11 maaliskuuta 2017

Kokoonnuimme yhteen

Yhteiset tapaamiset isolla porukalla ovat mukavia.
Ei näissä lauantai-illoissa kahden AM:n kanssakaan ole valittamista 😉

Alkuperäinen suunnitelma tälle viikonlopulle oli, että olisin lähtenyt eilen aamulla isolle kirkolle. Tavannut aamupäivällä SMeloo työparini, käynyt Pojan kanssa lounaalla ja sen jälkeen mennyt vielä tapaamaan Ystävääni ja lopulta illaksi Tädin luo ja jäänyt sinne lopuksi viikonloppua. Mutta Riesa vesitti suunnitelmat. Ja Ystäväkin on "kadonnut" - toivottavasti hän on kunnossa.

Päällekkäin oli suunnitelmani menneet muutenkin ja jouduin toisen menon perumaan, mikä vähän harmittikin. Mutta harmitti sekin, kun jouduin sitten tuon isolle kirkolle menon perumaan.

Mutta. Koska siis jouduin sen isolle kirkolle menon perumaan, pystyin toteuttamaan toisen menon. Kyse oli vanhojen ja nykyisten työkavereiden tapaamisesta 👍 Aivan mahtavaa. Koomisimpia tilanteita oli hämmästyneet
"Moi, eihän sun pitänyt tulla tänne  - Ei niin, mutta ei sunkaan. No mutta kiva kun olet siinä - No samoin 😊"
Maljojen nostamisen jälkeen käytiin läpi vuosikymmennittäin, kuinka paljon minäkin vuosikymmenenä taloon tulleita saapuneita on paikalla. Aloitettiin vuodesta 1960. Heitä oli paikalla ehkä n. 5-6.  Sen jälkeen joku huikkasi, että "niin, on meitä täällä pari jotka on aloitettu jo 1950-luvulla..." 😊 😊
Sitten kun päästiin 1980-luvulle, joku taisi huikata, ettei ollut vielä syntynytkään silloin... kuulin entisen työparini huikkaavaan, että "lasit pois heiltä".. ja seuraavana olisikin ollut sitten mun vuosikymmen mutta sitäpä en sitten kuullutkaan 😖😖

Nii-in. Ystäväni Riesa. Jämähdin taas täysin paikalleni. Kukaan ei huomannut mitään, en ehtinyt sanoa mitään kenellekään. Istuin vaan ja tuijotin (kai) eteenpäin, en kuullut mitään, en nähnyt mitään. Muutaman minuutin päästä sitten taas "heräsin" ja rupesin ymmärtämään missä olen ja hetken päästä kuulemaankin.
Entinen työkaverini haki mulle vettä ja ruokaa; "Ei kasviksia kiitos - Juu en tuonut, suolakurkut ei oo kasviksia 😉" Pitkään en sitten enää jaksanut olla, kohtauksen jälkeen kun rupeaa aina väsyttämään. Niinpä sitten otin taksin ja tulin kotiin ottamaan nokoset.

Mutta pääasia oli se, että pääsin käymään tapaamisessa; oli tosi kiva tavata vanhoja työkavereita ja niitäkin joita aina silloin tällöin työpaikalla käydessäni tapaan.

Ehkä näemme vuoden päästä uudelleen?
23 kommenttia:

 1. Onpa tylsä kun Riesa on nyt ruvennut vierailemaan. Ihailen Pöllö sun asennetta ihan hirveästi: et ruve vaan nostat nokan kohti uusia seikkailuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ystävä <3
   Kyllähän tää päähän ottaa ja menoa taas hidastaa; yksi asia kun helpottaa, niin toinen asia rupeaa kiusaamaan. En tiedä kumpi on pahempi: jatkuva paha olo vai näitä kohtauksia tasasin väliajoin - kai näihin tottuu. Vai tottuukohan..

   Mutta kun saan sen avustajan (nyt mulla on lista ehdokkaita, joita rupean haastattelemaan), niin pääsen tuonne ulos kevätilmaan :)

   Poista
 2. Minä taas ihailen sinun sosiaalista elämääsi, kun itse lähinnä omissa oloissani vietän aikaa. Välillä kyllä on fiilis, että olisi kiva tavata ihmisiä, mutta onneksi se menee ohi ennenkuin ehdin tehdä mitään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle myös Ystävä <3
   Tunnustan sulle, että kyllä mullakin usein tekee tiukkaa lähteä liikkeelle, mutta monesti pakotan itseni liikkeelle :)
   "Koti paras paikka on.." :D

   Poista
 3. Tylsä ystävä tuo riesa. Tsemppiä kevääseen ja toivottavasti saisit riesan lähetetty oikein pitkälle matkalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oisin ehkä pitänyt sitt kuitenkin sen pahoinvoinnin. Molempi pahempi. Ja tähän perään ne kaikki kirosanat jotka osaan ;)
   Mutta kiitos, kuten sanottu, kun saan sen avustajan ja pääsen ulos, niin sekin helpottaa oloa.

