18 maaliskuuta 2016

Paketteja siellä, paketteja täällä, Pöllö se...

...se oottelee malttamattomana postiin pääsyä 

Ehdin eilen käydä Ystävän kanssa lenkillä ja "vetäytyä" sopivasti: vaihtanut jo ne mukavat flanellihousut ja villasukat jalkaani, kun puhelimeen tuli tekstiviesti, että automaattiin on tullut paketti. Taistelin itseni kanssa: puenko uudelleen päälleni ja lähden hakemaan sitä pakettia - tiedänhän minä keneltä se on ☺

En sitten kuitenkaan lähtenyt, kun on pari pakettia tuossa itsellä laitettavana postiin, Pitäisi laittaa pari hupparia eteenpäin sovitettavaksi ja palauttaa pari sovitettavana ollutta hupparia myyjälle ja nämä kerran näytillä olleet sukat pitäisi laittaa menemään eteenpäin, ennen kuin kesä tulee:

Kortissa lukee: Suurimmatkin sankarit ponnistavat pienistä sukista.

Siskon Duracell-pupulle lähtee Muumi-kortti, ihan omaa postia, niin ei tarvitse äidin postia omia 

Tämmöisen kirjanmerkin laitoin matkaan reippaalle koulunvaihtajalle - ajattelin josko se vähän helpottaisi koulunvaihtoa, mutta sehän olikin sujunut kuin leikki ☺


Rekvisiittana tuossa on 1960-luvulta "Meidän sakin leikkikirja", jonka ostin muutama viikko sitten kirpputorilta. Taka-ajatuksena kirjan ostamiselle on meidän suvun laskiaisriehat ja toistaiseksi tauolla olleet syyspatikat, jotka ajattelin tänä vuonna herätellä eroon: jospa kirjasta löytyisi jotain hauskoja leikkejä, joita voisimme  isolla tai pienemmällä porukalla leikkiä.
Nyt laskiaisena meitä oli väkeä yhteensä 22 henkeä!

8 kommenttia:

 1. Täällä vielä jännitetään sitä "oikeaa" koulunvaihtoa, mutta ainakin hyvä merkit on ilmassa. Maanantaina on eka päivä kun pitää ehtiä koulutaksiin ja ajella ihan ite uuteen kouluun ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sekin hyvin sujuu, usko pois :) On hieno ajaa taksilla kouluun ;)

   Poista
 2. Hieno kirjanmerkki, meillä ihan kadehdittaisiin ellei olisi saatu taannoin hienoja ihan omia! Käytössä ovat ja ilahduttavat. Koulun vaihdot ovat suuria asioita pienille harteille kannettavaksi, joten pieni kannustus on hyvä asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mukava kuulla, että ovat käytössä ja ilahduttavat edelleen.
   Ja Marjaanan kertomat Kuopuksen sanat saavat pienesti silmäkulman kostumaan; ihanaa että lapsetkin osaavat oikeasti arvostaa käsitöitä.

   Poista
 3. Voi miten suloisia pikkusukkia pitkillä varsilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pitkät varret oli toivomus. Sukat on Nallesta eli ei kovin paksut, menee vielä vaikka kevät jo kolkuttelee ovella. Toivottavasti nuo pienimmät ei ole liian pitkävartiset. Käskin pistää surutta kiertoon ja uusia tilaukseen :) Ja paksumpia ensia talvea varten, lankaa kun kyllä riittää, miten onkin jäänyt marinoitumaan....

   Poista
 4. Olet aarre, kun teet muille heidän toivomiaan sukkia ja lisää saa pyytää, kun jalka kasvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joku geeni tainnut tulla mummulta siinä samalla, kun mummu opetti kutomaan sukkia <3

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)