15 joulukuuta 2013

Hammassärky :(

Sen siitä saa, kun venyttää hammaslääkäriin menoa. Koko syksyn oon suunnitellut hammaslääkäriin menoa, mutta en ole saanut aikaiseksi mennä, on muka ollut muuta tekemistä ja muuta rahanreikää. Juu ja reikää hampaissa. Ja nyt se reikä hampaassa sitten päätti muistuttaa olemassa olostaan. Kivasti just ennen joulua. Voi sanonko mä mikä! 
Odotanko vielä - odotanko niin kauan, että menen sitten päivystykseen? Odotanko niin kauan, että vihonviimeinen tuska on jouluaattona ja päivystys on kiinni? Ja särkylääkkeet ei enää auta.  Saako ens viikolle enää mistään edes aikaa. Voi kurjuuksien kurjuus.

Yksi syy siihen, etten ole mennyt sinne hammaslääkäriin on se, että viimeksi kun siellä kävin, oli silloin joskus ennen tätä uutta Ystävää ja se poisti multa kaksi hammasta ja sanoi, että tehdään siihen sitten uudet. Mua se kolo ei häiritse, eikä se näykään, kun en niin leveästi koskaan hymyile, mutta luulen, etttä se mielellään ne hampaat siihen värkkäis ja se on julmetun kallista. No juu, minähän sen viime kädessä päätän, tietenkin. 
No mutta kuitenkin. Hammaslääkäri on tosi mukava ei siinä mitään, eikä se hampaiden poistokaan sattunut. En mä hammaslääkäriä pelkää, oikeasti. Mutta tää uusi Ystävä on kyllä vähän pistänyt arveluttamaan, jotta mites sitten noi puudutukset ja muut? Edellinen hammaslääkäri kyllä hoiti hommat ilmat puudutusta, mutta se lääkäri tuota... noh.. se on tarina erikseen... siellä oon käynyt viimeks vissiin neljä vuotta sitten eikä oo vieläkään tullut laskua. Tais tehdä hommia ihan vaan harrastuksekseen ;)

Mutta ei tässä kai auta kuin ottaa sarvia härästä, eikun härkää sarvista ja huomenna soittaa sille hammaslääkärille ja kysyä, saisko sille vielä tulevalle viikolle ajan ja pyytää AM tai äiti kaveriksi sinne, kaiken varalta. 

Että semmoista kolmatta adventtisunnuntaita täältä Pöllönpesästä :D


5 kommenttia:

 1. kannattaa varata heti vaan aika, pahemmaksi se menee koko ajan.
  Mutta pieneksi lohdutukseksi ; voitit arvonnassani. Käväisetkö vielä kommentoimassa blogiini, haluatko piparin vai tortun? ;)

  VastaaPoista
 2. Voi ei, hammassärky on kyllä ihan pahinta :/ Rohkeesti vaan soitat ajan ja kerrot ystävästäsi lääkärille, että osaa sitten ottaa huomioon JOS sattuu olemaan aihetta. Onnea matkaan!

  VastaaPoista
 3. Possu Munkki ja katjainkeri: Sain kaverilta hyvän hammaslääkärin numeron, tai siis hän kehui sitä, se mun oma jossa aiemmin kävi, oli jo aika vanha setä, joten osin siksikin oon sitä sinne menoa siirtänyt.
  Soitan heti aamusta ja yritän saada ajan, toivottavasti ei oo jäänyt joululomalle, sitten oon pulassa :(
  Jos ei mistään saa enää ennen joulua aikaa, ei auta kuin mennä huomenillalla päivystykseen ja vähän narrata, että särky alkoi vasta vastaanottoaikojen jälkeen eikä enää mikään särkylääke auta...
  Ainakin silloin siellä oli mukava hammaslääkäri, kun AM näytti ihan Marlon Brandolta ja sen oli pakko käydä siellä lauantaina ;)

  VastaaPoista
 4. Ota ne hampaat. Minulta kouluhammaslääkäri poisti yhden hampaan, enkä ikinä siihen ole raskinut uutta laittaa. Nyt sitten on ongelmia viereisen ja muidenkin kanssa, kun purenta on jotain ties mitä ja muutenkin.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti hlääkäri saa jomotuksen syyn sementoitua!

  VastaaPoista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)