30 joulukuuta 2013

Peter Jöback

Miksi kukaan ei ole kertonut mulle Peter Jöbackista? Törmäsin heppuun vahingossa telkkarissa viikonloppuna, kun se etsi Pariisissa Edith Piafin tulkintojen salaisuutta. Ja sitten se kävi sen yhden tyypin konsertissa ja tahtoi kiihkeästi tavata sen ja lopulta pääsikin tapaamaan, en vaan nyt muista sen nimeä. Siitä se vaan sanoi, että oli kovin pieni mies :)
Charles Aznavour oli sen tyypin nimi. 
No, se nyt vaan kolahti ja koko illan soinut Spotifyssa. Ja vielä kun sieltä löyty Phantom of the Opera, niin ihan sama mitä telkkarista tuli. 

Kävin tänään taas hammaslääkärissä. Päädyttiin yhdessä hammaslääkärin kanssa antaa hampaalle mahdollisuus eli juurihoitoon. Ensin pari puudutuspiikkiä, että saadaan väliaikainen paikka pois ja sitten lisää puudutusta, että saadaan itse juurihoito tehtyä. Siinä puudutuksessa sitä olikin ytyä - ei tuntunut sitten niin missään. Tuntui kyllä, että joku siellä rassaa, mutta ei mitään muuta. Mutta sitten kun tuli maksun aika, sitten kyllä tuntui! Ei ollut mikään ihan halpa reissu! 
Koko joulun etsin sieltä dinosauruksen pesästä "eväitä", mutta eihän niitä sieltä enää löytynyt, kun ei sitä hervotonta koloakaan enää ollut :)

Ruuanlaitto ei muuten ollut kovin helppoa hammaslääkärireissun jälkeen.  Suu oli niin puuduksissa, ettei makuaisti toiminut. Ei oikein maistanut, oliko kastikkeessa liikaa vai liian vähän suolaa, liikaa vai liian vähän valkopippuria. Mutta kyllä siitä ihan syömäkelpoista tuli, niin tuo AM väitti ja kyllä se itseltäkin kurkusta alas meni. 2 kommenttia:

 1. Heh, nauratti tuo, ettei meinannut ruuanlaitto onnistua, kun suu oli puuduksissa! Mietiin, että olisiko se samaa juttua kuin taidetta ilman käsiä -tyyliin mutta se olikin se maistelujuttu! Hyvää loppuvuotta ja oiken antoisaa uutta vuotta! (ihanaa kohdata uusi blogi!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vierailusta Vilukissi - toivottavasti piipahdat uudestaan!
   Kyllä se vähän oli taidetta ilman käsiä - tein kananmunakastiketta; valkokastiketta, tosin oikaisemalla eli vaalealla maizenalla. Mutta laitapa siihen suolaa ja valkopippuria ja yritä maistella, että niitä on sopivasti, kun et maista mitään :D

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)