En tiedä mitä ajatella

Esimies soitti tänään ja kertoi, että yt-neuvottelut oli päättyneet eilen. Blaa blaa blaa blaa. Suurinta osaa siitä jargonista en ymmärtänyt ja se meni ohi korvien, siksi varmistin, että tarkoittaa tämä siis rautalangasta vääntäen sitä, että minulla on edelleen työpaikka. Kyllä on. Minun nykyisestä tiimistäni, jos oikein ymmärsin, ei kukaan joutunut lähtemään, mutta lähtijöitäkin on ja osa joutuu, kuten normaalia, hakemaan omaa, uudelleen nimettyä paikkaansa. Sain siis hyviä ja ikäviä uutisia.

Näin pitkä sairasloma, 1 v 10 kk, ei valitettavasti oikeassa elämässä suojaa irtisanomiselta, kyllä "sika syitä löytää", sanoi mummoni aikoinaan :)

Ensi tiistaina pitäisi mennä juomaan niitä 20-vuotiskakkukahveja. On toisaalta vähän kurja fiilis mennä työpaikalle juhlimaan omaa työuraansa. Juhlissa on mukana nykyinen tiimi ja entisen tiimin jäsenet, joista ilmeisesti ainakin joku joutui lähtemään. Ei siis tosiaankaan mitkään juhlafiilikset. Varsinkaan kun omasta töihinpaluusta ei ole tietoa eikä varmuutta, tästä päästä kun ei tiedä :(  Mutta minkäpä minä sille voin, minä en ole päätöksiä tehnyt enkä ole niihin voinut vaikuttaa.  

❀❀❀❀❀❀❀❀❀

En vissiin ole kertonutkaan, että menen uudestaan sinne Kuopioon BB:taloon, eli video-eeg:hen joskus loppukesästä, ehkä elokuussa. Oli ne siitä syheröstä jotain selvää saaneet, vaikkei siellä mitään tapahtunutkaan - eli jotain kuitenkin tapahtui, vaikkei itse mitään tuntenutkaan. Kumma juttu. Mutta hyvä niin, että jotain löysivät, se tuntui helpottavalta siltä osin, että enhän mä olekaan "hullu" :)

❀❀❀❀❀❀❀❀❀

Olin tänään äidin ja ystävänsä H:n kanssa vaateostoksilla. Aiheutettiin pahennusta mm. alusvaateosastolla. H esitteli mulle alushousuja, joista totesin, ettei ne pysy mun jalassa, josta H kovaan ääneen, kuulitko U, tyttärelläs ei pysy alushousut jalassa! Ohikulkenut rouva vilkaisi meitä "hiukan" hymyillen... Sitten me ihmeteltiin alushousuja joissa oli haarakiilassa "tasku". Miksi naisten alushousuissa on haarakiilassa on tasku? No, sitä voi jokainen tykönänsä miettiä - niin tehtiin mekin.... vatsat kipeinä...

Kommentit

 1. Hienoa, että sun työsi säilyy - koita olla kantamatta siitä syyllisyyttä, päätökset tosiaan on muiden!

  Alusvaateostokset on melkein vielä ikävämpiä kuin vaateostokset yleensä...tai siis ainakin mun kokosella, kun tuota ulottuvuutta on horisontaalisesti kaikkialle eikä vertikaalisesti juurikaan. Kiva, että teillä sujui kauppareissu nauraen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja, yritän olla ajattelematta - enhän minä niitä päätöksiä ja valintoja tehnyt, eikä lähimmät esimiehetkään niihin voi vaikuttaa.

   Poista
 2. Kun kerran on päätetty, että työsi säilyy, niin iloitse rauhassa. Ei se ole muilta pois vaikka välillä meitä yritetään saada ajattelemaan niin ja tuntemaan syyllisyyttä.
  Minä tykkäisin shoppailla juurikin alusvaatteita. Minulla on yleensä tuo alusvaatepuoli paljon parempi kuin päällys ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritän iloita - ja muistaa sen, että meitä on jo kerran yhdellä yt-irtisanomisella tänä vuonna "siunattu" eikä tämä kuntoutustukikaan nyt niin kovin kummoinen ole. Ja tuskin minun irtisanomisella olisi toisen paikkaa säilytetty, luulen ma, olisipa vain saatu hyvä syy irtisanoa yksi enemmän.

   Mä inhoan kaikkea vaateshoppailua, johtuen tuosta samasta syystä kuin minkä Katja mainitsi: ulottuvuutta on horisontaalisesti reippaasti mutta vertikaalisesti vähän - AM nimittää persjalkaiseksi.

   Poista
 3. Mene vain hyvillä mielin juhlakahville! Työtoverit ovat merkittäviä henkilöitä ja heidän tapaamisensa juhlan merkeissä on erinomainen syy osallistua. Onpa hieno juttu, että pääset uudestaan tutkimuksiin. Alusvaatteet ovat tärkeä osa pukeutumista ja hyvää oloa. On aina mukavaa, kun voi hassutella hyvässä seurassa, alusvaateosasto on siihen juuri oikea osoite! Taskulliset pöksyt kuulostaa ihan hassulta minustakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta - mietin tuossa jo ennen tuota esimiehen soittoa, viime viikolla siis, mitä kaikkea näiden 20 vuoden aikana on sattunut ja tapahtunut, kaikenlaisia kommelluksia, asiakaspalvelussa kun aloitin. Puhelinasiakaspalvelussa nimenomaan ja ensimmäinen asiakkaani oli oikea julkkis! En tohdi nimeä täällä kertoa, vaikka onkin jo edesmennyt, mutta kun meillä on kuitenkin vaitiolovelvollisuus. Mutta kun jännitti muutenkin ja sitten vielä oikea julkkis soittaa niin, hyvä ettei tullut pissit housuun :D

   Poista
 4. Ikävää on työpaikan terveiset arvaan ettei ole hyvät fiilikset mennä sinne omaa työhistoriaa juhlimaan. Voi hitsi kun olisin saanut olla mukana nauramassa siellä alusvaate osastolla, kyllä teillä on lääppä lentänyt ja hauskaa on ollut, nauru tekis minullekin hyvää.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)