No nyt on virtaa!

Ja on kuulkaa ihan tuplaten ūüėā  √Ąitirakas - √Ąitiparka - k√§√§nsi koko talon ymp√§ri, samalla tavalla kuin aikanaan etsiess√§√§n muutama vuosi sitten sit√§ surullisen kuuluisaa telttaa, joka sitten l√∂ytyi sielt√§, miss√§ sen pitikin olla...

Mutta niin... √Ąiti etsi ja etsi sit√§ virtaa, mutta ei sit√§ l√∂ytynyt. Sitten tehtiin p√§√§t√∂s, ett√§ AM etsi interneetin ihmeellisest√§ maailmasta edullisen johdon, tilasi sen ja tadaa - t√§n√§√§n vihdoin tuli tekstiviesti, ett√§ virtaa on noudettavissa meid√§n K-marketista.
Samaan aikaan soitin Is√§lle syntym√§p√§iv√§onnitteluja ja seisoin ty√∂huoneessa lehtihyllyn edess√§. P√§√§llimm√§isen√§ oli kelta-musta muovipussi. Olin n√§hnyt sen moneen kertaan ja ajatellut siin√§ olevan kaulassa pidett√§vi√§ avainnauhoja. T√§n√§√§n katsoin pussia ja sen sis√§lt√∂√§ tarkemmin: siell√§ oli se VIRTA, jota oli kaivattu ainakin parisen viikkoa ūüėāūüėā

Eli nyt sitten virtaa riit√§√§! Ei pit√§isi ihan heti loppua!  Ja kyll√§h√§n sit√§ taas sunnuntaina tarvitaankin, kun on laskiainen ja menn√§√§n enon luo laskiaista laskemaan. Tai ainakin hernekeittoa ja laskiaispullia sy√∂m√§√§n!  Onhan teill√§kin laskiaissuunnitelmat jo valmiina?

Mutta tied√§ttek√∂ mit√§? Meinasin unohtaa, Salaisen Neuleyst√§v√§n nimitt√§in! Onneksi p√§√§sin viel√§ mukaan ūüėā

Kaikenlaista sutinaa on ollut. Marjaanalle lupasin kertoa uutisia, niist√§ teen oman p√§ivityksen, nyt esittelen teille meid√§n uudet aarteet, kun lupasin ne √Ąitirakkaalle esitell√§. Toinen k√§ytiin hakemassa sunnuntaina mulle ja toinen t√§n√§√§n AM:lle. Katsokaapa:
Tämä on mun. Arvaattekin varmaan mikä tämä on?

Ja tämä ompelukone on AM:n.
Jo kolmas ūüėā Kuinkahan monta se meinaa niit√§ viel√§ ostaa? Tuon koneen saa siis laskettua tuonne alas, sitten k√§√§nnet√§√§n tuosta vasemmalta ovi lokeroineen tuohon oikealle ja k√§√§nnet√§√§n kaapin p√§√§ll√§ oleva levy kanneksi kaiken p√§√§lle, jolloin koko systeemi n√§ytt√§√§ silt√§ kuin se olisi vain pelkk√§ kaappi. Ja itse ompelukone on tietenkin poljettava.

Semmoista muun muassa.

Ja jotten unohda:
Repulle kiitos kortista - kauan se teki matkaa, yli kuukauden, mutta t√§n√§√§n se kopsahti postiluukusta! Kiitos ūüėā


Kommentit

 1. Hyvä, että saitte taas koneet pelittämään.
  Meidän laskiaissuunnitelma on sellainen, että laskiaistiistaina leivotaan laskiaispullia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, pääsisinpä maistamaan teidän laskiaispullia!

   Poista
 2. Minä olin matkalla vain viikon, kortit pitempään. Hyvä, että joku saa matkailla.
  Ihania koneita. Olisko joku kerintävempain tuo sinun?
  Minä ajattelin laskiaisena siivota - no, jumpata myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain vyyhdin-/kerinpuut. Myyjän isän itse tekemä.
   Kuva on kellertävä siksi, kun on illalla otettu ja meillä on keltaiset kattoplafondit - salamalla puolestaan kuvista tuli vielä huonommat. En vain millään malttanut odottaa enää aamuun asti :)

   Poista
 3. Hyv√§h√§n se on, ett√§ virtaa piisaa koneessa ja kuningattaressa! Ihana tuo ompelukone ❤ itsell√§kin on vieraskammarin nurkassa mummon vanha polkusingeri.Sill√§ on minullekin aikoinaan r√∂yhel√∂mekkoja ommeltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nuo vanhat esineet jostain syystä kiehtovat meitä molempia, minua ja AM:ä. Tilanpuute vain rajoittaa niiden hankkimista, mutta joskus on ihan PAKKO hakea joku aarre kotiin :) Niin kuin nyt nuo.
   Sinunkin polkusingerisi on varmasti aivan ihana! Meille olisi ollut syksyllä sellainen tarjolla, mutta emme raaskineet maksaa siitä sitä mitä pyydettiin, vaikka se nätti olikin.
   TYöhuone kaipaa jo vähän uutta järjestelyä, että AM:n kaikki ompelukoneet mahtuu sinne :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)