14 toukokuuta 2016

Vanha tuttu pöllö se edelleen on

Ihan vaan varmuuden vuoksi kirjoitan tämän päivityksen:

Vaihdoin allekirjoituksen, kommentoin jatkossa nimellä HPöllö, mutta minä se oon, edelleenkin :D Vanha tuttu pöllö, pöllöine juttuineni.

Ja jotta jotain luettavaa on tähänkin kirjoitukseen, niin - tämä on erityisesti Osakaiselle: älä murehdi sitä puutarhapalstaasi:

"Puutarhan hoito on rentouttavaa. Se on myös hyvin jännittävää.
Kun keväällä kylvää kehäkukkia penkkiin, syksyllä voi sitten poimia koiranputkia maljakkoon."

Näin kirjoitti Otso Karhu ystävälleen Karvoselle, ollessaan kesälomalla tätinsä Amalia Karhun luona ja heidän hoitaessaa Amalia-tädin puutarhaa.

Jukka Parkkisen Karhukirjeet on ihan parasta kuunneltavaa esim. käsitöitä tehdessä, ostin juuri itselleni AdLibriksestä kaksi puuttuvaa mp3:na, kun en niitä mistään muualta saanut. Nyt mulla on koko sarja *taputtaa iloisena karvaisia käsiä*

Nyt nukkumaan.


"Selvä pyy, sanoi renki varista" - hauskaa viikonloppua kaikille!6 kommenttia:

 1. Onneksi olet täällä, aitona herttaisena itsenäsi! Mainittakoon, että Kisuli viihtyy hyvin serkkujen seurassa ja odottavat uutta kaveria seurakseen, on vielä puikoilla. Kiitos kaikesta muistamisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Kiva kuulla, että paketti ilahdutti; antamisesta tulee yhtä mieli kuin saamisesta, varsinkin jos/kun lahja osuu kohdalleen.
   PS. Sait ylipuhuttua siihen kesäkassivaihtoon - etsiin siihen aikaa jostain :D

   Poista
 2. Voi Karhukurjeet on kyllä hyviä! Kuopus kuunteli niitä innoissaan joku vuosi sitten ja minä myös. Ihanaa, aikuisiin(kin) iskevää huumoria löytyy yllin kyllin. Lisäksi uskon, että jotkut jutut jäävät tyystin lapsilta tajuamatta!

  Mulla on ihana eläkeläismiesasiakas, joka lainaa ne kirjoina ja lukee vaimolleen ääneen niitä. Romantillista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Karhukirjeet on NIIIN ihania! Olen kuunnellut ne olemassaa olleet moneen kertaan, toinen uusista jäi vielä kuuntelematta. Kuuntelen usein niitä iltaisin käsitöitä tehdessä kun telkasta tulee joku räiskintä-mekkala -elokuva, enkä jaksa sitä meteliä.

   Toinen on Noita Nokinenä, josta olen kertonutkin: siinä on nostalgiaa. Sitä kuuntelin lapsena pääsiäisenä ja juhannuksena enon kanssa. Muut tekivät valmisteluja ja me istuttiin Pauli-enon kanssa radion ääressä kuuntelemassa Noita Nokinenää. Jotkin niistä hetkistä jopa piirtyy selkeinä verkkokalvoille kuin tv:tä katsoisi. Se oli meidän juttu!
   Nekin on mulla jo melkein kaikki.

   Molemmissa taitaa olla juttuja, jotka jää lapsilta tajuamatta :D

   Ihana mies kun lukee vaimolleen ääneen! Meilläkin joskus AM luki mulle iltaisin, mutta..ei enää kun ei ehdi lukea kuin kolme sanaa ja.. noh...Hyvä jos sitäkään ;)

   Poista
 3. Oi ei mikä ihana puutarha-ajatelma, piti ihan ääneen naurahtaa täällä yövuoron hiljaisuudessa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amalia-tädillä on paljon hyviä ajatuksia ja sanontoja :D

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)