12 joulukuuta 2013

Eggtimer eli munakello

Nollavaimo kirjoitti blogissaan Munakellosta. Ja uimisesta ja sai siellä aikaan pitkän keskustelun molemmista aiheista :)

Kerroin itse siellä, että mulla on ihan oikea MUNAKELLO, Eggtimer, jonka kaverini osti mulle, kun tietää, että en osaa keittää kananmunia *nolo, niin nolo*. Joudun aina AM:ltä kysymään, minkälaiseen veteen ne munat pitää laittaa ja mistä se aika lasketaan ja kuinka kauan niitä pitääkään keittää. Kananmunat pitää keittää koviksi.

Mun kaveri oli nähnyt tuon jossain Tiimarin tapaisessa rojuk(kananmunien keitossa) ja se TOIMII!!  aupassa ja sanoi, että mä olin tullut heti mieleen ja oli kuulemma ihan pakko ostaa :) . Mä olen kerran kokeillut sitä, kun tein kananmunakastiketta ja piti saada varmasti kovia munia. SE TOIMII!

Sopinee ehdolle vuoden turhakkeeksi, mutta munlaiselle tumpelolle ihan käypä.
3 kommenttia:

 1. Mulla on ollu tommonen vuoden ja se on ihan huippu!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ollut ikinä ennen nähnyt tollasta - ja toi on kyllä hyvä!! En mä ihan tumpelo ruuanlaitossa muuten ole, mutta toi kananmunien keitto on aina ollut mun kompastuskivi :)
   Ja nyt vielä kun on vähän muutenkin joutunut opettelemaan ihan perusjuttujakin uudelleen, niin toi on tosiaan ihan huippu!

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)