Mölkky - suomalaisten kansallisurheilu?

Kävin pitkästä aikaa pelaamassa mölkkyä. Ei oikein ollut tatsi kohdallaan, ei ihan sillä samalla tasolla kuin muutama vuosi sitten, kun osallistuttiin MM-kisoihin.
Mutta oli kivaa se oli pitkästä aikaa ja jos ei Ystävälläni ole mitään sitä vastaan, niin tarkoitus on jatkaa vanhaa harrastusta tänä kesänä. Ehkä jopa osallistua taas MM-kisoihin.

Ei meitä ollut harjoittelemassa kuin kolme, mutta meillä oli ihan hauskaa. Joukkueen vetäjä muisti siltä kesältä kun osallistuin viimeksi noihin MM-kisoihin, mun unen, kuinka me oltiin pelattu ja pelattu, heitetty sitä pulikkaa niin pitkään, että oli ollut jäljellä enää pelkkä tuohi :D

Ensimmäisiin MM-kisoihimme me oltiin pukeuduttu kissoiksi - meillä oli kasvot maalattu ja meillä oli hännät. Taidettiin me joku erityismaininta siitä saada, en muista enää varmaksi. Mutta hauskaa meillä oli ainakin, sen muistan.

Silloin olin - itseäni kehuen, oikeastaan aika hyväkin, sihti kohdallaan. Nyt kyllä oli niin kierot silmät, ettei tosikaan.

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

Palovaroitin pitää vaihtaa vähintään 10 vuoden välein, tiesittekö? Näin kertoi palomies juuri TV:n 112:ssa.Tarttee vissiin mennä ostamaan uudet palovaroittimet. Pitäis kai ostaa keittiöön myös sammutuspeite, tunnustan että meiltä puuttuu se.

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
Kommentit

 1. Sinullahan on mukavia harrastuksia. Minä olen aivan onneton kaikissa peleissä. Kilpailuvietti puuttuu täysin, joten en koskaan viitsi yrittääkään ;) En ole suosittu joukkueenjäsen.
  Vaihdoin eilen patterin palovaroittimeen. Alkoi viikko sitten piippailla inhottavasti, joten revin vanhan patterin irti. Uuden ostaminen kesti ja kesti. Olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että palovaroitin kannattaa pitää kunnossa, joten vihdoin sain patterinkin aikaiseksi ja jopa paikalleen. Oli hankala operaatio, mutta nyt osaan. Tosin ehdin sen varmaan unohtaa siihen mennessä, kun on uuden patterin aika :)
  Meillä on nyt viileämpää ja sataa. Toivottavasti teilläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin koulussa aina se joka valittiin viimeisenä kaikkiin joukkueisiin - en tosiaankaan ollut suosittu joukkuejäsen. Ja olin aika huonokin, pesäpallossa ja muissa. Vähän koulukiusattukin :(
   AM:llä on melkoinen työ saada itsetunto nostetuksi. Nyt olen tällainen "omituinen höpöttäjä" - aina suuna päänä joka paikassa, haluan että kaikki ovat hyvällä mielellä ja yritän nähdä synkimmälläkin pilvellä hopeareunuksen, vaikka väkisin.
   Täällä on satanut tämän keskiviikkopäivän ja ollut vähän viileämpää - oli oikein sopiva päivä käydä vaatekaupassa!

   Poista
 2. En tiennyt! Hyvänen aika, kyllähän mun varoittimeni ovat peräti niitä ekoja, joten ovat vanhoja. Mä en liioin piittaa helteistä, sellaista kivaa ilmaa saisi olla, ettei tarvitsisi miettiä, kun jonnekin lähtee, että otanko kaikki ulkovaatteet mukaan vai tarkeneeko sisävaatteilla. Satoi maanantaina. Mutta ei nyt pariin päivään, vähän saisi tulla nätisti vettä. Idässä on kuulemma isoja ukkosrintamia, ei kiva sekään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänkin varoittimet taitaa olla aika vanhoja - patterit myös. Meillä kävi joskus pari-kolme vuotta sitten partiolaiset vaihtamassa patterit silloin 112 päivänä, nyt niitä ei ole enää näkynyt.

   Sellainen pieni ukkonen olis kiva, ei mikään hirvittävä rajuilma.

   Poista
 3. Mikä varoittimessa kuluu? Vissiin se savun haistelija tms. Ne taitaa muuten olla ongelmajätettä, en tiedä varmaksi mutta jostain joskus luin tai kuulin tai...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siinä sanottu mitään, ne vaan oli sitä mieltä, että mummon palovaroitin oli jo niin vanha, että se kannattaa vaihtaa, että se saattaa senkin takia ruveta hälyyttämään, vaikka patteri olisikin äskettäin vaihdettu.
   Munkin käsittääkseni ne on ongelmajätettä, mutta en ole varma, eikä Kymenlaakson Jäte Oy:n (olikohan se Oy..) Roskaviestissä mainittu palovaroittimia, vaikka kuinka yritin etsiä. Täytynee selvittää.

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)