25 tammikuuta 2015

Uudet unisukat

Uudet unisukat tipahtivat äsken puikoilta, saan ne jo ensi yöksi jalkaan. Oon mä noita vanhoja jo pitänytkin, vaikka kuinka ja kauan. Ne ei oikeastaan enää edes pysy jalassa; välillä ne lähtee jalasta ihan itsestään, välillä ne kyllä on vielä aamullakin jalassa. Tarkoittanee sitä, että olen nukkunut sikeästi kuin murmeli: paikallani ja pyörimättä ☺

Näitä ei kyllä varmaan saa jalasta vanhalla tekniikalla eli varpaita käyttämällä, vaan jos tulee kuuma, on joko kärsittävä tai noustava ylös ottamaan ne pois. Noh, kaikkea ei voi saada. Ja kyllä ne ajan mittaan löystyy.

(Tää kuva ei nyt suostu kääntymään oikein päin millään, vaikka seisoisin päälläni. Lopetin yrittämisen)
Sukat on Nalle Taika -langasta, Olga-sukkien ohjeella.

Maija Henkireikiä -blogista oli piipahtanut Fröken Rosengrenilla ja tehnyt niin mielenkiintoisia ostoksia, että en voinut vastustaa kiusausta käydä siellä itsekin. Arvaatte varmaan, mitä sieltä mun matkaani tarttui? Niin no, ei ehkä olis tarvinnut kertoa, mutta laitan teille kuvan kumminkin.Ja tämmöisiä "söpöläisiä" ☺

Ja olishan siellä ollut vaikka mitä, mutta onneksi järki kuitenkin tuli vastaan, tossa kohtaa.

10 kommenttia:

 1. Minullakin on uudet unisukat puikoilla. Valmistuminen tosin tulee kestämään, kun ovat kolmostyö. Kiireellisemmät ensin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin olisi ollut kiireellisempiä - tai no, en ole niitä kenellekään muulle luvannut kuin itselleni, mutta olisi kiva saada ne valmiiksi ennen kuin talvi loppuu - mutta kun teki mieli :D

   Poista
 2. Hurjan nättiä lankaa! Mun pitäis ruveta opettelemaan jotain muutakin kuin perussukkaa, jos vaikka vauhti vähän hidastus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo malli, Olga, on tosi helppo malli ja minusta ihan kiva. Tuossa kuvassa ei vaan näy kunnolla tuo malli kokonaan.

   Poista
 3. Unisukat on mahtava juttu ja kauniit unisukat tuovat kauniit unet, joten kauniita unia! Olethan muistanut Puolisoasikin unisukilla? Meillä isäntä käyttää sinisiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - kauniita unia ja oman kullan kuvia Isännälle :)

   Meillä AM ei käytä sukkia nukkuessaan, eilen näin sellaisen ihmeen, että hällä oli villasukat jalassa sisällä. Villasukkia olen hälle kyllä tehnyt useammatkin, ihan pyynnöstäkin, mutta hän on niin "kuumaverinen", että kulkee kotona ilman sukkia kesät talvet.
   Melkein voi päätellä, että on kipeäksi tulossa, jos laittaa villasukat jalkaan.

   Poista
 4. Uusilla unisukilla näkee uusia kivoja pöllöunia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin ne pysyi jalassa, mutta vielä ei pöllöjä näkynyt.

   Poista
 5. Ihanat unisukat, Olga on kaunis ja kiva malli neuloa! Kiva kun Fröken inspiroi suakin. Olishan se pitänyt arvata, mitä sieltä tilailit...voi olla että multakin lähtee kohta uusi tilaus kun noita katselen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olga on kyllä tosi kiva ja helppo neuloa kun sen kerran oppii.
   Frökenillä oli kyllä vaikka mitä ihanuuksia - täytyy vähän hillitä itseään siellä käymisessä :D

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)