09 toukokuuta 2016

SNY:ni muisti ihanalla kortilla ja sukkaohjeilla

Olin juuri saanut sievän peppuni (ja pah ) nostettua sohvalta viedäkseni aamukahvimukini ja jugurttipurkin keittiöön ja pedatakseni sängyn, kun kuulin postipojan taas ähräävän oven takana. "Mitähän jännää meille tänään tulee, kun siellä noin ährätään"  Meillä nimittäin on ilmeisestikin pienemmät postiluukut kuin uudemmissa taloissa ja aiheutamme postipojille harmaita hiuksia.  No, kyllä se posti sieltä kynnykselle tipahti kuitenkin, ettei tarvinnut tukka pystyssä ovelle mennä - olisi vielä säikähtänyt, raukka, olkoon sitten poika tai tyttö 

Postipaketti? Tai kirje, tai miksikä tuota sanoisi. Ja ihan ensin ajattelin, että meidän SNY-Emo on lähettänyt postia, ennen kuin tajusin ja käsialasta tunnistin, että eihän se ole, kuin mun oma SNY:ni. Ja siihen jäi mun sängyn petaaminen. Kyllä se tuolla vielä hetken pärjää. Pedatkoon AM jos häiritsee. (Hah, unen näätte, sitä ei häiritse, saapi olla vaikka koko päivän petaamatta, johan sitä kohta mennään nukkumaan, on hänen mottonsa - turhaa hommaa siis)

Eli kaikki jäi, kun piti päästä avaamaan paketti: ensimmäisen sieltä tipahti tuo ihana pöllökortti!  Joka on vielä semmoista samettia tai miksikä sitä sanotaan, tuosta päältä. Ja sen lisäksi kirjeessä oli  taas lisää sukkaohjeita!  Kyllä on mulle tekemistä ensi talveksi kun kaikki saamani sukkaohjeet teen edes kertaalleen ☺☺
Kesä on ristipistojen (sain eilen Pojalta IHANAN ristipistotuliaisen Skotlannista!) ja ehkä taas virkkaamisen aikaa, kun olen sen taas löytänyt uudelleen, mutta kunhan syksy saa, niin kaivan taas sukkapuikot esille. Tosin ihanat langat kyllä teettää sukkia kesälläkin  Miten niin tuuliviiri?

Hu-huu

Kiitos SNY:ni - Aurinkoista viikkoa myös sinulle!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö olekin? Ja sitä tekisi mieli silitellä koko ajan, vähän niin kuin kissan pentua :D

   Poista
 2. Ihan sun näköinen kortti, luulisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä se ehkä vähän on, mun näköinen :D

   Poista
 3. Voi miten kaunis, sininen pöllö! Muistithan osallistua Kesäkassivaihtoon? Suloinen muistaminen pariltasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain olekin ihana?
   Kävin katsomassa uudestaan tuota kesäkassivaihtoa ja se houkuttaisi kyllä kovasti, mutta aika menee kyllä niin tiukille, että taidan joutua sanomaan "ei". Tässä taisi olla pari päivää vielä aikaa miettiä asiaa.
   Nämä melontajutut vie nyt aikaa seuraavan kuukauden ajan - tänäänkin olen ollut melkein koko päivän koneella enkä silti ole saanut mitään valmista.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Minustakin se on ihana :) Oon käynyt sitä välillä silittelemässä, salaa, kun ei AM huomaa. Naurais mulle muuten...

   Poista
 5. Mielessä rupes pyörimään se laulu, että :

  Pöllö
  istu puussa.
  Ei oo pöllöllä
  hampaita suussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahaa :D :D

   No, vähän harvahampainen tää pöllö kyllä jo onkin, täytyy tunnustaa :)

   Poista
 6. Hieno kortti. Mullekin putkahti pöllö postissa, mutta en ole vielä ehtinyt postaamaan. Ei ollut samanlainen, mutta viisas, kuten pöllöt ovat;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - taikka lähettäjällehän se kiitos oikeastaan kuuluu, kun on noin ihanan kortin löytänyt ja lähettänyt :D
   Pöllöt on viisaita; ja poikaset niin hellyttäviä :)

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)