21 toukokuuta 2016

SNY:n huhtikuun paketti - lankakerällinen ranskanpastilleja? SIIS TOUKOKUUN TIETENKIN!

Ihana, kekseliäs SNY:ni oli kyllä laittanut huhtikuun (LUE: TOUKOKUUN) paketin postiin ajoissa, postin pakettikortti tuli postissa muistaakseni torstaina, mutta kun oltiin juuri ehditty tulla kaupungista kotiin, ei me laiskajaakot viitsitty enää lähteä uudestaan liikkeelle.
Perjantaina pidettiin säästö- eli kotipäivä ☺ eikä liikuttu kotipesästä mihinkään, vaikka pakettikortti tuossa eteisen kaapin päällä polttelikin.

Mutta tänään, lauantaina, pääsin vihdoin postiin ja sain paketin. Ja arvatkaapa vaan, maltoinko odottaa kotiin asti, että saan sen avattua? Ehei, väärin meni: en malttanut  Ihan pakko oli etsiä autosta jotain terävää millä avata teipit - onneksi autossa on sieniveitset odottamassa syksyä 

Ja mitä ihanaa paketista löytyikään! Ihan ensimmäisenä kun sain laatikkoa vähän auki ja kurkattua sisälle...silmiini osui monta tokkaa kirjontalankaa! Ja mitä värejä! Niin ihania kirkkaita värejä. Lankojen kanssa samaan "pakkaan" oli laitettu SNY:n neulomat auringonkeltaiset kämmekkäät - ja just sopivat! Ja tosiaan, vaikka niistä kovasti ilahduinkin ja ne on kauniit ja sopivat, niin toivotaan, ettei niitä tänä vuonna ainakaan juhannuksena tarvita - eikä koko kesänä 

Mutta sitten! Sitten kyllä oli loksahtaa leuka sijoiltaan. Mitä ihmettä se SNY on puuhannut? Ja miten hän on tässä puuhassaan oikein onnistunut? On kyllä saanut olla TOSI kärsivällinen, ei olisi minusta tuohon hommaan, ei tosiaankaan. RANSKANPASTILLEJA lankerässä? Millä ihmeellä hän on ne siihen saanut? En ymmärrä.... Kunnes sitten katsoin tarkemmin - perin mystistä lankaa! En ole ikinä tuommoista lankaa nähnyt missään - enkä kyllä sen puoleen kenelläkään mitään tuommoisesta langasta mitään tehtyäkään. Viimeisenä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä, paketissa oli vielä Wendy Merinoa.


Tässä paketti kutakuinkin sellaisena kuin se oli ennenkuin olin purkanut sen  


Ja tässä paketti kaikkine sisältöineen - eikö olekin ihan kuin ranskanpastilleja tuolla lankakerässä? Ja kämmekkäät on just sopivat! Jokaiseen kolmeen kuvaan tuli eri sävyn keltainen, mikähän noista olisi lähinnä oikeaa... katsotaanpa... ehkä tuo ensimmäisessä kuvassa oleva ☺ 
Ja tuo ranskanpastillilanka on Katia Woody Bits -nimistä, jos joku jo nyt innostui siitä. Ohjeessa ei ollut sanaakaan suomea, joten mulla menee hetki, ennen kuin sisäistänyt tuon ohjeen 
Paketti on kuitenkin kaiken kaikkiaan aivan ihana - kiitos taas, SNY:ni! 


EDIT: Oli kyllä ihan pakko tulla korjaamaan tätä tekstiä, kun Emo uskalsi oikaista, että nythän on jo toukokuu :D  Kiitos <3  Hyvä kun joku on tarkkana ja kartalla :).

