25 helmikuuta 2017

Kiitos SNY-peikkonen - kuka sitten lienetkään 😊

Uusi SNY-kierros on alkanut ja jännittävä kevät on edessä.

Oma SNY-parini piiloutuu nimimerkin "SNY-peikkonen" taakse - melkein juhannukseen asti pitää odottaa kuka tuon nimimerkin takaa oikein  paljastuukaan 😊

Taitava käsistään hän on ainakin, katsokaa vaikka:


 

Näin ihanan kortin sain häneltä torstaina - toivotti liukasta laskiaista, liukkaita suksia ja kehotti pitämään mustikkasopan käden ulottuvilla 😊 Voin kertoa, että liukasta lunta meillä täällä on ainakin, kuulitteko televisiosta?

MM-kisoja jännitetään kotona tv:n ääressä ja kyllä tänään jo jännitettiinkin: Kristan hiihto oli niin huimaa katsottavaa,  että oksat pois, en ollut pöksyissäni pysyä 😉
Ja mitä vielä onkaan tulossa...

Ja huomenna sitten onkin talven paras päivä: laskiaissunnuntai! Huomenna taas kokoonnutaan enon luo laskemaan mäkeä tai ainakin viettämään talvipäivää yhdessä ja vaihtamaan kuulumisia, katselemaan lasten touhuamista ja ehkä osa aikuisista rohkenee lähteä touhuihin mukaankin.

Onko teidän laskiaispullissa hilloa vai mantelimassaa? Vadelmahilloa vai mansikkahilloa? Syödäänkö teillä hernekeittoa? Lasketaanko mäkeä? Paistetaanko ulkona tulilla makkaraa (vai lapasia..)?

Liukasta laskiaista kaikille!

Tavoitteeksi kaikille: lasketaan Stigalla mäkeä vielä 7-kymppisenäkin! 😊
12 kommenttia:

 1. Hyvä että kortti pääsi perille ☺ melkein jo hätäännyin-serkulleni itsenäisyyspäivän seutuun lähetetty joulukortti pääsi perille viime viikolla... Meillä päin laskiaispulla syödään hillolla.Itse asiassa jääkaapissa onkin tänään leivottuja pullia odottamassa töistä palaavaa miestä.Rattoisaa sukulointipäivää sinulle ja AM:lle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 Poika tuli juuri pari tuntia sitten "kotiin" ja toimintasuunnitelma huomista varten on tehty. Aamulla ylösnousun jälkeen lähdetään matkaan. Onneksi matka ei ole pitkä.

   Poista
 2. Oikein hyvää laskiaista teille! Suloinen kortti, ihana aloitus SNY-kierrokselle. Meillä ei ole vielä suunniteltu laskiaispullia, mutta hillo sopisi hyvin ja manteleistakin tykätään. Yritetään päästä yhdessä vielä huomena hiihtämään, ennnekuin lumet taas sulavat ilaman lauhtuessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näin jälkikäteen, laskiaissunnuntai oli meillä oikein hauska, niin kuin aina.
   Toivottavasti tekin pääsitte mäkeen tai saitte ainakin laskiaispullia :)

   Poista
 3. Ei pullaa, mutta puuron kanssa mustaviinimarjahilloa omista marjoista. On siis oikein ruokahifistelty. Nyt pitää tankata paastoa varten, joten en ehkä ehdi liikkumaan kuin ne pakolliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä puuro (maitoon keitetty...) ja hyvä hillo ajavat oikeastaan saman asian kuin pullatkin.
   Sujuihan sinunkin laskiainen mukavasti mäessä ;)

   Poista
 4. Meillä kukaan ei tykkää mantelimassasta, joten laskiaispullien täytteenä on hilloa ja kermavaahtoa. Laskiaistiistaina minä ja avustajani leivomme lasten kanssa pullia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ollutkaan tällä kertaa pullia vaan Fazerin marjapiirakoita: vadelma-, mansikka- ja mustikkahillolla. Valinnanvaraa siis oli. Mutta jos vielä tiistaina saisin jostain yhden laskiaispullan... :)

   Poista
 5. Tänään emme ennättäneet mäenlaskuun. Pari lasta ennättivät, mutta itsellä päivä meni nopiaa ja osa kävi elokuvissa jne. Iltapalaksi tein hotdog-laskiaispullia, joista ei ainakaan kermavaahtoa puuttunut ja ehdottomasti vadelmahillolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on siis ollut vaihtoehtoja, jokaiselle mieleistä tekemistä. Hotdoglaskiaispullat kuulostaa herkullisilta, ja vadelmahillolla, kyllä! :D

   Poista
 6. <3 <3 <3 - tuolle kuvalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä - ajattele, siitä on melkein kymmenen ja tuo hurjapää laski sen mäen Stigalla ja minä en ole uskaltanut laskea sitä koskaan muuta kuin pulkalla! Muistatko kun laskettiin se kolmestaan sillä isolla pulkalla :D

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)