sen lääkekaapista lattialle, kun etsin jotain millä saisin puudutettu kurkkua, kops, siihen tipahti kuumemittari lattialle ja siellä se näytti olevan kotelossaan murusina. Ei oltu varmoja, onko se NIIN vanha, että olisi ollut jopa elohopeamittari, joten pikaisesti maalarinteippiä ja teipillä koko kotelo mittareineen tiukasti pakettiin.
Eilen kävin ostamassa uuden, mutta siinä on varmaan joku vika. Ei se mitään kuumetta näytä... 😉

Mutta tämän miesflunssan takia en ole jaksanut kommentoida teidän muiden blogeihin. Olen kyllä lukenut päivityksiänne ja olen täällä kyllä.

Olisi kerrottavaakin ja näytettävää, mutta nytkin sattuu sen verran päähän (miesflunssa!), että en jaksa kiusata teitä enempää.

Koetan toeta lauantaiksi, että pääsisin kylille - illalla on taas kesäkauden päätös, Saidan tulet ja sinne haluaisin. Aamupäivällä ensin tapaamaan ystävää.

Älkää te sairastuko - Repu jo potee lenssua, paranemisia hälle! Ja Reppanainen, toivottavasti sinä olet jo paranemaan päin!


Kommentit

 1. Pidiin sohvaa selässäni

  Makasin pehmeällä sohvalla. Hymyilin onnesta kun jalkani ojentui pitkin pituuttaan ja vastus tuli yliojennuksessa: ihanan piitkä sohva! Onnellisuuteni ampaisi hetkellisiin korkeuksiin vaan todellisuus oli julmempi.. .

  jostain alkoi kolottaa, selkää. -Shäätnä, sattuu… . Uikutin kun kiven kengässä -laillakipu! Iski käpälään: -Shäätnä , toistin, hiljenpaa.. .

  -Etenin, alaspäin portaat vie. Muuttomiehen tie e**

  … . Laulu katkesi muuttomiehen, tie kääntyi vasten taivasta
  alas laivasta! Huus’ miehistö

  Sohva selän katkaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olinpas kahvilla eilen, tosin kohtuu hieno runo, heh...Pöllöillään!!

   Poista
 2. Kiitos kysymästä, nyt on jo parempi olo. Surkeuden huippu oli maanantaina. Koko päivän olin kuin vaihdevuosista kärsivä kameleontti. Kuuma, kuuma (helotin punaisena) KYLMÄ (iho kananlihalla) ja kierros alusta. Virallisten arvojen mukaan ei kuumetta, mutta mun normaalilämpöön asteen lisäys. Soitinkin heti töistä päästyä esimiehelle ja olin eilisen pois töistä. Tietenkin eilen oli jo paljon parempi olo ja se sairain päivä oli työpäivä. Parane sinäkin pian ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Mulla taisi eilinen ja viime yö olla pahimmat - viime yönä hikoilin just sellaista "kuumehikoilua" melkein koko yön. Tänään on kyllä ollut myös veto pois koko päivän, kurkkua kutittaa koko ajan, mutta ei onneksi enää ole kipeä niin kuin toissa yönä ja eilen.
   Eiköhän tämä tästä, kun vielä huomisen lepäilee.
   Onneksi apteekissakaan ei nykyään ole pakko käydä itse, kun vaan muistaa antaa kelakortin mukaan :D

   Poista
 3. Kipeenä ei oo kivaa. Koitahan parantua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - eiköhän tästä tokene, kun malttaa levätä. Juomaa ja lepoa.
   Oon tainnut olla oikein kunnolla kipeä viimeksi keväällä 2013, että ei tässä hirveen usein lenssuilla, onneksi.

   Poista
 4. Miesflunssa terminä vaan aiheuttaa minulle näppylöitä. Meillä ainakin Maajussi ihan oikeasti on kipeämpi/kuumeisempi kuin minä-ei viime talvena hirveästi naurattanut kun keskellä yötä soittelin ambulanssia miehelle, jonka kuume huiteli neljässäkympissä =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tämä ei ollut kritiikki Pöllöstä kohtaan ❤ vaan yleistä mielipidettä siitä että "aina" miehet "esittää" åuolikuollutta.

   Poista
  2. En ottanut sitä kritiikkinä, en missään nimessä ❤
   Oikeastaan flunssat ei munkaan kohdalla ole mikään ihan leikin asia; mulle ei yleensä nouse kuume, mutta sitten kun se nousee, sitä tosiaan pitää seurata ja tarkkailla ja yrittää laskea ja huonossa tapauksessa se on sairaalareissu mullakin.
   Joten voin yrittää kuvitella millaista sulla on ollut, kun Maajussi on ollut kipeä.

   Me oltiin viimeksi yhtä aikaa kipeitä ja oltiin kyllä molemmat niin kipeitä ettei tosikaan - yhdessä maattiin vuorotellen sohvalla ja sängyssä, se oli kyllä kamalaa. AM ei jaksanut ees käyttää mua lääkärissä, vaan piti mennä taksilla.

   Poista
 5. Kieltämättä tuli talvella silloin sellainen "Ei taas!!!"-olo. Mun isä sairasti jossain vaiheessa vähintään yhden keuhkokuumeen vuodessa, parhaassa kaksi. Ja kun ei enää ollut Appis olemassa niin tokihan vävypoika jatkoi perheen keuhkokuume-perinnettä...

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Tää alkaa muuttua nuhaksi eikä ja tarvis olla ämpäri kaulaksi. Grrr...

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)