Apua, mun varpaat on hukassa!

Illalla suihkun jälkeen päätin sittenkin kokeilla Salaisen Neuleystäväni lähettämiä säärystimiä jo nyt - en siis malttanut odottanut niitä lämpöisempiä kelejä.
Ensin oli ihan hyvä sellaisenaan, mutta sitten rupesi palelemaan varpaita. Menin siis sukkalaatikolle.
Ja kaikillahan on se sama ongelma: sukkia syövä pesukone... No, on meillä niitä sukkasupeja, mutta niitä käyttää vain AM, ja kun hän on sukkansa niihin laittanut, niin loput sukathan on mun - yksinkertaista. Eli parittomat - pesukone on syönyt ne!

Eli siis menin hakemaan niitä sukkia. Käteen osui valkoinen sukka ja musta sukka. Mutta eihän sillä mitään väliä ole, samalla tavalla ne lämmitti ja kun laitoin säärystimet siihen päälle, niin ai että oli lämmintä.

Ja kun menin nukkumaan, niin enhän niitä tietenkään pois ottanut, niin mukavasti lämmittivät viluvarpaita ja nilkkoja.

Mutta aamulla. Kello herätti, että pitää nousta ottamaan lääkkeet. Unen pöpperössä sammutin puhelimen "eikä, en minä jaksa nousta, anna kun nukun vähän aikaa vielä". No pakkohan se oli nousta, ettei ne lääkkeet unohdu. Nousin istumaan ja laskin jalat matolle, MUSTALLE matolle:


Silmät ristissä ensimmäinen ajatus: hei, missä mun varpaat on??? Onneksi ne löytyi....


Kommentit

 1. Huh, olisin mäkin hätkähtänyt moista näkyä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii-i, sano muuta - unenpöpperöisin silmin kun tuommosta katot, niin kyllä on tämmösellä pöllöllä mielessä jo vaikka mitä :D
   Pöllö mikä pöllö... ;)

   Poista
 2. Hauska kuva yksijalkaisesta Pöllöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Eikös ne flamingoja mitkä seisoo yhdellä jalalla? Pöllöt seisoo yleensä tukevasti kahdella jalalla?
   Mutta enhän mä muutenkaan ole mikään pinkkiin pukeutuva "neiti", vaan ennemminkin vähän semmoinen "mulle et ala" -tyyppi. Tai niin mä itsestäni kuvittelen :) Ennen ainakin olin, enemmänkin, nykyään musta on tullut kiltimpi ;)
   Tai siis, mä olen kiltti, jos heikommille ja mulle ollaan kilttejä. Jos heikompia tai mua kiusataan, niin sitten isken kiinni kovalla nokallani *naps*

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)