25 maaliskuuta 2016

Pääsiäistervehdyksiä postitse ja puhelimitse

Pitkäperjantai ei ollut tänä vuonna niin pitkä kuin se aina lapsena oli, nimensä mukaisesti. Olin yksin kotona, AM lähti käymään äidillään ja minä jäin yksin kotiin, aikomuksenani tehdä keskeneräisiä käsitöitä valmiiksi. Ja sainkin jotain valmiiksi, ei sen puoleen, mutta enemmän aikaa taisi vierähtää tässä koneella uusia ohjeita etsien. Tai paremminkin, miten sen sanoisi, "vanhalle koiralle uusia temppuja" etsiessä - eli kun olen jonkun asian joskus oppinut tekemään tietyllä tavalla, niin nyt sitten keksin etsiä netin ihmeellisestä maailmasta, voisiko jonkun asian tehdä helpommin/siistimmin/paremmin. Kuten esimerkiksi tämän - kun teen raidallisia sukkia, miten vaihdan langan niin, että vaihtokohdasta tulee siisti. Kirjoitetusta ohjeesta en oikein ohjetta hoksannut, mutta kun katsoin videon, niin sehän olikin ihan helppo homma. Ja kyllä vain, tuolla tavalla tulee siistimpää jälkeä. Oppia ikä kaikki.

http://www.garnstudio.com/lang/fi/video.php?id=231

Mutta niistä pääsiäistervehdyksistä mun piti kirjoittaa. Tuo oli vain tuommoinen "lyhyt alustus" ;)
Posti toi kaksi pääsiäiskorttia; toisen Osakaiselta ja toisen Possu Munkilta - iso kiitos kummallekin.


Tekstiviestillä sain tällaisen pääsiäistervehdyksen - nämä olette kyllä nähneet jo aikaisemminkin: Ja kun kerran olin yksin kotona, niin "lakkasin varpaankynteni" :D Eli otin käyttöön uudet, Salaiselta Neuleystävältä saamani sukat. Ovat kuin mulle tehdyt. Ai mutta nehän olikin mulle tehdyt :D Kiitos vielä, sinä Salainen Ystäväni, sukat on ihanat! 

Ja päivätorkut tietenkin, pöllöpeiton alla, piti ottaa ;)  Siinähän se päivä sitten menikin.

8 kommenttia:

 1. Täällähän on tapahtunut vaikka ja mitä.
  Iloista Pääsiäistä ja eritoten lupsakkata lankalauantaita!

  VastaaPoista
 2. Nyt on kauniit sukat arvoisessaan käytössä! Hyvää lankaluantain iltaa ja pääsiäisen jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En malttanut ottaa sukkia pois yöksikään :) Ovat olleet jalassa eilisestä asti, mutta kai ne kohta täytyy pois ottaa, kun menen saunaan..
   Hyvää pääsiäisen jatkoa myös Siniselle Sohvalle!

   Poista
 3. Viismummoista kiittää ohjeesta, tuon oon kerran aiemminkin löytänyt jostain, mutta en ottanut sitä silloin käyttöön. Sitten se kokonaan unohtui, enkä löytänyt sitä uudelleen hakemisesta huolimatta. Nyt laitoin sen ohjeen ylös, ettei enää katoa, minulla kun on tyttären lisäksi kolme pojan tytärtä joille tuon voin opettaa. Siistiä tulee. Hauskaa Pääsiäisen jatkoa toivotan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä - kiva kun olin avuksi :) Laitoin sen itsellenikin talteen ja kuules Äitirakas, meillä on vielä edessä se neulekoulu, tämä kuuluu sinne kanssa :) :)
   Hauskaa Pääsiäisen jatkoa myös Viismummoille!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ole hyvä, minustakin tuo oli hyvä ohje, sillä tosiaan sai siistin jäljen "raidan vaihtoon".

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)