19 kommenttia:

 1. Minä luulen että sukkapuikosta puuttuu niin sanottu lapa,siksi sillä ei voi meloa,mutta virkkuukoukussa on keskellä litteä kohta,sillä voisi kokeilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :D En mä muuten ole tullut ajatelleeksikaan.. :)
   Ja noilla uuden mallisilla virkkukoukuilla voi saada vielä lisää vauhtia. Täytyykin kokeilla :D

   Poista
 2. Kauniit, aurinkoiset kämmekkäät. Somaa lankaa, teetkö siitä itsellesi huivin vai pikku Prinsessalle jotakin? Onpa kauniisti tehty lähettää kirjontalankaa. Minä luulen, että kykenet melomaan vaikka hammastikuilla....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan ottaa nuo kämmekkäät mukaan, kun kolmen viikon kuluttua lähden sinne joka kesäiselle Suomi Meloo -reissulle: iltaisin on veden äärellä viileätä ja nuo lämmittää mukavasti.
   Luulen, että teen tuosta "ranskanpastillilangasta" ensin koehuivin itselleni; kokeilen miten se käyttäytyy minun puikoilla ja ehkäpä sitten tosiaan voisinkin ostaa sitä lisää ja tehdä siitä Prinsessalle jotakin - oman huivin ehkä.
   Vai että hammastikuilla melomaan... :D Kuinkahan mahtaisi käydä :D

   Poista
 3. Ihanan värikäs paketti.Mitäs meinaat ranskanpastillilangasta tehdä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, sormet syyhyää jo tekemään vaikka mitä :)
   Mietin tuota huivia, minkä ohje tuli tuon langan mukana, enkä millään malttaisi odottaa... Onneksi tänään tulee lätkää, niin saan nuo sukat valmiiksi ja sitten...

   Poista
 4. Psst. Toukokuun ihana paketti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups ;) Niinpä onkin :) Ihana kuitenkin - et usko miten sormet syyhyää.... Kiitos kun oikaisit <3

   Poista
  2. Enpähän ole ainoa, joka saattaa blogiin kirjoittaa väärän kuukauden tai sny-kirjoituksissa :D

   Poista
 5. Ihana paketti. Tuo ranskanpastillilanka varmaan koukuttaa pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joudun varmaan pyörtämään puheeni siitä, että kesällä keskitytään ristipistoihin (ja virkkauksen ihmeelliseen maailamaan).... :D

   Poista
 6. Mahtava paketti! Mielenkiinnolla odota näkeväni, minkälaista pintaa syntyy ranskanpastillilangasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy varmaan tehdä itselleni lukujärjestys illoiksi: klo 18-19 Simpukkahuivi, klo 19-20 isoa ristipistotyö, klo 20-21 pieni ristipistotyö, klo 21-22 ranskanpastillineule.
   Ja siinähän se ilta sitten menikin :D

   Poista
 7. Hei!

  Kassi tehty, vielä vähän vaiheessa mutta veikkaan että loppuviikolla pääsen postiin sen jo laittamaan! =) Joten jännitystä ilmaan sinnepäin ja lämpimiä ajatuksia!

  t. Salainen kassivaihtoparisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihan mahtavaa! Taas jotain jännittävää odotettavissa! Ongelmana tulee olemaan se, että miten maltan olla näyttämättä kuvaa siitä ennen määräaikaa!
   Oma kassini on ihan täysin suunnitteluasteella, en edes tiedä missä välissä sen ehtisin tehdä :D Mutta teen kyllä, onneksi on aina juhannus ;) ;)

   Poista
 8. Vai ranskanpastillilankaa, hih! Kiva, että tykkäsit paketista omituisesta langasta huolimatta. Itsellekin ostin kerän tuota lankaa, joten ainakin minä tulen lisäksesi tallaamaan ranskanpastillit kaulassa lähiaikoina. ;) Kyllä sulla kiirettä pitää, jos aiot tuon em. aikataulun käsitöiden parissa pitää. Aurinkoa sinne Lahteen!

  Salainen Neuleystäväsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tykkäsin - tykkäsin tosi paljon! Ja tosiaan ensimmäisenä langasta tuli mieleen ranskanpastillit :) Ja noista kirjontalangoista olen tosi iloinen myös - olet kyllä ajatellut kaikkea!

   Poista
 9. Mieletön tuo ranskanpastillilanka! En ole tuollaista ennen nähnytkään. Kiva nähdä mitä siitä syntyy.
  Muutenkin aikas ihana paketti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta pääsen sen "kimppuun" - täytyy vielä vähän tutustua ohjeeseen ja pari keskeneräistä juttua tehdä valmiiksi - ja sitten, sitten otan sen käsittelyyn!
   Ja ai että odotan, kuka pakettien takaa löytyykään :)

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)