11 maaliskuuta 2015

Juhlallinen tiistai-ilta

Tänään oli joka toinen tiistai. Piti ihan kalenterista tarkistaa, onko, mutta kyllä se oli. Ja onneksi olin oikeassa, sillä kyllä olisi harmittanut, jos olisin mennyt sekaisin ja missanut toisenkin käsityöillan kirjastolla.
Kummasti sitä on tullut riippuvaiseksi puolituntemattomista, tai puolitutuista, ihmisistä. Yksi kaima siellä on, yksi on nimeltään Leena ja yksi Ritva. Muuten on nimet hukassa.. Nyt sain taas seuraa kotimatkalle, mutta enpä tiedä hänenkään nimeään. Mutta kyllä sitä jo vähän ikävä ehti tätäkin porukkaa tulla :)

Mulla ei ollut kesken yhtään sukkaa eikä lapasta jonka olisin voinut mukaan, joten päätin ottaa sen sijaan keskeneräisen ristipistotyön. Tossa olis kyllä yks sormia syyhyttävä uusi pöllötyökin (no ette varmaan olis arvanneet, että on pöllö....), mutta yritän nyt saada edes ristipistot tehtyä tuohon ja jälkipistot vaikka sitten myöhemmin. Mutta siis niin. Ajattelin, että kyllä sinne varmaan saa ilman neulettakin mennä - ja jos ei saa, niin tulen sitten kotiin. Mutta ei ne ajaneet pois.

Yksi kirjastonhoitajista on jäämässä lomalle ja sitten eläkkeelle ja koska hänkin aina työvuoronsa päätyttyä osallistui käsityökerhoonkin, oltiin päätetty hankkia hänelle perinteisen kukkakimpun sijaan toisenlainen kukkakimppu:


Myös hän on kova neulomaan sukkia ja tässä hänelle tekemistä vähäksi aikaa. Kestää ainakin kauemmin kuin perinteinen kukkakimppu ☺☺  "Kukat" oli pakattu koriin joka pilkottaa tuolla oikeassa yläkulmassa ja hauska sattuma oli, että ilman eri sopimusta, kaikki lankakerät oli eri värisiä ☺ - jokainen toi siis oman tervehdyksensä koriin.
Tuommoisen kukan minäkin sitten joskus tahtoisin, kun jään eläkkeelle ☺☺

Tämmöinen tiistai-ilta :)5 kommenttia:

 1. Ihana, kaunis, lämminsydäminen lahja! Aina voi ottaa mukaan puikot ja lankaa tai koukun ja aloittaa jotain uutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulojalle ja virkkaajalle mieluinen lahja - persoonallisempi kuin lahjakortti tms. kiireessä ostettu, kun ei muuta keksitä.

   Poista
 2. Ja ehkä muuksi lahjaksikin, vaikka syntymäpäivänä, olisi kiva saada tuollainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, neulojalle tuollainen lahja on mieluinen miksikä lahjaksi vaan. Minulle kelpaisi ainakin, vaikka lankoja muutenkin pursuaa kori jos toinenkin :D

   Poista
 3. Hieno muistaminen. Kukahan minutkin saisi menemään noihin neuleiltoihin, joita täälläkin olisi tarjolla. Koirapoika kyllä minua lenkittää, mutta pitäisi olla joku myös viemään tapaamisiin.

  VastaaPoista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)