Hyviä uutisia ☺

Eilen perjantaina oli hyvien uutisten päivä ☺ Joku varmaan sanoisi, ettei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta mä iloitsen silti ja haluan jakaa iloni myös teidän kanssa!

AM:llä oli eilen jälleen sairaalakeikka, syöpäkontrolli. PUHDAS. Seuraava kontrolli vasta puolen vuoden kuluttua, aiempien kolmen kuukauden sijasta. Eli sitten on jo kevät pitkällä ☺☺ Kaiken lisäksi lääkäri kysyi, että "olet tainnut lopettaa tupakan polton" - sekin siis näkyi tarkastuksessa, verisuonet olivat kuulemma vahvemmat.

Olen niin iloinen ☺☺☺☺

Eilen illalla katseltiin AM:n kanssa Vain Elämää ja Elastisen päivää. Ei ole turhaan miestä valittu viime vuonna Vuoden positiivisimmaksi mieheksi. Sitä energiaa ja sitä lapsenomaista uteliaisuutta elämää kohtaan mikä miehellä on, huh! Eilinen ohjelma kyllä muutti käsitystäni (-mme) miehestä täysin.


Sain vihdoin sen paketin sieltä Ameriikan maalta. Postipojat oli sitten kuitenkin aika hitaita, loppujen lopuksi, mutta onneksi mulla ei ollut kiire. Tällainen paketti sieltä tuli:

Itse puolestani lähetin Englantiin Pikku Prinsessalle tällaiset piikkarit. Prinsessa täyttää tiistaina huikeat ➁ vuotta ♥♥
Äidin toivomuksesta sukat ovat lyhytvartiset ja tehty vähän ohuemmasta langasta, sillä ovat tarkoitettu nimenomaan sisäkäyttöön. Ja nuo piikit ovat liukuesteainetta, mutta näyttävät näin "käyttämättöminä" AM:n mielestä ihan piikkareilta ☺
Mukaan lähti myös silikoninen muffinsivuoka, sillä Prinsessa on kova leipomaan ☺

Ja tämmöiset junasukan tekeleet, sanon tekeleet, kun eivät ole ihan ohjeen mukaiset, lähti työkaverin kummipojalle. Mullahan on paha tapa aloittaa aina uusi työ kun löytyy jotain mielenkiintoisempaa tai kun tulen luvanneeksi tehdä jollekin jotain ja sitten niitä UFOja löytyy hirvittävä kasa jostain. Tein taas inventaarion yhdelle UFO -kasalle ja sieltä löytyi pariton junasukan tekele, päättelin sen ja tein sille parin ja kun työkaveri sai juuri sopivasti kummipojan, niin annoin ne hänelle

Ja lopuksi vielä tällainen "tunnelmakuva" - josta ei kyllä oikein saa mitään selvää. Kuva on otettu Hausjärven Mommilanjärvellä, Saidanlahdella pari viikkoa sitten.
Kyseessä on koko perheen tapahtuma, Saidan tulet, jonka yhtenä järjestäjänä on meidän latuyhdistys (Teuronjoen latu). Ohjelmassa oli mm. luontopolku, taskulamppuretki lapsille ja lapsenmielisille, haitarinsoittoa, makkaranpaistoa laavulla, keittoa, muurinpohjalettuja, makkaraa, alueella paloi jätkänkynttilät ja rakovalkeat. 
Nuo järvellä näkyvät "valot" = tuikut ovat yhdessä Vanajavesikeskuksen kanssa askarreltuja lyhtyjä; päreen päälle askarreltiin lyhty, jonka sisään laitettiin tuikkuun ja päreeseen kirjoitettiin terveiset/miten itse kukin osallistuu vesistön suojeluun. Vesillä oli myös kajakkeja, joiden kannella oli osa noista lyhdyistä - oli aika hienoja, kun ne kiisivät pimeässä pitkin vettä.
Tiesitkö, muuten että Vanajaveden vesistö jatkuu Itämereen asti?

Illan päätti upea tulitanssi- ja parkour -esitys!


Kommentit

 1. JEE! Puhtaus on <3

  (Vain elämistä en sano mitään :p)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Mä luin että vain eläimistä ja piti oikein lukea, että kirjoitinko mä jotain eläimistä... mä ja mun luki-näkö-häröt... ;)

   Poista
 2. Hienoa, että tupakanpoltto on loppunut! Kaunista väriterapiaa on posti tuonut, mitä mahdat kirjoa? Todella kauniit piikkarit, kelpaa näillä tepastella ja tanssia. Saimme eilen seurata kahden serkuksen tanssimista ja hyppelemistä, sukkasillaan, ettei juhlakengät häirinneet. Ihanan tunnelmallista illanviettoa teillä on ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon parjattu sähkötupakka oli avuksi tässä eli ei se ihan huono ole.
   Noista langoista on ajatuksena tehdä äidille ja hänen ystävälleen yllätyslahjoiksi samanlaiset taulut - koetan saada ne valmiiksi tässä syksyn aikana, että ehtisi pukin konttiin.

   Poista
 3. Oih! Hienoa!
  Mä olen intoutunut kutomaan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ja hienoa, käsityöt on hieno harrastus, varsinkin kun niistä vielä saa aikaiseksi jotain hyödyllistä :)

   Poista
 4. Mukava kuulla. Tuo tupakan polton lopetus on tosi mahtava juttu!
  Ja puhtaus kanssa,toivottavasti näin jatkossakin!
  T;) exy

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)