24 helmikuuta 2017

Päivän piristys :)

Samalla kun luette tämän, koettakaa kuvitella näkymä silmienne eteen, sillä kuvaa tästä ei valitettavasti ole.

Ajettiin AM:n kanssa päivällä pieni lenkki autolla, ihan huviajelua monen päivän "joutenolon" ja kaupassa käynnin jälkeen.

Aurinko paistaa, kaunis talvinen, luminen maisema.

Tien vieressä postilaatikko ja postilaatikolta tie omakotitalon pihaan. Postilaatikolta pihalle polkee pieni mies traktoriaan, perässä peräkärry (äiti vähän avittaa vetämällä). Ja peräkärryssä KOLME halkoa. Kaksi kunnolla kärryssä ja kolmas vähän vinottain niiden päällä, kun ei ollut mahtunut kärryyn.

😊😊

Sille näylle ei voinut olla hymyilemättä - se oli niin hellyttävä ja siitä tuli hyvälle mielelle  💕

Pari sataa metriä eteenpäin tien toisella puolella oli jonkinlainen puutavaraliike, jossa oli isot halkopinot pihalla. Mietittiin AM:n kanssa, olikohan pieni mies hakenut halot sieltä?
Oliko aamulla luvannut isälle, että hoitaa saunan lämpimäksi siihen mennessä, kun isä tulee töistä, mutta puut olikin loppuneet kesken? Vai takkapuitako vain oli hakemassa? Äidille puita leivinuuniin, jotta voivat leipoa yhdessä laskiaispullia ? Se jäi meille arvoitukseksi...  😊


6 kommenttia:

 1. Ihana tuokiokuva ❤ pikkupojat ovat aivan oma ihana, ainutlaatuinen ihmislajinsa ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😊 Se on totta - ihan niinkuin vanhassa lorussakin kerrotaan, mistä on pienet pojat ja pienet tytöt tehty 😊

   Poista
 2. Lapsilla on tietyssä iässä tarve tehdä kaikkea, mitä isotkin. Jos saavat osallistua, voivat isompinakin (ehkä) tehdä jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta. Mä olin pienenä vaarin apuna rakennushommissa. Sain kerran tiiliskiven päähän... Ja isän apuna autoremonteissa olin usein. Vähän isompana olin vesikannun kanssa vahtimassa, kun se hitsasi autoja, olin "kipinämikkona" :)

   Poista
 3. Possu unenpöppyrässä ei ensin tajunnut, että pieni mies tarkoittaa lasta. Niin Possu näki silmissään iäkkään, vähän kaljun, pienikokoisen miehen traktorinratissa (se polkeminen vähän ihmetytti) ja yritti miettiä, miten ne halot on traktorinlavalle sommiteltu. Ihmetteli myös, että onpa heikkotehoinen traktori, kun emäntäkin vielä on työntövoimaksi joutunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mun juttuja lukiessa pitää ensin pyyhkiä rähmät pois silmistä ;)

   Mulla tulee tosta sun kuvauksesta mieleen kääpiö, piippalakki vain puuttuu ;)

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)