Harmaa on hyvä väri

Olin - ja olen toisaalta vieläkin sitä mieltä, mutta se on taas toinen tarina - ensin sitä mieltä, että tälle päivälle lanseerattu "vuoden harmain päivä" on ihan sanonko-mä-mistä, syystä, että tänään on Siskorakkaan syntymäpäivä, joka ei koskaan voi olla harmaa. Synttäreitä juhlittiin eilen, mutta koska luulen ettei sisko halua kakkuaan nähtäville, näytän teille toisen kuvan. Entiseen kotikaupunkiin on tullut herkkukahvila ja kun kerran olimme Äitirakas, Siskorakas ja minä rimpsalla, kävimme juomassa perinteiset herkkukahvit: 


Nää on vaan niiiin hyviä. 

Niin, ja siskon lempiväri on harmaa. Siksikin 

                                    Harmaa on hyvä väri. 


                            "Kuinka moni näkee kaikki sävyt harmauden"

Rintalastassa/kylkiluissa on taas tuskaa. Muu tuska on jo helpottanut. Muu tuska kuului luokkaan "auts, äh, ah, oh, uh, argh" - joka kuului joka kerta, kun yritti saada itsensä liikkeelle. Rintalasta/kylkiluu -tuska kuuluu luokkkaan "Pöllö kompuroi". Kompastuin lahjakkaasti käsipainoon ja kaaduin kierteellä istumalihasten kautta naamalleni. Niinpä, siinä sitä on taas mielikuvitukselle käyttöä, miten se tapahtuu :D Luulin jo silmälasienkin särkyneen, mutta ei sentään. Onneksi. Vielä. (Uudet kehykset on valmiina, vain käynti optikolla riittää).

Kaikki tämä sen vuoksi, että viime lauantai-ilta meni kiinteistövälittäjän kanssa viestitellessä ja viestittelyn lopputuloksena oli se, että vanhan Kotikolon piti olla tyhjä olla perjantaihin mennessä! Me pistettiin Mursun kanssa tuulemaan ja tyhjennettiin ystävien avustuksella Kotikolosta viimeisetkin tavaratkin keskiviikkona. Tuotiin ne vuokrakärryllä tänne Pöllönpesään, tyhjennettiin kärry 


Ja vietiin kärry pois ja Mursu vei minut Äitirakkaalle hoitoon pariksi päiväksi. Veranta on TAAS täynnä tavaraa. 
Ajatelkaa; mulla olis pakastimessa kaksi pakettia jäätelöä, mutta en voi syödä niitä, kun en pääse pakastimelle, kun sen edessä on niin paljon tavaraa! Julmaa. 
Mutta. Tiistaina Kotikolo ei ole enää meidän, vaan siellä alkaa remontti uutta perhettä varten. Onnea heille uuteen kotiin. Kommentit

 1. Oi voi, kyllä Pöllöä koetellaan. Pidä ajatus mukana liikkeessä, ei kannata niin sanotusti miettiä taivaita ja kävellä maan pinnalla;) Kauhea kohtalo, suorastaan julmaa että on kaksi litraa herkkua mutta ei saa niitä kynsiinsä, siis...kidutusta, kuin suoraan oppikirjasta.

  Onnea uuteen kotiin *ojentaaRuisleivänJaSuolapurkin*!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei Sus' lähetä ollenkaan tolle Mursun linjalle, vaan ollaan myötätuntoisia 😓
   Mutta kiitos, ruisleipä ja suolapurkki vastaanotettu

   Poista
 2. Onnittelut Pöllölle kotikolon myynnistä. Nyt saatte rauhassa keskittyä maalla oloon, vaikka on varmasti myös haikeaa päättää eräs elämän jakson.

  Wautsi mitä herkkuja kahvilassa on. Joku kerta pitää malttaa pysähtyä herkuttelemaan ohi kävelemisen sijasta.

  Iloa, valoa ja jäätelöä Pöllölle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laiskiainen :)

   Kannattaa ehdottomasti pysähtyä herkuttelemaan - ja jos tuntuu, ettei kestä omantunnon kolkutusta, voi ottaa vaikka jonkun muun "rohkean"kanssa puoliksi yhden salaattivohvelin ja yhden jäätelövohvelin.
   Mulla on tätä iän mukanaan tuomaa kuulon alenemaa, niin en kuule oman tunnon ääntä 😉😉

   Poista
 3. Harmaa on kaunis väri. Minulla on nyt parikin harmaata neuletta tulossa. Lahjottavat toivoivat harmaata.
  Painot on vaarallisia. Minä kerran siivouspuuskassa pyyhin pölyjä kahvakuulasta. Se pahus putosi varpaille. Sen jälkeen on saanut pölyyntyä ihan rauhassa.

  VastaaPoista
 4. Kyllä harmaa sopii värinä moneen paikkaan, jopa minun, värikkyyttä halajavan ihmisen mielestä. Harmaakin ON väri. Mutta tuo ulkona oleva harmaus ei ole väri, se on ankea miasma joka ryömii ihmisen sisälle ja muuttaa mielentilankin harmaaksi. Kunnon sumukin on parempi harmaus kuin tuo latteus.
  Onnea asunnon myynnistä! Äkkiä saitte kaupaksi :)

  VastaaPoista
 5. Harmaa on hyvä väri, ainakin Ismon laulamana :)

  Kuntoilu on vaarallista. Itse onnistuin muutama viikko sitten usein tekemässäni venytyksessä tekemään jotain hassusti sillä seurauksella, että koko selkä meni aivan jumiin. Onneksi oli osteopaatti ja hänellä rako aikataulussa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)