Hääpäivä

Vietettiin AM:n kanssa 26:tta hääpäivää 17.7.2013. Vuosi sitten oli siis Hopeahääpäivä. Minusta aikamoinen saavutus meiltä, kun emme ole kumpikaan vielä täyttäneet viittäkymmentä, eikä se kummallakaan nyt vielä ihan lähelläkään ole.

Ei me sitä tänä vuonna sen kummemmin vietetty  ja viime vuodesta en harmi kyllä muista :( - tämä ystäväni Epi kun vei muistin. Tai se mistä kaikki viime kesänä alkoi, viikko hääpäivän jälkeen.
Facebook ystäviä tuli viihdytettyä hääkuvalla, voi hyvänen aika sentään ☺ Oli se kyllä melkoisen koominen kuva. Vein sen kerran aikaisemmin töihin ja sille naurettiin siellä ihan avoimesti. Joku siellä kyllä yritti lohduttaa sanomalla, että "no, onhan siinä ihan nätit kukat" ☺

Ensitapaamisestamme on näinä päivinä kutakuinkin 29 vuotta ja muistan, että kun näin nykyisen AM:n ensimmäisen kerran, niin ensimmäinen reaktio oli: "Tuon jätkän kanssa en kyllä halua olla ikinä missään tekemisisssä!" Ja tässä sitä nyt sitten ollaan ☺

Toivottavasti yhteisiä vuosia on vielä edessä toiset 26, ainakin ♥

Kommentit

 1. Paljon onnea hienosta saavutuksesta. Meillä tulee syyskuun lopussa 35 vuotta täyteen se se vasta saavutus on !!!
  Olisin halunnut sen kuvan nähdä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli - tuo 35 vuotta on kyllä jo hurja määrä vuosia, sinne on meilläkin tavoite ja toki siitä vielä eteenkin päin!

   Poista
 2. Kamalasti onnea jälestä käsin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset - kyllä niitä yhteisiä vuosia taitaa teilläkin olla takana jo melkoinen määrä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)