Kun asiat vaan ei suju

Taidan ruveta kyselemään Possulta unien tulkintaa, niin kummallisia unia olen viime aikoina nähnyt. Ja kun ennen en herättyäni nähnyt unistani hiventäkään, niin nyt vielä aamukahvin aikaan muistan jotain. 
Jotta kerropas Possu-ystäväin, mitä voisi tarkoittaa uni, jossa olin retkeilemässä, tai ehkä enemmänkin joku leiri tai semmoinen se oli. Jossain isossa puurakennuksessa oltiin, siellä oli muutamia huoneita ja niissä kerrossänkyjä. En muista muita ihmisiä siitä unesta kuin meidän Joulupojan, josta emme menneenä jouluna kuulleet mitään - hänen kummitätinsä kyllä soitti mulle viime viikolla vaalien lipaskeräysasioissa :) ja kaksi kesän melontareissuun liittyvää ihmistä. Jostain syystä meidän piti siinä rakennuksessa vaihtaa kesken leirin huonetta ja kun kaikki tavarat oli siirretty huoneesta toiseen, minä jäin kuuraamaan sen tyhjäksi jääneen huoneen lattiaa. 
Että mitä tämä tällainen oikein tarkoittaa?
Sitäkö, että olisi korkea aika Pöllön siivota? Siivota Punainen Tupa? Siivota pois Turhat Ihmiset elämästään? Vai mitä tuo retkeily ja siivoaminen oikein tarkoittaa, jotain päinvastaista? 

Unen tulkinnan sivussa Possu voisi tulkita Pöllön hereillä oloa. Miten ihmeessä voi olla, että joku aina joutuu kaiken laisten härdellien keskelle? Toisaalta, sattuuhan sitä Possullekin, että eihän tämä mitään erityistä ja kummallista sinänsä ole. 

Paketin lähettämisen ei pitäisi olla kauhean vaikeaa. Mulle se tuntuu olevan, noin yleensäkin. Pahoittelut, paketit aina viivästyy. Siis niiden lähettäminen. 
Eilen väkersin paketin valmiiksi, kirjoitin osoitteet ja kaikki ja laitoin paketin pöydälle: tuosta se lähtee kun päivällä lähdetään kauppaan. Ja niin kävi. Kauppaan eli postiin asti kaikki meni hyvin. 

Kaupassa postiasiat hoituu puhelimella, monelle ehkä tuttu. Eli tietokoneen virkaa hoitaa puhelin. Kassalla oli kaksi henkilöä. Toinen otti puhelimen ja toinen punnitsi paketin. 
- Tää on 3 kg 2xx grammaa - sanoi myyjätär
- Toivottavasti ei ihan niin paljoa - parahdin minä
- Tää puhelin ei toimi - sanoi toinen myyjätär
Ja sitten paineltiin ja tökittiin ja vedeltiin ja vaikka mitä (älypuhelin) ja oltiin yhteydessä kauppiaaseen. Ei herää puhelin, ei. 
Menin tekemään ostokset sillä aikaa kun puhelinta heräteltiin ja palveltiin muita asiakkaita ja kun tulin takaisin, paikalla oli kauppias ja puhui jonkin teknisen tuen kanssa! 

No kuka muu muka...? Pöllöpä tietenkin!

Kyllä se puhelin siitä heräsi ja kauppias hoiti homman, punnitsi paketin hedelmävaa'alla - tulos oli reilut 300 grammaa. Ja paketti ehkä ehti vielä lähtemäänkin tänään, postipoika ei kuulemma ollut vielä käynyt. Toivottavasti pääsee perillekin, se on vähän epävarmaa sekin ;) 

Kuvan siitä kolmen kilon sisällöstä saatte sitten, jos ja kun se on päässyt perille. Pitäkää peukkuja. 

Olen aika hyvin onnistunut olemaan ostamatta lankoja, mutta pari viikkoa sitten oli ihan pakko ostaa pari kerää Nallea, koska nämä värit ollaan lopettamassa. Väitti mainoslehtinen. Lupaa kysymättä, poliisia ovelle odottaen, otin kuvat Novitan sivuilta:
Kuva: https://www.novitaknits.com/media/catalog/product
Kuva:https://www.novitaknits.com/media/catalog/product

Mursu osti pari viikkoa ennen joulua yllätyksenä kerän lankaa, 7 veljestä Korpi, väri Puunkuori.                               
Näillä langoilla mennään nyt sitten tämä vuosi. Ja niillä kaikilla muilla mitä on ennestään. Ja jos vaikka vähän ristipistoja tekis tänä vuonna. Ainakin niitä keskeneräisiä - sitten kun on saanut nämä keskeneräiset neuleet valmiiksi. 

