lauantai 13. toukokuuta 2017

Intiaani "Ontuva Sattuu ja Tapahtuu"

Nih. Villasukat ja liukas keittiön lattia. Ja yks Pöllö. Voin kertoa, ettei ole hyvä yhdistelmä. Nyt on jalkapöytä kipeä ja pohdin, jotta pitäisikö tästä lähteä näyttämään tätä ensiapuun, mutta tuskin ne tätä siellä tänään kuvaavat.
On vaan otettava rauhallisesti tämä viikonloppu, parempi kun ei lähdetä polkalle eikä jenkalle tänä iltana. Jos ei se yhtään helpota, niin koeta maanantaina työterveyden kautta päästä kuvaukseen.

Ei sen kummempaa. Ruokaa oltiin tekemässä ja kun meillä on niin kovin pieni keittiö ja AM pyysi, että sekoittaisin kattilaa sillä aikaa kun teki jotain muuta. Yritin ohittaa hänet siltä puolelta missä ei ole mattoa. Lattia oli liukas - pesty näetsen ihan just vähän aikaa sitten.
Lähti jalat alta kun oli villasukat jalassa.  Toiseen kankkuun sattui ja jotenkin toisen jalan jalkaterä taittui niin, että se on nyt sitten kipeä. Se sama, joka ei muutenkaan tykkää oikein kävelemisestä, jos ei kävele kovapohjaisilla kengillä = vaelluskengillä.

Tästä on näköjään tulossa tapa. Tästä että perjantaisin olen pitkin pituuttani jossain. Alkaa oikein jo jännittää, mitä ensi perjantaina tapahtuu 😃😃 Vai olisiko syytä pötköttää sängyssä tai sohvalla koko perjantaipäivä, ihan vaan varmuuden vuoksi?


23 kommenttia:

 1. No höh, paranemisia!
  Toivottavasti ihan itestään siitä tokenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kömpelö mikä kömpelö - olikos Seitsemässä kääpiössä joku semmoinen? (Meinasin kirjoittaa Seitsemässä Veljeksessä...Oisko sivistyksessäkin aukko :D :D)

   Poista
 2. Seitsemän Veljestä on villaa ja villa on hyvä lääke kipuun ja turvotukseen...mutta haudo nyt kuitenkin kylmällä jalkaasi ja jos ei kipu helpota hakeudu lääkäriin. Tarvitset joko tarrasukat tai Reino/Aino tossut, suosittelen Reinoja, ne ovat niin söpöt. Ja liukkaat lumella! Elä siis ulkoile niillä lumisena aikana. Meillähän oli räntää ja rakeita koko viikon näin kevään kunniaksi, siksi varoitin. Huomasithan Kesäkassivihdon, siihen täytyy taas osallistua, että kesässä on virikettä. Hyvää Äiti-päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä - enpähän muistanutkaan, että mullahan on Ainot. Niitä olen käyttänyt vain parvekkeella käydessä, mutta täytyypä ottaa ne nyt muuhun käyttöön.
   Nyt olen käyttänyt tässä sisällä kävellessä "valecrocseja", niissä on tarpeeksi jäykkä pohja, ettei jalkaterä taivu kävellessä.
   Poisnukkunutta presidenttiämme lainaten ja sanoihinsa uskoen "kyllä se siitä". Kunnia hänen muistolleen.

   Kesäkassivaihdon jätän tänä kesänä väliin; nyt on kesä jo niin varattu, etten kerrassaan ehdi :) Päivät käyvät vähiin; ennen kuin huomaankaan, niin olen matkalla Kuusamoon ja sieltä alkaa viikon reissu kohti Iitä; osin Päätalon Iijoki -sarjan reittiä ja maisemia seuraten (itse en ole ko. kirjoja lukenut). Sieltä kun kotiudun onkin jo juhannus ja pitää kai varautua kahvin keittoon ;) ja sitten lähdetään Äitirakkaan kanssa kanssa katsomaan pikkuisia <3
   Ja sieltä kun tullaan, onkin jo häiden vuoro :D

   Ja huh, mitä vielä keksitäänkään... itse asiassa jos ihan tarkkoja ollaan... olis oma 30-vuotishääpäivä :D Kiirettä pitää siis

   Mutta siitä huolimatta - hyvää Äiti-päivää sinnekin -toivottavasti aurinko paistaa koko maassa ja kaikki voivat nauttia kauniista sunnuntaista!

   Poista
 3. Ny heti Pöllö ostaa sellaiset kumipohjalliset sisätossut tahi crocsit. Ikkkunanpesijällä oli punaiset huopatossut, oli söpötki (kun nyt tiedän tämän olevan tärkiää akkoloille;D).
  Puuhpuuh, parantavaa puhallusta=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih...punaiset huopatossutkin muuten löytyy :) Ja ihan käyttämättömät crocsit jossain kaapissa, mutta nyt ei pystynyt etsimään niitä, piti käyttää noita vanhoja.

   Kiitos, puhallukset tuli perille

   Poista
 4. Voi, voi, nyt paha kipu pois ja heti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nyt on tullut kuule niin paljon teiltä kaikilta "kaukoparannusta", että uskon sen auttaneen! Lepo ja lämpimät ajatukset on auttaneet, eikä jalka tunnu lainkaan niin kipeältä kuin aamulla!
   Ajatuksissa on voimaa; uskottava se on!

