14 maaliskuuta 2015

Nuoripari

Tänään oli leppoisa lauantai AM:n kanssa. Heräiltiin ihan rauhassa, vaikka kumpikaan ei ollut kovin hyvin nukkunut. Onkohan se jotain iän tuomaa "ylimääräistä" myötätuntoa: kun toinen ei jostain syystä saa unta, niin toinenkin nukkuu vähän huonosti. Tai lähinnä se on sitten niin, että kun AM ei nuku, niin minäkään en nuku.

No, siitä huolimatta siis, päivä oli leppoisa ja hauskinta päivässä varmaan oli se, että kun istuttiin kahvilla - tarkoituksella sellaisessa pöydässä, että voidaan siitä katsella ihmisiä ja tarvittaessa vaikka huikata heille tervehdyskin - nähtiin Pojan vanhoja kavereita. AM nousi oikein pöydästä tervehtimään ja toinen pojista oli tervehtiessään sanonut: "Jaa, sitä on nuoripari lähtenyt liikkeelle"
NUORIPARI ☺☺☺ Ai, että me kuulkaa autossa naurettiin! Tämä sama poika me ollaan tunnettu ainakin ekaluokkalaisesta asti, ellei jopa päiväkodista asti. Eli ainakin 20 vuotta.

Toinen pojista olikin tämä mun jouluntuoja ☺ Ihan yhtä ylpeä kuin omasta Pojastani, olin näistä kahdesta pojasta, joista on kasvanut fiksuja aikuisia miehiä. Valitettavasti kun ei kaikki tuon ikäiset, jo kolmeakymmentä lähestyvät, osaa käyttäytyä, vaikka niin toivoisi. Pojat olivat ostamassa muovailuvahaa - autoremonttia varten? Olisi pitänyt ottaa kuva - edellinen kuva kun on otettu silloin, kun Poika täytti 18 ja leikki meidän eteisessä pojista toisen kanssa legoilla ☺ Että ei ole lelut kovin paljon vielä muuttuneet.

Ihania keväisiä päiviä ollut kuluneella viikolla, olen yrittänyt ulkoilla, mutta ottanut vissiin vähän liian kovaa, kun Riesa tahtoo olla riesaksi. Mutta olkoon, onneksi on kavereita mukana.

Eilen sain lisäystä pöllökokoelmaan - ja ihan käyttöesineeksikin:


Pahoittelut, jos kirjoituksessa on entistä enemmän virheitä, jostain syystä kannettavan n-kirjain on ruvennut temppuilemaan.

10 kommenttia:

 1. Käytäthän aurinkolaseja? Hienoa, että ulkoilet, älä anna minkään estää vaan mene aina uudestaan kun jaksat. Kyllä onkin kuin sinulle tehdyt sakset. Ompele niille suojus, niin voit kuljettaa mukanasi. Nuoripari, se kuvaa hyvin toisilleen sopivaa paria... Ihanaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän kyllä aurinkolaseja, mulla on autossakin vakituiseen aurinkolasit vahvuuksilla sitä varten jos nuo lasien päälle laitettavat aurinkolasit unohtuu kotiin ja tarvittaessa saan lainata AM:nkin aurinkolaseja - hänelläkin on sellaiset silmälasien päälle laitettavat aurinkolasit ja ne on aina autossa. Aurinkolaseja riittää :D
   Harmittaa, kun en ostanut yhtä edellistä ristipistolehteä, siinä olisi ollut kotelo saksille - ja vielä pöllökotelo! Mutta nyt ku muistutit asiasta, taidanpa pistää siskon asialle ja pyytää, josko hän pyytäisi ko. lehden toimitukselta, että jos voisivat lähettää mulle vielä sen lehden, siskolta kun tuo kieli taittuu paremmin. Kiitos muistutuksesta!

   Kyllähän sitä vielä näin 30 vuoden yhdessäolon jälkeen nuorestaparista menee ;) - ihan hyvin.

   Ihanaa viikonloppua myös Siniselle sohvalle!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joku sanoi, että ne on vähän pöllömäiset? Miksiköhän...?

   Poista
 3. Nuorenaparinahan on aina! kun vain sitä haluaa...
  Nukkumajutusta: meillä on sama juttu: jos toinen pyörii, ei toinenkaan osaa nukkua kunnolla...
  Kivat sakset olet löytänytkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ikähän on vain numeroita, sanotaan, kai se pätee avioliittoonkin :)
   Meillä kyllä AM nousee ylös, ettei muka häiritsisi mun nukkumista, mutta jotenkin vaan en osaa nukkua, kun tiedä, että toinen ei saa unta. Kai se sitten on tämä pitkä yhdessäolo, on niin kasvanut yhteen...

   Kiitos - sakset löytyi Facebookista! Siellä kun kaikenlaisia ryhmiä, siellä on Ristipistolijoitten lisäksi Ristipistotarvikekirppis ja kerrankin osuin oikeaan aikaan - meitä pisteleviä pöllöhulluja kun on muitakin :D

   Poista
 4. Hei, tulin vinkkaamaan sulle juttua lähimmäisetn välittämisestä:

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1426135460295.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - olipa koskettava tarina. Oli hilkulla, ettei mun "itkunestosanani" lakannut toimimasta tällä kohtaa, kun tätä luin, vähän taisi ripsiväri silmäkulmasta levitä.
   Jotenkin olen vielä tällä kertaa erityisen "herkkä": toinen ystävä on just nyt sairaalassa ja yritän häntä kannatella, ettei elämä tähän kaadu ja toinen juuri tuli sairaalast ja kokemuksensa oli ollut ihan kamala, vaikka olin puhunut, ettei se ole juuri lomareissua kummempi :(

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)