22 joulukuuta 2016

Hyvän Joulun toivotus Teille kaikille Ystäville ja lukijoille!

Hyvän Joulun toivotus Pöllönpesästä kaikille teille ihanille Ystäville, joita olen tämän blogin kautta saanut - sekä toki teille "salaisina" pysyvinä lukijoille. 😊😊💕

Joulukortteja en saanut tänä(kään) vuonna lähetettyä kuin yhden ainoan, toivottavasti se vielä ehtii perille. Osan joulukorteista laitoin tänä aamuna Pelastusarmeijan joulupataan, osan joulutervehdyksistä soitan huomenna tai aattoaamuna.

Osa toivottavasti menee perille lämpöisinä ajatuksina, yrityksinä olla ystävällinen muille - vieraillekin. Herrasmiesseuralaiseni olen tavannut joka aamu: yhtenä aamuna selvitettiin erään nuoren naisen kanssa joulunpyhien aikatauluja hänelle, kun ei bussikuski osannut neuvoa.

**********

Tänään kohtasin aamulla itse kohteliaan nuoren miehen, jota muut pysäkillä olevat katsoivat vähän vieroksuen. Tämä nuori mies on asunut täällä samalla asutusalueella koko ikänsä, pienestä pojasta lähtien kahden isänsä kanssa. Elämä ei ole heillä ollut helppoa, mutta poika on aina ollut kiltti ja kohtelias ja tervehtii aina kun näkee. Tänäkin aamuna tervehti ja  päästi kaikki muut edellään ensin bussiin ja tuli itse vasta viimeisenä!

Kotimatkallani bussissa käytävän toisella puolen istui nuorehko mies, joka näytti nukkuvan sikeästi. Vilkaisin häntä aina välillä ja mietin, pitäisikö hänet herättää ja kysyä, missä hänen pitäisi jäädä pois. Lopulta herätin hänet; pyysin anteeksi kun häiritsin ja kysyin, mihin asti hän on menossa, ja kerroin missä ollaan. Hän oli todellakin sikeässä unessa, kun ei heti tajunnut missä ollaan 😊. Päätepysäkkinsä olikin sitten sama pysäkki kuin mulla, eli ohi olisi mennyt, jos en olisi herättänyt! Hän oli tosi mielissään, kun joku piti huolta - kiitti ja toivotti hyvää joulua!

Päivän "hellyttävin" tapahtumaa kuitenkin oli, kun kaksi vähän alle 10-vuotiasta poikaa tuli ostamaan varmaankin äidille tai mummolle tms. joululahjaa 💕💕 Pojilla oli puhelimessa ohje mitä pitää ostaa, yrittivät ensin itse etsiä, mutta kun näytti vähän hankalalta, Aa kysyi voiko auttaa. Sitten tuli selvät tiedot mitä ovat hakemassa ja niin homma hoitui 😊💕.


EDIT:
Tämä Petteri Punakuonon veli mun piti myös esitellä teille:Sillä on kauhea vauhti päällä koko ajan - ei millään enää malttaisi odottaa aattoa, että pääsisi Petterin kaveriksi ..... 😊

6 kommenttia:

 1. Tunnelmallista ja ihanaa joulua sinulle ystäväni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna - ja onnea teidän uudelle perheenjäsenelle; löysittehän te tänään sinne pimeään perille :) ja saitte pienen ihanuuden kotiin?

   Poista
 2. Hyvää ja rauhallista joulua Pöllönpesään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin teille.
   Toivottavasti kortit löytävät perille vielä tänään!
   Vielä viimeinen kolmen tunnin rutistus tänään, toivottavasti iloisten ihmisten kanssa ja sitten joulunviettoon :)

   Poista
 3. Toivottavasti paketti saapuu tänään perille. Hyvää joulua. T snyysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketti saapui jo keskiviikkona, mutta pahoittelut, en kertakaikkiaan jaksanut tehdä siitä päivitystä enkä huomannut edes kiittää siitä sinun blogissasi - Anteeksi!
   Aivan ihanan paketin olit taas kasannut, kiitos siitä!
   Juuri otin kuvan, kun otin langat jo puikoille :)
   Ihanaa joulua myös sinulle ja perheellesi!

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)