Kaikenlaisia käsitöitä :D

Kaikenlaisia käsitöitä kevään korvalla :D

Aloitetaan vaikka siivouksesta. Siivosin tänään tämän tietokoneeni ja kas kummaa, sehän helpotti tätä näppäin- ja varsinkin n-näppäinongelmaa huomattavasti. Nyt varmaan joku tietokone-expertti sanoo, ettei näin saa tehdä, mutta... olin jo ottanut koneen pois kaikista virtalähteistä ja varovasti näppäinten välistä nuppineulalla rapsutelin. Tämmöisiä kammotuksia siellä asusteli:

Ne jopa murisi mulle, uskokaa tai älkää! Lopuksi otin vielä imurin, tuollaisen pöytäimurin ja imuroin näppäimistön sillä. Ja koska tekevälle sattuu niin...klik...o-kirjain kopsahti imurin säiliöön! Noh, tulipahan tyhjennettyä ja puhdistettua sekin samalla :D

Päivällä olin saanut pisteltyä tai oikeammin ommeltua pistelemäni biscornun valmiiksi. Tämmöinen siitä tuli:
Siitä tuli nyt alkujaan vaikka neulatyyny. Saatan viedä sen äitienpäivänä äidille - eli tämmöisen saat lahjaksi, jos nyt satut täällä piipahtamaan ennen sunnuntaita.


Käsitöitä on tehty yhdessä ja erikseen. Muutamaan otteeseen on yritetty pistellä ristipistoja täällä meillä, mutta eihän siitä mitään ole tullut - aika on on mennyt pääasiassa höpöttämiseen ja nauramiseen. Poski- ja vatsalihakset on olleet kipeinä kun vieraat on lähteneet.
Ja kirjaston käsityötapaamisissa on ollut sama meininki. Toivottavasti saamme pitää kirjastomme ja jatkaa syksyllä, sillä tarkoituksemme on tehdä samassa talossa asuville muistisairaille vanhuksille hypistelymuhveja.

Ystävätkin on tehneet käsitöitä. Ihana ystäväni Mia teki Kultsulle kaverin, Lohiksen ja toisen ystäväni tytär teki pistelykärpäsen, ettei pistelyinto pääse loppumaan:


Kaikenlaista on käsillä tehty. Englantiin muuttaneelta ystävältä sain ihanat valkoiset pöllöpolvisukat - sillä ehdolla, että teen pöllöille silmät. Toisen sukan pöllöillä on jo silmät, mutta toisesta sukasta silmät vielä puuttuu. Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja hoitaa homma. Niin kuin monessa muussakin asiassa. *huokaus*

Kuukauden päästä ollaan Virojoella Suomi Meloon merkeissä - tervetuloa moikkaamaan jos joku siellä päin liikuskelee :D  Ja sieltä sitten kohti Helsinkiä.
Ja kun viesti lopulta pääsee perjantaina Helsinkiin, on Siskorakas ja Prinsessakin jo Suomessa <3


Kommentit

  1. Vautsi kaikelle, mitä oot saanu aikaseks!!

    VastaaPoista
  2. Siivous kannattaa, ilma raikastuu ja mieli. Monenlaista kaunista käsityötä, pistelyhyönetinen ja tuo saksikoriste, vau! Kirjonta on taito joka kysyy kärsivällistä mieltä ja näppäriä sormia, taitoa. Ihailen! Oli varmasti kiva lenkki, kun näin olit ahertanut.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)