25 toukokuuta 2016

Kotimaan pöllöilyä

Lähetin tässä taannoin ystävälle sukat, itse tekemäni, tietysti. En ole vielä laittanut niistä kuvaa teille, kun olen kerrankin ottanut kuvat kameralla, ulkona, mutta, yllätys yllätys: enpä löydä mistään piuhaa, millä siirtää kuvat kamerasta koneelle. Ai ei ollut yllätys? Nooh...ehkäpä ei 

Ehkä ei ollut yllätys sekään, että sukkien mukana oli lähtenyt vahingossa kummitytön isoveljen valokuva! Ystävä tietenkin ihmetteli, mikä kuva sukkien mukan oikein on ja MIKSI. Asia kyllä selvisi ja kuvan palauttamisesta sovittiinkin.

Tänään sain kuitenkin postia: luukusta tipahti pöllökortti jonka takapuolelle tuo kuva oli tiukasti nurinpäin teipattuna, ettei tipu matkalle. Näin helppoa on matkustaminen nykyään 

Kuva ei tee oikeutta kortille, sillä kortti on kolmiulotteinen, tosi hieno!


16 kommenttia:

 1. Tornipöllöt on sitten hienoja.

  VastaaPoista
 2. Mä näin tänään marketissa hienon kolmiulotteisen luppakorvapupukortin. Pitää ens kerralla ostaa se kuopukselle nimpparikortiksi, nyt en raaskinut kun maksoi sen verran ja lapsilisäpäivä on vasta huomenna ;-)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Tarkoitus oli alunperin, että saan sen sitten kun tavataan, parin-kolmen viikon päästä, siksi olinkin niin yllättynyt, kun kuva tuli jo nyt :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ei oo, ei. Pöllökortteja on kertynyt jo melkoinen määrä, mutta vielä mahtuu, työhuone on aika iso ;)

   Poista
 5. Luin tuosta edellisestä postauksesta, kun SNY: si kirjoitti, että asut Lahdessa. Just kävin viime viikolla Lahdessa sairaalassa mieheni kanssa. Osallistuimme Euromelanooma- kamppanjan järjestämään ilmaiseen iholuomien tarkastukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi vitsi kun oltais tiedetty, oltais voitu vaikka tavata! Lahdessahan on kaksikin sairaalaa, mutta luultavasti olette käyneet Keskussiraalassa - me asutaan aika lähellä sitä. Oikeastaan ihan kävelymatkan päässä :D

   Poista
  2. En tiennyt, että asut Lahdessa. Ei varmaan olisi kuitenkaan ehditty nähdä. Miehelläni oli tulenpalava kiire töihinsä. Just just ehti viedä minut kotiin.

   Poista
  3. Niin no, eipä ole tullut koskaan puheeksi ☺ Niin se toukokuu meni - ei sitten ehditty tavata :( Voi kurjuus, en käsitä mihin nää päivät oikein häviää, ne vaan oikeasti häviää, puff vaan ja taas on puoli yö, niin kuin nytkin. Nukkumatti heittelee jo hiekkaansa ja mitään en ole saanut aikaan. Tai toivottavasti olen edes hyvän mielen työkavereille, kun kävin heitä katsomassa.

   Poista
 6. Hienoa,elämä on tapahtumia täynnä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mulle se tahtoo sattua ja tapahtua - vaikken mitään tekisikään ;)

   Poista
 7. Hei!
  Joko sait postissa kesäkassisi?
  t. Salainen kassinvaihtoparisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sain - aivan ihana paketti! En millään malttaisi noudattaa ohjeita ja odottaa kuun loppuun, että saan esitellä mitä oikein sain ❤❤
   Asetit kyllä vähän paineita mulle ☺☺☺☺☺☺☺

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)