06 lokakuuta 2014

Ripeätä toimintaa tuolla ulkomailla

Enkä mä ole edes ihan täysin varma mistä maasta oli kysymys, tarvii oikein tarkistaa...Silti uskalsin Visakortillani maksaa nettiostokseni. Eilen illalla tein tilauksen ja äsken sain sähköpostiin ilmoituksen, että ovat laittaneet tavarat tulemaan. Eivät ole turhia tupeksineet.
Amerikkalaisia näyttävät olevan.
Suomalaiselta yritykseltä tilasin 1,5 viikkoa sitten eikä ole kuulunut mitään. En ole kyllä maksanutkaan, ettei sen puoleen. Johtuisko siitä?
Käsityötarvikkeita tilasin molemmista. No, kai ne kotimaisetkin joskus tulee, mielellään hyvissä ajoin ennen joulua.

Meillä opetellaan taas uutta elämää. Uutta siinä mielessä, että AM:llä loppui työt syyskuun viimeinen päivä, "taloudellisista ja tuotannollisista syistä". Vähän vaille 24 vuotta, kiitos tämä riittää, saimme sulta olkapäät paskaksi, nyt voit sitten yrittää etsiä uutta työtä.

Mulla jatkuu sairasloma vuodella - ellen kuulemma koe pakottavaa tarvetta mennä töihin. Noh, viimeisen viikon ajan olo on taas ollut sellainen, että en todellakaan tunne ja jos tässä kerran ruvetaan vaihtamaan lääkkeitä, niin tuskin ihan heti tuleekaan, ei ole ihan helppo homma tuo lääkkeiden vaihto.

Mutta meillä siis opetellaan uudenlaista yhteiselämää. Meidän entinen elämähän - siis ihan entinen elämä☺ - oli sitä, että ehdittiin kotiin siksi, että toinen otti auton käyttöönsä lennossa. Tai sitten se tehtiin päivällä mun työpäivän aikana (työnantajalle kiitos liukuvasta työajasta).
Viimeiset kaksi vuotta on AM ollut töissä ja minä pääasiassa kotona - johtuen monistakin syistä, niistä joskus toisen kerran.... Nyt tullaan jatkossa viettämään aika paljon aikaa yhdessä, ainakin enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja se kyllä tulee olemaan meille haaste ☺☺ Kaikesta selvitään.

6 kommenttia:

 1. Uusi elämänvaihe teilläkin.
  Minäkin opettelen uutta elämää, kun vuoden sairaslomani jälkeen olen nyt elokuun alusta ollut kokopäiväinen virkkaaja.
  Jaksamista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli ❤
   Minäkin oikeastaan odotan, minkälaisen päätöksen saan - jatkuuko kuntotustuki vai laittavatko jo jonkinlaiselle eläkkeelle, kun ei minusta taida enää tämän "ystäväni" kanssa työkykyistä tulla. No, sen näkee myöhemmin.

   Poista
 2. Nyt te voitte siis kaikenpäivää ajaa autolla yhdessä <3
  Se vaatii ehkä opettelua.....
  Halauksin, J Y-O

  VastaaPoista
 3. Paljon aikaa yhdessä,kuulostaa hyvältä.
  Jos liika on liikaa,niin hetkeksi vaan eri suuntiin ja taas on hyvä olla...
  T:) exy

  VastaaPoista
 4. Yhteinen aika voi olla haastavaakin, mutta voi se olla mukavaakin. Uudet jutut on jokatapauksessa aina kivoja ;)

  VastaaPoista
 5. Pitäkää omat harrastuksenne ja sitten yritätte löytää jotain yhteistäkin tekemistä. Sehän voi olla vaikka vain yhteistä tv-aikaakin. Jos on huonoja aamuna, niin porrastakaa ylösnousut, heh. Eli silloin toinen saa hääräillä yksinään jonkun aikaa ja toinen saa vetää sikeitä, jos on pinna tiukalla. Lääkkeiden vaihdot vievät aina oman aikansa, kehon pitää tottua. Sinnikkyyttä ja voimia sinne! Pitäkää huolta itsestänne ja sitten toisestanne!

  VastaaPoista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)