Tämmöistä. Kyllä pian taas jotain tapahtuu, uskokaa pois. 
Kommentit

 1. Herkullisia värejä noissa Pöllönkulman uusissa langoissa.
  Tuo unimaailmaan on kyllä niin mielenkiintoinen. Usein päättömästäkin unesta löytyy jotain valvemaailman häiveitä.

  Toivotaan, että Possu osaa tulkita sinunkin unia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuo aamukaste (turkoosi se minusta on) on ihana väri. En yhtään tiedä mitä noista teen, mutta eiköhän niille käyttöä löydy.
   Possun unitulkintaa odotan jännityksellä!

   Poista
 2. Alat muistaa uniasi kun et ole enää kaupungin taustahälyssä, aivoilla vähemmän ärsykkeitä, enemmän lepoa ja alkavat toimia paremmin. Unet kuulostaa sellaisilta kuin pitääkin muuton jälkeen, sitähän sä olet tehnyt, muuttanut ja siivonnut (ainakin katsellut kun muut siivoaa;DD).

  Jotta kolme kilon lapasten tarina olisi täydellinen, myös Sus' sotkee: - puhelimen sim-kortti ei saanut kontaktia joten takakansi auki ja kortti pois ja takaisin laittamaan. Vaan sehän ei mennytkään, sen sijaan se pienempi osa irtosi kehyksistä ja suoraan, valkoinen muovinpala, hankeen. Ei kun uusi kaupasta ja numero Pöllölle, ja kas, nyt se paketti siis matkaa pesään väärällä numerolla varustettuna.

  Saas nähdä, kyllä me Pöllön kanssa osataan, meidät kannataa ehdottomasti laittaa kimppaan ja valita järjestelytoimikuntaan. Järjestellään, sano. ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oppia ikä kaikki. Jos olisin ENSIN lukenut ohjeita ystäväni Postin (huomaa sarkasmi) sivuilta, olisin selvinnyt sillä, että olisin noin niin kuin ohimennen tipauttanut paketin kassalle ja todennut, että maksettu on, pistäkää eteenpäin. No, jatkossa osaan 👍

   Poista
 3. Minäkin näin pitkästä aikaa viime yönä unen, joka syöpyi muistiin. Entisestä työpaikasta. Yllättäin kaikki ihmiset olivat iloisia ja ystävällisiä ja hoidokit elossa. Mutta hirveä kaaos kaikkialla huoneessa, pesemättömiä asioiat, tyhjentämättömiä roskiksia. Helppo tulkita. Minulla on paljon asioita kesken, mutta ihmiset ympärillä eivät välitä siitä.
  Tuo turkoosi on kyllä söpö, mutta minä en osta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmiset eivät välitä keskeneräisyyksistä, positiivisessa mielessä. Vain sinä olet tärkeä, ei keskeneräiset asiat.

   Poista
 4. Hmmm... Uniguru sulkee silmänsä, odottaa henkien viestiä unimaasta. Odotellessa tuohon valveasiaan, että postin sielunelämää ei taida tulkita kukaan. Usein lähetykset kulkee hyvinkin, mutta onpa Possukin saanut joskus vuosi sitten lähetetyn postikortin. ;)

  Sanotaan että talo kuvastaa itseä ja huoneet eri puolia itsessä. Mitä sitten kerrossänky? Oletettavasti sitä, että Pöllö huhuilee välillä ala-ja välillä yläoksilla. On hyvä olla valppaana ja tähyillä eri puolilta. Toiseen paikkaan muuttaminen tarkoittanee, että Pöllö löytää itsestään uusia puolia, ja muuttaa jonkin asiaan kokonaan elämässään.

  Ugh. Possu on puhunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Possu 🙏
   Tulkinta kuulostaa ihan järkeenkäyvältä, kun oikein ajatuksella sitä luen.
   Oot sinä melkonen shamaani 😉

   Poista
 5. Unet on välillä tosi omituisia. Jotkut muistaa hyvin jälkikäteenkin, joistain tulee muistihäivähdyksiä päivän mittaan.
  Tuo alin kerä näyttää samalta langalta, josta tein sukat vähän aikaa sitten. Oli tosi nätti väriyhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unet on tosiaan omituisia ja Sus' on kyllä on osin oikeassa siinä, että olen ruvennut taas muistamaan uniani, kun kaupungin häly on ja muu on poissa - etenkin pahimmat stressit on takana.

   Mun täytyy ottaa tuo lanka puikoille, muuten noita "keskeneräisiä" menee edelle koko ajan 😜

   Poista
 6. Hei!

  Haastan sut päivätehtävään nimeltä yllätysresepti! Otatko haasteen vastaan?❤️


  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)