   Poista
 5. Höh, paranemisia! Pöllöt on luotu lentämään, ei lattialla liukastelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Vähän nuo lentoharjoitukset vielä "ontuu".... Sutii vähän ;)

   Poista
 6. No voi kurjuus =( toivottavasti jalka on jo parempi ja voit juhlia äitienpäivää tervein käpälin ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - jalka oli jo eilen aika hyvä, kärsi kävellä sen mitä tarvitsi :) Meillä juhlittiin äitienpäivää tänä vuonna hyvin pienesti: Poika on maailman toisella puolella ja AM kävi oman äitinsä luona jo viikolla kun hän vietti syntymäpäiviään.
   Käytiin siis vain Äitirakkaan luona.

   Poista
 7. Toivottavasti jalkasi oli jo tänäaamuna parempi, etkä joutunut turvautumaan arvauskeskuksen apuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain - jalka on jo oikeastaan parempi kuin ennen :)
   Etäparannus ja lepo tosiaan tekivät tehtävänsä, kiitos teille huolenpidosta ja etäparannuksesta <3

   Yritän tällä viikolla pysyä pystyssä ;)

   Poista
 8. Huomenta ystävä ❤ postipoika on saanut paketin kuljetettavaksi =) ja nyt taas kannattaa lukea saapumistekstiviesti tarkkaan. En yhtään tiedä mihin postiin paketti tulee! Postitus-assistenttini postittaa paketin lähikaupungin Ärrä ltä ja siellä olivat väittäneet Smart-lähetyksen vaativan LÄHETTÄJÄN puhelinnumeron.. No, miesparka oli sitten jäätynyt täysin eikä ollut osannut antaa esim. Omaa numeroaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta ystävä kallis! Ihanaa - odotan pakettia innolla!!
   Lupaan tällä kertaa lukea saapumisilmoituksen tarkkaan - tosin nythän on hyvät kelit kuljeskella K-Market - S-Market - Ärrä -väliä ;) Ja Ärrä kun vielä on samassa rakennuksessa S-Marketin kanssa, niin ei hätää.

   Ja postitusassistentiasi voit myöskin rauhoitella: minä sain viime kerralla meidän ns. pääpostista hyvät ohjeet Smart-postiin lähetettävään pakettiin tarvittavista tiedoista:
   - vastaanottajan nimi
   - vastaanottajan puhelinnumero
   - lähettäjän nimi
   - lähettäjän osoite
   Vaan voihan se tietysti olla, että riippuu lähetyspaikasta, mitä pitää tietoja pitää olla, mutta jos postin täti näin neuvoo, niin näin minä toimin jatkossa ;)

   Poista
  2. Postitus-assistentti on muuten monta kertaa harmitellut miksei miehille ole mitään "Salainen Traktoriystävä"-vaihtoja =D sen verran hauskalle nämä SNY- kesäkassi- joululahja- ym. vaihdot vaikuttaa hänestä.

   Poista
  3. Voi ei - miksi me ei tosiaan olla keksitty miehille omaa ystävävaihtoa :D - tuohan oli ihan loistava idea!
   Se vaan pitäisi nyt kehittää ihan super-salaisena, niin ettei ne itse tiedä olevansa sellaisessa mukana ollenkaan, eli me vaimot/emännät/vaimokkeet/avovaimot hoitaisimme koko homman heidän puolestaan....Pitääkös tämmöinen pistää työn alle, ihan vaan miesten iloksi? Ja toki pitää miettiä miten saatais mukaan nämä blogia pitävät miehetkin, eihän niitä sovi unohtaa missään nimessä.
   Tässä sitä miettimistä; vaan missä välissä sitä ehtis, Pöllöllä alkoi vuoden kiireisimmät viikot - ei oo enää nykyään joulunalusviikot mitään ;)

   Poista
  4. No nyt ei mene putkeen! Paketin noutoilmoitus on lähetetty sinulle KIRJEENÄ! Jos haluat sen aiemmin niin paketti on K-marketissa. JJFI00000610000050433. Nyt se R-kioskin Täti on kyllä sählännyt ihan kunnolla. Anteeksi!

   Poista
 9. Mie en uskalla kotona villasukissa liikkua lainkaan, kun taittaisin taatusti koipeni/käteni/niskani heti. Meinaa joskus nakujaloinkin liukastua kun on liikaa vauhtia...
  Paranemisia jalkaan ja muihinkin kipukohtiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tulin siihen tulokseen, ettei kannata pestä lattioita ;) Vastapestyt lattiat on liukkaat ja vaaralliset. Tai sitten mä olen vaaraksi itselleni...
   Mutta merkillistä: jalka parani parin päivän levolla - ja teidän kaikkien paranemistoivotuksilla! ja vei vielä mennessään vanhankin vaivan! Hieno juttu, olen tosi tyytyväinen.

   Poista
 10. Villasukat voi olla vaaralliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta. Mulla on sitä ainetta, mitä voi laittaa esim. justa villasukkien pohjiin, kun tein Duracell-pupulle aikanaan terassi-/sisäsukat ja niiden keittiön lattia oli kovin liukas. Niistä tuli kyllä enemmäkin piikkipohjaiset, mutta kai ne toimi...
   Pitäisi kai ruveta käyttämään sitä omissakin sukissa, jos siitä olisi apua.
   Katsotaan kuinka käy huomenna, se on taas perjantai....

   Poista