04 tammikuuta 2015

Joulupukki poikkesi vielä kotimatkallaankin

Siskorakkaan joululahja putkahti postiluukusta joulun jälkeen. Jostain syystä postihenkilömme on niin reipas, ettei viitsi soittaa ovikelloa, vaan survoo ja survoo paketit väkisin postiluukusta sisään - ja lopputulos on sitten se, että paketin ulkoasu kärsii ja pari kertaa myös sisältökin vähäsen.

Tämän paketin sisältö ei onneksi kärsinyt, sillä silloin olisi kyllä entinen Itella nykyinen Posti saanut kyytiä ja lujaa. Siskorakas oli lähettänyt mulle mitäs muutakaan kuin pöllön.


TÄÄ ON IHANA!
Nyt on taas aikaa tehdä vaikka mitä. Kovasti on suunnitelmia, mitä kaikkea voisi tehdä. Kun vaan.... niin siis nyt ON aikaa. Niin kuin mummoni tapasi sanoa, nyt taas näitä joulunaluspäiviä riittää.
Ensimmäisessä kuvassa näyttää siltä, kuin siivet olisi vähän viturallaan, mutta kyllä ne on ihan samalla tasolla, kuvaajassa tai kamerassa eli aiföynissä on taas ollu vika. Eli nöy hätä, Siskorakas, pöllö on ihan kunnossa ja on ihan kunnossa.

Onnellisia ja ihania joulunaluspäiviä teille kaikille - päivät ovat jo paaaljon pidempiä ja pitenevät koko ajan eli kevät on jo ihan tuota pikaa ja kesäkin melkein kynnyksellä ☺☺

6 kommenttia:

 1. No, onpas kertakaikkiaan hieno pöllökello !! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt pitäis vaan raaskia käyttää tätä tissikelloa. Ettei se mene rikki.

   Poista
 2. On se veikee vaikka ite sanonkin! Käytä rohkeesti vaan, ei se niin arvokas ole - rahallisesti! Jos menee rikki niin sit sitä ehtii pitää hyllyllä pölyttymässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - en oo vielä raaskinut sitä käyttää ☺ Eikä se raha siitä arvokasta teekään, vaan ihan muu ♥
   Kuulin eilen uutisia ensi kesästä, voiko oikeasti jo tehdä aamukamman yhdessä Suomi Meloon kanssa?

   Poista
  2. Voi! Tosin tarvii löytää iso kampa, siihen on vielä niin kovin pitkä aika!

   Poista
  3. Jeeeee! Ihan parasta! Mä askartelen itse aamukamman. En malttais enää oottaa ♥☺☺

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)