12 maaliskuuta 2016

Olen rakastunut :)

Kyllä, ihan kertakaikkisen rakastunut. Kohde löytyi Citymarketin miestenosastolta. Tai oikeastaan olin jo aikaisemminkin rakastunut, mutta kun kohde alkoi pikkuhiljaa osoittaa hiutumisen merkkejä, niin oli pakko hankkia uusi.
Nimittäin flanelliset pyjamanhousut. Mä olen pitänyt mun vanhoja vaaleanpunaisia pyjamanhousuja lähes yötäpäivää - pessyt välillä, kiitos kuivausrummun keksijälle ei ole tarvinnut kulkea ilman housuja tuntia kauempaa 
Nyt ne alkaa tosiaan jo vähän hiutumaan, pelkään että ne hajoaa kohta. No, onhan ne neljä vuotta jo kohta palvelleetkin. Tänään löysin Citymarketin miestenosastolta niille seuraajat. Maksoi huimat 7 (seitsemän) euroa! Siksi raaskin ne ostaakin, vaikka niissä onkin pituutta niin, että saan niistä vielä töppösetkin itselleni.  Mutta kyllä on mukavaa, kun ei kiristä eikä purista eikä ahista mistään. Ja on housut, jotka voi ottaa mukaan kun lähtee yökylään Äitirakkaalle tai maailmanparannusreissulle tädin luo - siellä teen niin kuin kotonakin: otan ensimmäisen farkut pois jalasta ja vaihdan mukavammat housut jalkaan.

Mä ostin itselleni palapelin, tilasin postitse. Olin niin malttamaton, että heti kun tultiin kotiin, niin avasin paketin ja rupesin kasaamaan sitä. Tässä se on jo reunat kasattuna. Sitten iski epävarmuus, osaankohan sittenkään kasata sitä ilman apua....

Näyttää aika vaikealta. Kun  en  oo pitkään aikaan tehnyt palapelejä.Sain mä sen sitten kuitenkin pitkällisen pohdinnan ja työn tuloksena kasattuakin ja tällainen siitä lopulta tuli:


Mutta kyllä se aika koville otti. Onneksi oli AM apuna. 
Ai että mikä tuo on, joku kysyi? Käsityöihmiset sen varmaan tietääkin, mutta täällä jokunen voipi olla jolle tuo ei ole ihan tuttu, kun siinä ei ole mitään kuvaa, ei kummallakaan puolella. Se on neuleiden pingotusalusta. Eli jos teet vaikka huivin, niin voit kostuttaa sen ja pingottaa sen tuohon kuivumaan ja saat sen kuivumaan nätisti muotoonsa, sellaiseksi kuin sen pitääkin olla. 
Tuohon olisi käynyt samanlaisesta aineesta lasten pehmopalapeli, mutta kun en sellaista mistään löytänyt! 

Tämä ei kuitenkaan tuommoista tarvinnut. Itse en tällaista villapaitaa ole tehnyt, joku muu on tämän kutonut kahvimukilleen. Tämmöisen hauskan kortin kuitenkin löysin ja lähetin Siskorakkaalle, kun tiedän, että maanantaiaamunsa ovat vaikeita, mutta kahvi siihen yleensä auttaa:
Kivaa viikonloppua kaikille!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Minustakin se oli ihana; ja heti tuli Siskorakas mieleen <3

   Poista
 2. Possullakin on parit sellaiset oikein löysät ja resuiset yöhousut, joita ilman ei voi nukkua. Possu parsii niitä aina kun ratkee. Samanlaisia ei löydä mistään uusia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaiset on ihanat! Mutta eikö ole kamalaa, kun löydä uusia samanlaisia? Mäkin etsin näitä vaikka kuinka ja kauan, sopivanlaisia, mitkä ei ahista ja purista.

   Poista
 3. Minkä kokoinen toi pingotusalusta on? Onko isokin, että saa pingottaa isonkin huivin?
  Onnittelut passelien pöksyjen löytymisestä! Miten osasitkin hakeutua miesten osastolle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on 9 kpl 30 cm x 30 cm paloja, eli mitäs siitä tulee... 90 cm x 90 cm? Kyllähän siihen kai aika iso huivi mahtuu, niin ainakin toivon :)

   Miesten osasto osui olemaan sopivasti siinä vieressä ja ajattelin, että kurkkaanpa oisko miehille tarjolla flanellisia pyjaman housuja :) - kerrankin onnisti! Arvaa vaan, olenko "hiihtänyt" näillä koko viikonlopun, kun ei ole ollut pakko lähteä mihinkään!

   Poista
  2. Voiko alustan palat järjestää eri järjestykseen, jos on vaikka sellainen pitkäomainen huivi?

   Poista
  3. Voi järjestää, ne voi järjestää ihan miten haluaa.
   Etsin tuollaista lasten palapelinä monesta paikasta, mutta en löytänyt, en niin mistään. Yksi kaveri sanoi just kun FB:stä tuota esittelin, että Biltemassa olisi ollut, mutta en ainakaan nettisivuilta löytänyt.
   Mä tilasin tuon TeeTeeShopista.

   Poista
 4. Lököpöksyt on ihan must. Niiden löytyminen tai ainakin mukavan pehmoisten ja hyvin istuvien löytyminen on joskus kiven alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mitkä housut tahansa ei käy. Mulla on parit collegehousut, joista toisista ei vaan ole mihinkään. Niitä käytetään äärimmäisessä hädässä, toisia voi pitää kyllä. Mutta nyt flanelli on se mikä puhuttelee :D

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)