22 lokakuuta 2017

Kuvia Kyyhkylästä

Tässä postauksessa muutamia Kyyhkylässä ottamiani kuvia, suurin osa Navettagalleriasta.

Ja tulipa mieleen... Perjantaina olin luovuttamassa huonettani pois, että pääsevät siivoamaan sitä seuraavalle. Ystävällinen respan tyttö kysyi
- Onko puhelimen laturi mukana?
- Juu on. Mutta tarkistetaan nyt vielä. On se täällä.
- Onko pistoke?
- Eipä muuten olekaan... käynpä katsomassa.
Ja siellähän se oli, seinässä, olin ottanut vain johdon mukaani... Kiitos respan tytön, nyt on myös pistoke kotona. Kiitin häntä huomaavaisuudesta, johon hän totesi, että niin monta puhelimen laturia on lähetetty perässä, että on oppinut kysymään, onko se varmasti mukana 😃

Tässä kuitenkin lupaamiani kuvia Kyyhkylästä.

Auringonnousu Suur-Saimaalla. Tällaista auringonnousua saatiin katsella parina aamuna. Miten nopeasti ja upeana aurinko nousikaan. Yhtenä aamuna melkein ehdimme ihailemaan auringonnousua ulos - vähän korkeammalle oli aurinko ehtinyt jo nousta ennen meitä 😃 Nämä upeat vaahtera ja pihlaja vaihtoivat asuaan viikon aikana - nopeasti se tapahtui 😊

Mainitsemastani Navettagalleriasta löytyi vaikka mitä: CD-levyistä tehty joki, jonka varrelle oli kasvanut kylä/kaupunki kirkkoineen yms. Joessa oli veneitä - vaan yhtään kajakkia eikä kanoottia siellä ollut..
En edelleenkään osaa minkäänlaista kuvankäsittelyä saati sitten järjestellä niitä tänne blogiin, joten koettakaa kestää tätä sekamelskaa :)
Ja iföynillä kuvaaminen on ihan sieltä pimeimmästä paikasta ja kameraahan ei tietenkään kannata kuljettaa mukana, koska se vie ihan liikaa tilaa. Se semmoinen pieni pokkari. Ja varsinkin kun ei sitäkään osaa käyttää.Ulkoa löytyi myös kumisaapaspuu ja peikonpesä:

     

Sisältä puolestaan löytyi mm. Salainen agentti ja Tanssiva Marilyn
 Kaikki teokset on siis tehty kierrätysmateriaaleista, kuten näkyy.  Galleriassa oli myös joitakin maalauksia, jotka oli tehty esim. tuohelle tms.

Kyyhkylän kartanosta löytyy vanha kirjasto, jossa olisi mukava istua, neuloa sukkaa ja kuunnella, kun joku lukisi vanhoja tarinoita:

     

Kirjastosta löytyy myös tämä koskettava veistos. Sai hiljaiseksi.


  

 
Torstaiaamuna paikalle saapui myös neljän ryhmäläisen omaiset ja minä kävin yhden pariskunnan kanssa iltalenkillä tutustumassa Porrassalmen taistelun muistomerkkiin:

  

Tämmöinen kuvakavalkadi. Paljon enemmänkin kuvattavaa olisi ollut, mutta kuvaamatta jäi. Kun se kamera. Oli kotona. Se on aina. Mutta sentään jotain tuli kuvattua.
Josko tässä tulisi taas opeteltua kuvaamaankin, kun kuvatkin on näin kurjia, mutta jospa näistä jotain saatte irti 😃😃

10 kommenttia:

 1. Hassuja teoksia=) Varmasti tutustumisen arvoinen paikka ja kiva et oli kivaa..=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Navettagalleria oli - tällaisen mielikuvituksen ja huumorin omaavalle ainakin - oikein hauska paikka. Aika vaan sielläkin loppui kesken, kun oli sovittu tapaaminen aikataulussa.
   Kaikin puolin tutustumisen arvoinen paikka, ehdottomasti!

   Poista
 2. Hyviä kuvia eli kuvaavat sitä, mitä pitääkin. Ilman kuvia olisivat cdjoki tai peikonpesä jääneet mielikuvituksen varaan ja olleet ihan vääränlaisia. Dokumentointi on hyvä tapa kuvata. Ja voit sen kamerankin ottaa mukaan. Automaatilla kun kuvaa niin ei se vaadi edes niin paljon kuin kännyllä kuvaaminen. *sanoo Repu, joka ei oikein millään osaa ottaa kännykuvia*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Niin, eihän se kameran käyttö ihan hirveästi vaatisi; ottaisi sen mukaan kerran ja laittaisi asetukset (valotuksen yms. kohdilleen) sitä varten on mm. poika ;)
   Olenhan sillä ennenkin kuvia ottanut.
   Kännyllä en tee muuta kuin vaan räpsin. Räps räps räps. Zoomaaminenkin on kovin heikkoa sen kanssa, kamerassa olisi parempi zoomi, vaikka onkin vain pokkari.

   Poista
 3. Kiitos kuvakavalkaadista! Mukava oli päästä vierailulle navettgalleriaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit :)
   Muutamia kuvia Navettagalleriasta vielä jäi - voin laitella niitä lisää jos haluatte katsella?

   Poista
  2. Juu halutaan, vastaan luultavasti kaikkein psta.

   Poista
  3. Saamanne pitää, koetan tässä jonain päivänä laittaa, jos en enää tänään saa aikaiseksi :)

   Poista
 4. Ihania kuvia ja mukavan oloinen paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Paikka oli tosi kiva kaikin puolin. Ja oli kiva, että päästiin käymään siellä vanhassa kartanossakin.

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)