   Poista
 4. Ensi kertaa sivuillasi. melaa käyttäen sukkapuikkoina tarvitaan kaksi melaa, koska puikkoja tarvitaan kaksi, mittasuhde vain muuttuu. Toistepäin menee et pukkoja tarvitaan tolkuton määrä jaettuna kaksi koska yksi sukkapuikko on niin alaltaan pieni eli pitää olla tolkuton määrä että melan korvaa.
  Oliko muita kysymyksiä? ;DD
  Sus'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa - kiva kun tulit!

   Mä en kyllä ymmärtänyt tosta matematiikasta yhtään mitään - luulin esittäneeni helpon kysymyksen :D :D
   Tai ehkä sittenkin, mitä useammin mä luen ton vastauksen, niin mä saatan jopa ymmärtää jotain... Mutta onko sillä merkitystä, kuinka monta sukkapuikkoa tarvitaan melomiseen, että minkä kokoisia sukka puikot on? Koska niitähän on eri kokoisia? ;) ;)


   Poista
 5. ja kirjotusvirheet saat anteeksi, joskaan ne eivät ole tarvittavia anteeks'pyytelyiden listalla... Rakstan sun plokin outfittiä eli ulkoasua. Ihq värit, ja hei! saa käyttää ihq jos on 49!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos!
   Joskus mä vielä etsin sen listan sanoista joita EI saa käyttää. Ihq kuuluu niihin. Vaikka olis 49... Sorry. Kuuluu listalle masuasukin ja paitulin kanssa. Tai varpulit.

   Hmmm....Mun liikanimeni on joskus ollut "kielipoliisi".. :D

   Poista
 6. Helvetin pöllö, lainaan lastasi. Tuntuu et meistä tuli kaverit in thee net!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lainaa toki; kiltti ja eläinystävä on hän ;)
   Eilenkin soitti ja varmisti, että voihan ottaa tyttöystävän kissan luokseen asumaan. Ethän syö kissojakaan? (Lupasit jättää Pöllö pyrstösulat rauhaan :D )

   Poista
  2. oon niin rakastunut. Syön kissat, kurrnauuu

   Poista
 7. Kylläpäs se Riesa nyt on aktivoitunut =( eilisen päivän vietin lankaa kerien joten kunhan posti aukeaa niin epämääräisen muotoinen möykkypaketti aloittaa matkansa kohti Lahtea. Tarkkaile postiasi =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi - ihanaa! Tuskin maltan odottaa :D Olen kuin pikkulapsi jouluna: tule jo, tule jo - joko se tulee, joko se tulee :D :D

   Poista
  2. Minä olen samanlainen! Onhan kiitä yllätyspaketteja kiva laatia, mutta kyllä niiden vastaanottaminen on vielä kivempaa =) nimimerkki. Mitä? Minäkö muka lapsellinen!?

   Poista
  3. Hih - onneksi en ole sitten ainoa :D

   Poista
 8. Voi tuota Riesaa. Johtuvatko kohtaukset nyt lääkkeenvaihdosta vai mistä? Osaako tohtori auttaa? Laita minulle sähkispostia, niin voidaan supista salaisesti.
  Onneksi saat avustajan sopivasti kevätulkoiluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johtuu varmaan sen yhden lääkkeen annostuksen vähentämisestä; itse en keksi mitään muuta syytä näin äkkiseltään. Se tuntui ensin hyvältä, mutta ei tainnutkaan olla hyvä ajatus :(

   Poista
 9. Voi ei! Huomasin juuri, että lähetin pakettisi "väärään kauppaan". Smart-Posti olisi ollut S-marketissa. Toivottavasti se kauppa mihin paketti nyt meni ei ole kohtuuttoman kaukana sinusta. En tajunnut kun ei täällä maalla ole mitään pakettiautomaattia. Anteeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävä kallis - ei haittaa mitään! Kauppa, jossa meidän varsinainen posti on, S-Marketia vastapäätä, tien toisella puolella. Kotoa mitaten jopa lähempänä :D
   Harmitti vain, kun ilmoitus saapuneesta paketista tuli JUST kun oltiin eilen tultu kaupasta ja vaihdettu verkkarit jalkaan :D Enkä millään viitsinyt (uskaltanut yksin...) lähteä kävellen hakemaan pakettia, vaikkei matkaa olekaan montaa sataa metriä.
   Ja illalla lähdin käsityökerhoon ihan toiseen suntaan. Yksin liikkuminen on taas kasvanut vuoreksi :(
   Mutta tänään saan sen, jippii!
   Iso kiitos jo etukäteen!

   Poista
 10. Voi että harmittaa sinun puolestasi tuo Riesa =( en osaa edes kuvitella mitä on kun ei uskalla yksin lähteä mihinkään kohtauksen pelossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ehkä olen vain liian arka, pelkään vain liikaa sitä, ettei ihmiset auta. Onneksi on tuo AM joka kuljettaa ja lähtee edes silloin tällöin kaveriksi.

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)