Tulin vain kertomaan

Että kaikki on hyvin.  Lähden taas muutamaksi päiväksi reissuun, joten joudutte ihan ilman mua olemaan taas 😉😏 Koettakaa pärjätä.

Olen hyvällä mielellä, mitä nyt vähän nälkä vatsassa kurnii, mutta sen aion leipäpalasella taltuttaa. 

Viime perjantaina tapasin ystävän kahvilassa käsitöiden parissa, sain häneltä ihanan ruusukimpun

Ihania ruusuja 💗
Ne toivottavat hyvää nimipäivää, ystävänpäivää, pääsiäistä, vappua, Runeberginpäivää, laskiaista ja tulevaa helluntaitakin.
Ja minä vein taas vain oman itseni..vähän kyllä nolottaa, kun muut aina muistavat minua vaikka millä ihanalla, ja minä vain.. *huoks*

Anneakaan en ole tainnut muistaa kiittää pääsiäistervehdyksestä - kiitos Anne; olet kyllä mielessäni sinäkin 💘Viikonloppuna oltiin maalla ja vähän taas katseltiin paikkoja. Kaksi jätesäkillistä saatiin vaatteita, joille tänään etsittiin paikka, jonne viedä.  Halusimme viedä ne jonnekin, mistä ne jaetaan suoraan  tarvitseville, ei myyntiin.
Tuttavien avulla paikka löytyikin; veimme ne paikkaan josta ne jaetaan henkilöille jotka tarvitsevat mm. tuettua asumista, joilla ei ole vaatteita, astioita yms. kodin tarvikkeita, jotka ovat menettäneet kaiken. Mielestämme heilläkin on oikeus mahdollisuuteen yrittää uudestaan saada elämän syrjästä kiinni.

Maalla ollessa kävi pieni kommellus - meillehän aina sattuu ja tapahtuu, niin kuin olette varmaan jo tottuneet, vai kuinka?
Sunnuntaina lähdettiin käymään jonkun matkan päässä kirkonkylällä - tai miksi sitä nyt pitää sanoakaan - käytiin katselemassa löytyy jotain havukasveja, ostamassa tiskiharjaa ja sen semmoista.

Ja sitten mentiin S-Marketiin, kun piti ostaa leipää. Oltiin jo kassajonossa ja mietin siinä itsekseni pitääkö ottaa muovikassi kun AM sanoi samalla, että nämähän menee käsissä. Ääneen sanoin "niin joo kun sulla ei ole housuja." Edessä oleva mies käänty h-i-t-a-a-s-t-i meidä puoleen ja katsoi AM:ä sen näköisenä, että "onko tuo mies tosiaan ilman housuja??"
Ja minä tarkoitin vain sitä, että AM:llä ei ole jalassaan NIITÄ housuja, joiden taskussa on kankainen ostoskassi.
TOTTA kai sillä nyt housut oli jalassa, mutta ihan vaan sellaiset ulkoilu- tms. housut, eikä sitä ostoskassia. Mutta ei me sitä muovikassiakaan tarvittu.
Kassarouvaakin vähän hymyilytti 😂😂

Tänään tiistaina kävin aamulla verikokeessa. Hoitaja kysyi kummalta puolelta otetaan (kummasta kädestä). Sanoin, että ihan sama, kumpi vain käy. Molemmista käsivarsista joko tulee ekalla kerralla tai sitten ei. Hoitaja sanoi "no, otetaan täältä mun mielipuolelta" 😁 Oli tosi mukava hoitaja ja homma sujui nopeasti ja mukavasti. Ainoa mitä inhoan verikokeiden ottamisessa on se teippi jolla se sideharsotuppo teipataan kiinni käsivarteen. Sen irrottaminen on INHOTTAVAA.  Jaiks.

Tänään oli muitakin asioita. Oli myös taloyhtiön pihatalkoot. Tavalliseen tapaan ilmoituksessa luki, että talkoot alkavat klo 16.00. Saa aloittaa aiemminkin, sillä TEKEMISTÄ RIITTÄÄ. Tulimme kotiin n. klo 14 ja piha oli melko lailla siivottu. Kello oli melko lailla 16 kun olimme saaneet ruuan valmiiksi ja kaiken muun kotona järjestykseen, AM katsoi parvekkeelta ja totesi, että kaikki on valmista, talkoot on ohi. Olivat jopa päättäneet, että makkaranpaistoa ei tänä keväänä tarvita.
Että sitä vain ihmettelen itsekseni, että miten ne, jotka ovat töissä ja pääsevät töistä klo 15-16, ehtivät pihatalkoisiin?

Vaan mitäpä siitä. Kässäkerhossa oli taas kivaa. Ja kaupan parkkipaikalla. Vilkaisin vieressä olevaan autoon ja sitten piti oikein katsomalla katsoa. Näinköhän nyt oikein. Mutta kyllä näin. Tästä ei voinut kuin tulla hyvälle tuulelle. Ja tästä juteltiin Äitirakkaan ja Siskorakkaan kanssa Whatsappissa pitkään 😍😋
Kommentit

 1. Eikä? Minioni ratissa! Mahtavaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sai siinä pyyhkäistä silmiä toisenkin kerran - ja miettiä sittenkin sitä silmälääkäriä... ;)
   Tuo oli niin mahtavan näköinen, että oli pakko ottaa kuva :D

   Poista
 2. Hyvä, kun ilmoitit itsestäsi...
  Tuo kassajonoepisodi oli sellainen, joka voisi sattua meilläkin. Tilannekomiikkaa parhaimmillaan!

  VastaaPoista
 3. Hauska idea! Vois ruvetakin kuskaileen sitä isoa nallea ja panna sen aina kuskin paikalle kun menee kauppaan. Tykkään tuollaisesta kaavojarikkovasta hupailusta.

  Harvemmin varmaan noin päin käy, että talkoot tulee tehtyä ja makkaranpaisto skipataan, kun useammin kuulee valituksia siitä, että tekijöitä ei oo, mutta makkaranpaistoon riittää porukkaa...

  VastaaPoista
 4. Kätyri autossa :D voi ilo!! Ihanaa reissua kera auringon ja hyvän mielen ilman Riesaa!!

  VastaaPoista
 5. Hauska kassajonoepisodi :D

  Meillä oli joku vuosi sitten Minion vappupallona, oli se vähän surullista laittaa siitä ilmat pihalle syksyllä..

  VastaaPoista
 6. :) housuton kulkija. Mukavaa reissua ja kivoja juttuja taas sitten tuliaisiksi.

  VastaaPoista
 7. Jaa että sitä ruukataan viuhahdella aivan yleisellä paikalla :D
  Kiitos tästä mielikuvasta, voin sieluni silmin nähdä tuon tilanteen :D
  Miten reissu meni? Ootan muru tietoinen siitä et sä voit kieltäytyä siitä teipistä. Se voidaan laittaa sidoksella joka ei tartu ihoon. Nimim. Omgelmatapaus teippien liimoille allergisena.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)