14 toukokuuta 2016

Pöllöjä - ihan oikeita tällä kertaa, käykääpä kurkkaamassa, ennen kuin ne lentää pois :)

Nyt vasta hoksasin; aina vaan laitan kuvia ihanista pöllökorteista ja saamistani pöllökoristeista (vielä puuttuu tuliaiset, niistä tulee vielä kuva kyllä, kunhan tässä tulee "pimeää"), mutta tässä linkki ihan oikeiden pöllönpoikasten pesään.

Tänään ei sinne enää oikein näe, kun on niin hämärää ulkona ja pesäpöntössä niin pimeää, mutta huomenna, kun on valoisaa, niin pesään näkee paremmin.

EDIT:
Pöllöt on jo lentäneet pesästään ja kamera sammutettu. Ehkäpä ensi keväänä pääsemme katsomaan uusia poikasia - toivotaan niin :D

http://pontu.eenet.ee/player/kakk.html

Olen seurannut myös kalasääsken ja merikotkan pesintää, sekä tietenkin norppaa wwf:n sivuilla.

EDIT:
Pullervoksi nimetty norppakin on jo lähtenyt omille teilleen ja norppalive on ohi tältä vuodelta; siihen asti EI VERKKOJA NORPPAVESILLE -eihän?
Ensi keväänä ehkä pääsemme taas seuraamaan uutta pikkukuuttia, vaikka toivottavasti kaikista kuuteista huolen pitävät omat emot.

http://wwf.fi/elainlajit/saimaannorppa/#norppalive

8 kommenttia:

 1. No höh. Nyt on kommentoita itse itselleen. Pöllöt oli lentäneet pesästä. Illalla näin yhden pöllön pesän reunalla, tuleekohan ne yöksi pesään nukkumaan? Ne on näköjään kasvaneet jo niin isoiksi, että ovat lentäneet pesästä. Niisk, niin ne lapset kasvaa.

  Merikotkan poikaset oli vielä äsken pesässään:

  http://pontu.eenet.ee/player/merikotkas.html

  VastaaPoista
 2. Salainen kassinvaihtoparisi täällä hei! Tulin tutkimaan blogiasi että pääsen selville mieltymyksestäsi... Kassia odotellessa hyvää alkukesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Sinäpä olit nopea :D Minä ehdin "vasta" tehdä reklamaatiota AdLibrikseen, kun Karhukirjeitä Kesäleiriltä -äänikirjassa oli vähän vikaa:)
   Mutta muuten oli kiva kuunnella illalla Parkkisen tarinoita käsitöitä tehdessä :D

   Poista
 3. Hih, täällä on nopeaa toimintaa! t. jonkun toisen kassin tekijä

  VastaaPoista
 4. Terveisiä mahatautikoomasta! Perheemme on ollut mahataudissa viime lauantaista saakka, kukin erikseen ja välillä muutama samaan aikaan. Tänään ollaan vihdoin kaikki taas elävien kirjoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( Onneksi olette jo parantuneet ja tolkuissanne - vatsatauti on yksi viheliäisimmistä taudeista mitä maa päällään kantaa.
   Mä olen tänä aamuna "koomannut" muuten vaan, törppöilin äsken taas oikein tosissani, hävettää oikein! Soitin kaksi kertaa samaan yritykseen; luulin toisella kerralla soittavani toiseen yritykseen ja selitin samaa asiaa "uutena"... voi nolous....

   Poista
 5. Kappas. Kävin täällä kyllä heti silloin, kun mainitsit asiasta, mutta näköjään salaa. Nyt siis julkistan käyntini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään :) Pöllötkin on jo lähteneet - eivät kuulemma enää palaa takaisin. Mutta kiva kävit :D Mä tiedän, ettet sä olet unohtanut mua, vaikket aina "kuittaakaan" käynneesi :D

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)