Hammaslääkäri, osa II

Ei koske enää :)  Soitin heti maanantaiaamuna hammaslääkärille ja varasin ajan, sain kun sainkin vielä tälle viikolle, keskiviikko iltapäivälle niin, että tuo AM pääsi pitämään kädestä kiinni. No ei se nyt ihan kädestä kiinni pitänyt, mutta olipa henkisenä tukena sekä mulle että hammaslääkärille. Hyvin meillä meni ja tultiin siihen tulokseen, että ei sitä enää seuraavalla kerralla tarvita, pysyköön kotonaan.
Nyt on siellä dinosauruksen pesässä lääkepaikka ja joulun yli aikaa miettiä, tehdäänkö hampaaseen juurihoito vai poistetaanko koko hammas. Noita koloja (= puuttuvia hampaita) alkaa olla jo sen verran, että taidan kallistua siihen juurihoitoon, vaikkei sekään mitään lempparihommaa oo, mutta kestettävissä kyllä.

Eikä purukalusto kuulemma ollut ihan niin huonossa kunnossa kuin luulin, yksi reikä noin äkkiseltään katsottuna löytyi vastakkaiselta puolelta ja vähän hammaskiveä - luulin tilanteen olevan pahemman, sillä tiistain magneettikuvauksessa tuntui, että kaikkia hampaita särkee! Mutta kuvataan nyt toi purukalustokin vielä varoilta, niin on sitten kuvattu koko akka navasta ylöspäin ja varmasti löydetty kaikki mahdolliset pienetkin viat. Vähän niinkuin ois käytetty auto huollossa :)

Hammaslääkäri oli tosi ihana nuorehko nainen, siitä pidän kyllä nyt kiinni kynsin hampain. Edellisessä kirjoituksessa kun vihjaisin siitä yhdestä hammaslääkäristä, jolla aiemmin kävin, niin miten sattuikaan, että maanantain paikallislehdessä oli tällaisella tekstiviestivalituspalstalla oletettavasti ko. hammaslääkäristä valitusta, epäiltiin valelääkäriksi koko tyyppiä! Ei siinä nimeä mainittu, mutta kaverin kanssa, jonka kanssa molemmat siellä käytiin, niin tultiin siihen tulokseen, että ei oikein muusta voinut ole kyse kuin siitä samaisesta tyypistä. Viimeisimmistä käynneistäkään ei ole näkynyt laskua ja käynneistä on jo useampi vuosi....


Kommentit

 1. Kivut kuriin vaan,Mitäpä sitä suotta kärsimään,jos itse pystyy asiaan vaikuttamaan.

  Toivottavasti Kuopion reissusi oli onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä vain oli onnistunut reissu, vaikka puoli vuorokautta siinä menikin.
   Ja hammassärky on saatu kuriin, nyt voi rauhassa keskittyä joulunpyhiin ja jatkaa hoitoja sitten pyhien jälkeen.

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)