15 maaliskuuta 2017

Mikä paketti!

Voi sinua Salainen Ystäväni, SNY-Peikkonen, kuka sitten lienetkään! Kävin tänään hakemassa pakettisi, sen jälkeen kun olin ensin käynyt jumppaamassa fysioterapeutilla.
Onneksi voin ihailla pakettiasi koko illan, vielä ennen nukkumaanmenoakin, sillä muuten näkisin painajaisia - oli nimittäin niin pelottava fyssarilla käynti, että huh huh!

Tämmöisen paketin posti mulle antoiTätä sitten lähdin availemaan ja ihan ensimmäisenä sieltä purkautui nämä:

Taikapallo, josta pilkisteli vaikka mitä, kortti - Ystäväni omatekemäkö? Ja ristipistopakkaus! Näistä tulee kaksi tipuaiheista patalappua - pakkauksessa on kaikki tykötarpeet! ..tässä kohtaa meni roskia silmiin...

Sitten lähdin purkamaan taikapalloa - kun ensin AM:n kanssa vähän korjattiin kerintälaitetta, kun kerran sellainen on, että saisin nätin kerän 😊

Kerästä paljastui vaikka mitä ihanaa - osa ehdittiin jo iltapäivän aikana syödäkin 😋Kerästä purkautui kahden punaisen ja yhden valkoisen Maija -lankakerän lisäksi kasvonaamio, kaksi pussia vaniljan makuista pikakahvia (maistetaan tänään iltakahvilla!), ohraruohon siemeniä, pieniä sulosia tipuja ja jo tasapuolisesti jaettuja pääsiäissuklaapatukoita.
Ja kruununa kaiken päällä itse virkattu kirjanmerkki - joka ei ole liian paksu kirjan väliin, ei ainakaan tuon paksun kirjan 😉 Ei vaan, oikeasti, se on juuri hyvän paksuinen.

Paketti on  todella upea, kaiken kaikkiaan. Ristipistopakkausta en malta olla hiplaamatta. Taidan jo tietää sille... Pitää ottaa se työn alle hetimiten 😊

Kiitos SNY-Peikkonen, Salainen Ystäväni siellä jossain 💕  Taikapölyä on taas ilmassa 😊

EDIT:
Niin se kortti mun piti vielä näyttää teille, se jäi tuonne muiden tavaroiden taakse. Olin niin innoissani paketin sisällöstä muuten, etten älynnyt kuvata korttia. Tämmöisen kauniin kortin on parini askarrellut - hän on todella monitaitoinen:

Kortissa on teksti:

Hope You have a Wonderful Day15 kommenttia:

 1. Ai mikäkö paketti? No SNY-paketti tietenkin �� ihanaa, että tykkäsit paketista ❤ juu, kortti oli itsetehty. Tykkään puuhastella korttien parissa. On täydellistä aivojen nollausta, kun täyttää tuvan pöydän papereilla, teipeillä, leimasimilla ja muulla tilpehöörillä! Ja loistavaa, että paketti tasapainotti fysioterapia-reissun aiheuttamia järistyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä todellakin tykkäsin paketista!
   Minäkin askartelin ennen kortteja, mutta nyt on niiden tekeminen jäänyt - jotenkin tuntuu, ettei mielikuvitus oikein riitä, enkä enää oikein osaa :) Tai sitten olen aina myöhässä: "no enhän mä nyt enää ehdi tehdä"

   Niin, siellä fysioterapeutilla - ei se muuten pelottava ollut, mutta näki peilistä kaikki omat vatsamakkaransa :D NE oli kyllä niin pelottavia, että huh huh!

   Poista
  2. Unohtui kysymättä, mikä olikaan se paksumpi kirja, josta tulee kirjanmerkin eka työpaikka? Tykkään kirjoista itsekin, joten jos vaikka lukuvinkin saan =)

   Poista
  3. Luen tällä hetkellä Laila Hietamiehen kirjaa Valamon yksinäinen.
   Mulla on melkein kaikki Laila Hietamiehen kirjan ja luulin lukeneenikin ne kaikki, jotkut jopa useampaan kertaan. Vaan nytpä huomasin, että tuo koko Laatokka -sarja on multa lukematta.

   Poista
  4. Paljon olen Lailaa minäkin lukenut.ihan nämä kaikista uusimmat ovat vain jääneet lukematta. Hyviä kirjoja. Itse asiassa on tullut luettua kaikkia kolmea kirjoittavaa Hietamiestä =) just tilasin kirjakerhosta Eve Hietamiehen Hammaskeijun.

   Poista
  5. Sama juttu, ihan uusimmat ovat lukematta.
   Jonkun Heikin ja Evenkin olen tainnut joskus lukea.

   Poista
 2. Ihana paketti ja miten suloinen kortti! Tuo kirjanmerkki on niin kaunis ja näppärä käytössä. Nyt sai oiken paketin verran hyvää mieltä puhaltamaan pois nuo ikävät ajatukset. Nyt nokka kohti uusia seikkailuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta on iltakahvien aika - päästään maistamaan tuota vaniljakahvia :)

   Ja kirjanmerkki pääsi heti käyttöön.

   Poista
 3. Salainen ystävä? Et siis oikeasti tiedä kuka? huhuuuu, siistiä O_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Salainen Ystävä. Ja kerran kuussa saan häneltä paketin. Vasta juhannusviikolla saan selville kuka hän on!
   Itsellä on vastaavanlainen Ystävä - hänestä "tiedän" jotain, mutta hän ei tiedä kuka minä oon.
   Tää on tällainen aikuisten käsityön tekijöiden leikki - aikuistenkin pitää vielä leikkiä ;)

   Poista
  2. A) Ikuinen lapsi!!
   sama vastaus täällä;DD

   Poista
 4. Ihana ylläripaketti? Oliko vaniliakahvi hyvää? Joko sinulla on suunnitelma langoille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli itse asiassa Vanila Cappucinoa - nyt kun tarkemmin katsoin. Joinkin sitä vasta aamukahviksi ja kyllä, se oli hyvää! Suosittelen, jos vain löydät sitä jostain.
   Langoista ajattelin tehdä yhdet lasten sukat ja jos vain ehdin saada ne ajoissa valmiiksi, lähettäisin ne Pappilan mummolle (mikäli hänen reppuunsa vielä yhdet sukat mahtuu :D) tai sitten lähetän ne Siniselle Sohvalle toimitettavaksi eteenpäin. Eli yhdet lastensukat ainakin hyväntekeväisyyteen.
   Lankaa jää vielä ja jemmasta löytyy Maijaa ennestäänkin, joten enköhän jotain keksi :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Eikö olekin? Siis aivan ihanan parin olen saanut <3

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)